Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן התקנתי את האגזוז הנ"ל לפני מספר שעות וההתרשמות שלי היתה טובה מאוד

האגזוז נותן רעש באס עמוק עד לאיזור ה 4.5 סל"ד שם הוא מתחיל להתפוגג ביחס לרעש המנוע .

מה שנותן הנאה מאוד גדולה בשיוט על שלישי או שני בתוך העיר פשוט תענוג לנסוע עם סאונד עמוק... וכמובן בהילוך ראשון בפתיחה.

הצליל הוא לא חזק מידיי כמו באגזוזים מסויימים שראיתי ושמעתי אשר מציקים גם בנסיעות ארוכות.

צליל באס נקי ועמוק.

התאוצה שלי לא השתפרה בצורה משמעותית (לא ציפיתי לשיפור שכזה) אבל יש דחיפה קטנה אשר מורגשת בסל"ד יותר נמוך מה שלא היה פעם אני משער שנוספו למערכת עוד בערך כ 3 סוסים לא יותר.

שורה תחתונה אגזוז שסיפק את צרכיי.

חשוב לציין שהעמם הוסר ממערכת הפליטה על מנת שהצליל לא יפגע ולא יבלם על ידו.

את הממיר השארתי (דבר המוריד את רמת הרעש והאפקט של האגזוז ב 50% לפחות).

אבל בינתיים אני משאיר , יש אחריות , עם זה לא משחקים :D

814559.jpg

3.JPG

1.JPG

פורסם

אלא בדוד אחורי free-flow או זרימה חופשית בעברית.

דודי לחץ תמצא במנועי 2 פעימות היום נפוצים בעיקר בתחום הדו"ג.

עצוב אבל המושג "דודי לחץ" שגור בפיהם של נציגי החוק ואפילו בוחנים מטעמם.

אין לי ניסיון עם הדוד האחורי לפונו HGT מתוצרת supersprint, רכישה של הדוד האחורי בלבד לא תשנה באופן משמעותי אם בכלל את הספק הרכב אלא אם תרכוש מערכת מלאה שכוללת סעפת פליטה+צינור מרכזי שכולל ביטול הממיר וכמובן הדוד האחורי.

supersprint נחשבת ליצרן איכותי, ויש להם ניסיון רב במיוחד בשוק הביתי האיטלקי, כך שאני מניח למכונית שלך זאת תהיה בחירה טובה.

תוכל לרכוש את הדוד האחורי ובהמשך לרכוש חלקים נוספים מהמערכת היות והיא מודולרית

היבואן בארץ הוא ה"משתיק".

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ראשית תודה רבה על הפירוט הרב שנתת בתשובה הנ"ל...

אני יודע שזה לא יוסיף בצורה משמעותית להספק הרכב , והדבר הנ"ל בא על מנת לתת הנאה מהרכב והרעש שהוא יעשה!.

אולי בהמשך אני יבצע את השינוי הכולל אבל זאת לאחר שתרד האחריות מהרכב! :).

וכן אני יודע שהמשתיק הם היבואנים הראשיים שלהם...

שוב תודה רבה על התשובה...

רק רציתי לדעת אם אולי שמעת את הדוד הנ"ל ברכב כל שהוא או כל דוד אחר של סופר ספרינט ע"מ שאני ידע בערך מה הרעש שהוא מבצע (עמום, צעקני ,כמו אופנוע וכו' ) .

פורסם

שקטה...

היא עמומה ? (ז"א הרעש בא בתדר נמוך ? כמו באס עמוק? ).

והאם הורדת הממיר תוסיף לרעש ?

ועוד שאלה , האם הורדת ההמיר יצור בעיות בצורה ישירה כאשר יבדק הרכב ע"י המשטרה (בבדיקה שגרתית) ?

ז"א במידה וירד הממיר המשטרה תוריד אותי מהכביש ישר או שעדיין הפליטה לא תיהיה ברמה של הורדה מהכביש.

בטסט אני כבר יודע שחייב שיהיה ממיר... אבל מול המשטרה זה מה שאני שואל.

פורסם
שקטה...

היא עמומה ? (ז"א הרעש בא בתדר נמוך ? כמו באס עמוק? ).

והאם הורדת הממיר תוסיף לרעש ?

ועוד שאלה , האם הורדת ההמיר יצור בעיות בצורה ישירה כאשר יבדק הרכב ע"י המשטרה (בבדיקה שגרתית) ?

ז"א במידה וירד הממיר המשטרה תוריד אותי מהכביש ישר או שעדיין הפליטה לא תיהיה ברמה של הורדה מהכביש.

בטסט אני כבר יודע שחייב שיהיה ממיר... אבל מול המשטרה זה מה שאני שואל.

1. באס בריטון עמוק כיפי ולא מעיק :wink:

2. נסיעה ללא ממיר לא חוקית (ברכב שבמקור היה ממיר) ויכולה להוביל להורדה מהכביש

3. אפשר לעבור טסט גם בלי ממיר

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אבל, אם אני שם דמוי ממיר... וכאשר בודקים את הרכב בבדיקת CO2 האם התוצאה תיהיה חריגה בצורה של הורדה מהכביש ?

ובזמן הטסט אני מקסימום מוסיף את הממיר, זאת לא הבעיה... רק עניין ה CO מפריע לי....

דמוי ממיר לא בעיה לשים דבר אשר יכסה את העניין של המראה אם יש או אין.

פורסם

הזמנתי! :)

יגיע היום ומחר אני מתקין אותו... מקווה רק שיוכלו למקם לי אותו באמצע הרכב (פשוט נראה יותר יפה).

תודה רבה דוד על העזרה המקצועית :) שמח שיש אנשים כמוך כאן בפורום.

פורסם

האם השינוי הנ"ל מוריד מהאחריות?

האם זה נכון שחברת סופרסטרינג עובדת בשיתוף עם פיאט ויצרה את המוצר הזה כמוצר יעודי לרכבי הספורט של קונצרן פיאט? (לאנציה, אלפא והחבורה...)

האם במערכת שלמה הכוללת צינור ומערכת פליטה הרכב עדיין נשאר עם הממיר? ואם לא, האם הרכב יעבור טסט?

פורסם

1. השינוי הנ"ל לא מוריד מאחריות חברה אלא אם אתה משנה מהסעפת ומטה. (כולל הסעפת).

2.לא יודע :0 אבל זהו ספציפית אגזוז שמותאם לפיאט הנ"ל.. לסופר ספרינט יש המון אגזוזים שמותאמים להרבה מאוד רכבים ספציפית כל רכב והאגזוז שלו האתר שלהם

http://www.supersprint.it

3. אפשרי להוריד ממיר , הרכב לא יעבור טסט! מן הסתם קריאת ה CO תיהיה גבוהה מהמותר.

אפשרי לחבר את הממיר בחזרה ע"י 4 ברגים אם מסירים אותו מראש בצורה מתוכננת. וכמובן אם משטרה תופסת אותך בלי ממיר אז גם כן אתה חוטף בראש , אבל אפשרי לשים דמוי ממיר מה שיתן מראה של ממיר אבל בבדיקת CO עדיין יראו שיש חריגה.. ואז אפשר לטעון כי הממיר פגום וצריך להחליפו ואני משער שיהיה ניתן לבטל קנס במידה ויתבצע הבדיקה בזמן שהממיר הדמוי נמצא... (הרכב עבר טסט, לכן התקלה קרתה רק לאחרונה ולכן לא אשמתך... ראש קטן קיצר)....

אפשרי אבל שוב סיכון, אני לא מוריד בגלל אחריות (שאם יהיו בעיות במנוע שלא יבואו אלי בטענות על דברים כאלו).

פורסם
והדבר הנ"ל בא על מנת לתת הנאה מהרכב והרעש שהוא יעשה!.

תכל'ס, מה נותן לך את ההנאה הסאונד של המנוע, או ה"פוזה" שזה גורם?

שאלה מאשקלוני לאשקלוני :p

יובל.

פורסם

ערכי הco נשארים ע"פ רוב בגדר הנורמה המותרת גם לאחר הסרת הממיר.

אם היינו בקליפורניה זה היה סיפור אחר.

לי יש אגזוז של רמוס ובגלל זה אני עומד עם אימפרזה(סתתתם יאשה יודע למה כן אני יכול).

:-)

כל טוב

ות-ה-נ-ה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...