Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך צבע טוב בחיפה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלא הצלחתי להוריד את המדבקות מהטמבון(דבוקות קרוב ל 10 שנים) ליטשתי בעזרת נייר מים את המדבקות עד שירדו אבל עדיין נשאר סימן שהייתה מדבקה וגם באוטו התפוצץ הצבע בצד של הנהג מאחורה בכנף ויש סימנים של חלודה שמתחילה להופיעה , קיצר חבל על האוטו כי ככה עוד שנה הוא חלודה כולו והטמבון לא יפה ככה שהוא משוייף אז אני רוצה לצבוע , יש מישהו בחיפה אמין ומקצועי שיכול לעשות תיקוניי צבע וטיפול חלודה ?

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

יש פחח שמבצע עבודה ממש טובה מאחורי התחנה המרכזית לב המפרץ.

אם אתה נוסע לכיוון חיפה ונכנס לכביש שרות, ליד עולמי המיליניום סע בכביש שרות מסביב לסיטי מול אתה תראה אותו אחרו. אני לא זוכר את שם העסק.

פורסם

גש ל"קאר סנטר" ברחוב האשלג 1 ליד קומפיוטסט בצומת ה"צ'ק פוסט". זה ממש מול קניון לב המפרץ, הכניסה היא, איך שאתה מגיע לצומת מכיוון יגור, אתה פונה ימינה ללב המפרץ ושוב ימינה ושוב ימינה בכביש משובש, עובר את קומפיוטסט ותראה את המקום. דבר עם רונן.

מקום אמין ומקצועי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הוא סך הכל עושה עבודה טובה. הוא לא יקר, ותנאי התשלום נוחים. בקיצור, אפשר להוריד אותו והוא באמת יכול לבוא לקראתך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

את מוסך פחחות וצבע ברח' האשלג אני מכיר עובד יפה מחירים סבירים.

אם אתה רוצה בזול סע לשפרעם לא חסר שם פחחות וצבע

ובשביל מה שאתה רוצה לתקן כל מוסך פחחות וצבע יהיה טוב בשבילך (לדעתי).

ההיתרון פתוחים בשישי שבת, אם תגיע לשפרעם בשבת בבוקר עד הצהריים אתה בחיפה.

אני רק בשביל הקפה הייתי נוסע.

אם בא לך להתרחק עוד קצת צפונה ולקבל עבודב סופר מקצועית וזולה

אני מכיר מוסך פחחות וצבע של שני אחים אחד פחח 30 שנה, השני צבעי 30 שנה,

תראה לי שילוב מנצח יותר, אחד עוסק רק בפחחות והשני רק בצביעה

וגם שם פתוח שישי שבת עד 17:00

אה וכמובן שגם שם יש קפה!!!

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

היי

אני יכול להמליץ לך על מוסך "רימון", נמצא לייד הום סנטר קריית חיים.

לאניות דעתי,אין דומה לו בכל הארץ.

במחלקת הצבע משפצים גם רכבי אספנות.

הצבעי\פחח שלו - הוא אדם שעובד מכל הלב.

שאר הפרטים-פנה אליי בפרטי אם תרצה.

• תוכן חדש...