Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהדרך הנכונה זה קודם כל ללמוד ממישהו עם נסיון כמו זלמן ,ואח"כ ליישם זאת בפועל .

יש המון דברים שבתיאוריה אנחנו לא חושבים ומודעים לקיומם וחשיבותם .

אפילו בדברים הקטנים כגון - איך מחזיקים את ה-NOTES בצורה נוחה למעקב תוך כדי טילטולי הנסיעה .כל שכן בדברים מהותיים יותר בניווט מקצועי .

ישבתי כנווט באימון ראלי של סטייג' אחד , בחייכם זה לא באמת ניווט ראלי , במקרה כזה אני מסוגל ללמוד את הציר בע"פ בלי רישום , אבל מה יקרה בסטייג' של 30 ק"מ ? או שיהיה 5 סטייגים קצרים ?

צריך ללמוד קריאת וכתיבת NOTES , כמו מכונה משומנת , ולעבוד כך עם הנהג

עד למצב שהנהג יסמוך על הנווט בצורה עיוורת .

אני גם מבין את התגובה של מישל גדז' שפוסל את הרעיון לקחת אימון ראלי ולא למדוד בו זמנים ,כיוון שבתפיסה הוא בא לתחרות ,רוצה לתת בגז , לא לשחק . ל-ה-ת-ח-ר-ו-ת .

לכן אנחנו מתכננים כבר זמן רב קורס נווטים מעשי ,שהצוותים שיגיעו יקבלו בסיס נכון .

הרעיון הוא שסמוך לקורס או בסיומו תהיה גם תחרות/אימון שבו ייושם בפועל מה שנרכש בקורס .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריה

בכל הכבוד לכולם , אתם מזלזלים סתם .

אני רוצה לראות אחד , לא הרבה , רק אדם אחד שיזכור קטע שביל חול באורך קילומטר ולא יותר .

תפסיקו לשחק אותה חכמים גדולים .

לכולם ברור כבר מזמן שאנחנו בתחילת הדרך בכל נושא לימוד הניווט , השאלה היא רק מה הדרך שכל אחד עושה ועד כמה הוא משקיע בזה .

נכון להיום אני יודע שיש שתי יוזמות לקורסי ניווט לראלי - אחת מצדך כ-MARSHALS והשנייה של מועדון מרוצי ישראל .

השרשור הזה משום מה מתחיל להראות לי כדוחף לכיוון פרסום סמוי ואני ממש לא אוהב את זה .

דובי

ואגב - אין לי שום כוונה להתווכח עם אף אחד לגבי ההרגשה שלי .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

מזלזלים במה ? נראה לי שאנחנו מדברים על אותו הדבר , שצריך ללמוד לעבוד עד שקריאת

ה- NOTES תהיה כמו דיבור רגיל בין נווט לנהג .

אתה נותן כדוגמא שביל חולי מפותל בלי סימנים מזהים ברורים , בזה אתה צודק .

אבל האם זה איפיין את אימוני הראלי שהיו עד כה ? האימונים שהייתי בהם היו אימון נהגים על תוואי ברור שקל לזכור אותו לאחר סיבוב הכרות אחד .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

נדב

אם זה לא ראלי אז לא צריך נווט!! תחליט

דובי

אתה טועה, קח פעם את אהוד לביא איתך לסיבוב, תופתע איך האיש מזהה מסלול אחרי נסיעה של פעם אחת מצלם אותו ומושך אותך ללא נוטס במהירות. פרסום סמוי? ממש לא מסכים!!

יאאלללה תפתחו נושא אחר

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

באם ממילא האימון הקרוב הוא רק אימון אז הוא צריך להיות כזה - אימון ולא "אימון" .

דובי

לא יודע מה איתכם, אבל אם מדובר באימון נטו, ללא מדידת זמנים, לי באופו אישי אין שום עניין לקחת בו חלק. אני יכול להתאמן כמה שאני רוצה לבד, קרוב לבית, בעשירית העלות ורבע המאמץ.

זו בכל אופן רק דעתי ועל פיה אפעל.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

בתת ההכרה שלך אתה לומד מהו סטייג של 10 ק"מ ובפעם השלישית הנווט הופך לבובה והמטרה שלך זה רק לנצח.

מה יקרה שיבואו עוד 2 סטייגים? גם תבקש ללמוד אותם?

צודק ! לכן צריך לערוך אימון על 4 סטייג'ים שונים ולא לעבור עליהם בשנית , אלא רק ב- NOTES !!

צר לי דעתי שונה מדעתך.

לגיטימי בהחלט !

דני לוי

-----

אגב, אולי כדי למנוע את ה"אסון" הקרוב, צריך להתחיל מדיניות של נוביוס, מתחרים חדשים יעשו חצי מרוץ ואולי גם נוטס פעמיים בשני האירועים הראשונים.

אם זו תהיה המדיניות אז 80% מהמשתתפים ישתייכו לקבוצת ה"נוביס" ואז לא יהיה עניין במירוץ !!

בברכה נדב

quote=דני לוי;1171742].

אין סיבה לשחק "דוקים" אם לא מנצלים עד תום את נסיונם של אלה שכבר שילמו ממיטב כספם עבור למידה בדרך הקשה ומעבירים עבורך אינפורמצייה שעשוייה לעזור.

עד כה לא ראינו משהו מהמבינים והמנוסים מנדבים מידע לצמצום פערים בין הצוותים !!

אין סימונים בראלי למעט סימונים ......

לדעתי סימונים לגבי סכנות נסתרות במסלול, חיוביים מאוד בשלב זה של הלמידה !!

זה שטען אחרי האימון שאנחנו לא בייבי סיטר צודק! (לא חכם מסחרית אולי, אך צודק מקצועית)

נכון שהוא צודק, אך כנראה שלא כל כך איכפת לו מהחברים על הנזקים שנגרמו להם בגלל הנאיביות שלהם !

בברכה

דני

לא יודע מה איתכם, אבל אם מדובר באימון נטו, ללא מדידת זמנים, לי באופו אישי אין שום עניין לקחת בו חלק. אני יכול להתאמן כמה שאני רוצה לבד, קרוב לבית, בעשירית העלות ורבע המאמץ.

זו בכל אופן רק דעתי ועל פיה אפעל.

אלי

מסכים לכל מילה במאה אחוז !!!!!!!!!!!!!!!

מישל

פורסם

בתת ההכרה שלך אתה לומד מהו סטייג של 10 ק"מ ובפעם השלישית הנווט הופך לבובה והמטרה שלך זה רק לנצח.

מה יקרה שיבואו עוד 2 סטייגים? גם תבקש ללמוד אותם?

צודק ! לכן צריך לערוך אימון על 4 סטייג'ים שונים ולא לעבור עליהם בשנית , אלא רק ב- NOTES !!

צר לי דעתי שונה מדעתך.

לגיטימי בהחלט !

דני לוי

-----

אגב, אולי כדי למנוע את ה"אסון" הקרוב, צריך להתחיל מדיניות של נוביוס, מתחרים חדשים יעשו חצי מרוץ ואולי גם נוטס פעמיים בשני האירועים הראשונים.

אם זו תהיה המדיניות אז 80% מהמשתתפים ישתייכו לקבוצת ה"נוביס" ואז לא יהיה עניין במירוץ !!

בברכה נדב

פורסם

2. לא הבנתי, מה נכון סיבוב נוטס אחד או שתיים?

אני עוזר נהג ואיני מצליח להבין מהשרשור שום דבר ולכן ברצוני לשאול.

1. האם צריך להתאמן בין אימוני מועדון מרוצי ישראל?

2.איפה מומלץ בארץ לעבור קורס נווט?

3. מה הם שיטות הנוטס הקימים בארץ?

4. איזה שיטה היא הכי נכונה ?

5. האם הנווט והנהג זוכרים את המסלול אז מה זה משנה סיבוב אחד או שתיים?

6. האם כל אחד אם זיכרון טוב יכול להיות נווט ?

תודה מראש לכל המשיבים אנא ענו מתוך ידע.

פורסם

מישל, אין שום בעייה בלעשות שני ארועים "נוביוס" בכל מקרה כל אחד חדש יצתרך לעשות כמה אירועים בתור נוביוס!!!

אלי, כן בכל מקום בעולם, אתה הייתה צריך להשתתף בכמה מרוצים ללא דרוג וללא זמנים, מה לעשות...

אני אישית מוכן לעשות זאת כדי להעלות את הרמה שלי ושל האירועים!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אלי, כן בכל מקום בעולם, אתה הייתה צריך להשתתף בכמה מרוצים ללא דרוג וללא זמנים, מה לעשות...

בברכה נדב

נדב

במקרה כזה אין בכלל בעיה כי אני יכול למדוד לעצמי זמנים להשוות את עצמי לאחרים , שלהם נמדדו זמנים רשמיים.

זה יהי אימון מצוין ועל זה אני באמת מוכן לטרוח ולשלם מחיר מלא !! אני מאמין שאלי גם בדיעה

דומה !!

מישל

פורסם
2. לא הבנתי, מה נכון סיבוב נוטס אחד או שתיים?

2 סיבובי NOTES !!

אני עוזר נהג ואיני מצליח להבין מהשרשור שום דבר ולכן ברצוני לשאול.

1. האם צריך להתאמן בין אימוני מועדון מרוצי ישראל?

בוודאי שכן, רצוי מאוד !

.

-----

מישל

פורסם

בברכה נדב

אני ממש לא בטוח שבעולם הגדול מקובל להשתתף באימוני סרק, כפי שכאן מציגים, כתנאי לשתתפות במירוץ אמיתי.

כך או כך, אני איתן בדעתי כי אין לאימון שכזה כל ערך ללא מדידת זמנים, מבחינתי זה המינימום.

אני כבר לא מדבר על פודיום וגביעים, שאין לי בהם עניין אישי, אבל הם בהחלט יכלו לקדם את חשיפת נותני החסות שלי.

להעלות את רמת הנהיגה והתיאום שלי עם הננוט, זה בהחלט על הפרק, אני לא רואה בביטול מדידת הזמנים שום ערך מוסף בהשוואה לאימון "מדוד".

מישל,

לא ברור לי למה התכוונת ושוב, אני ממש לא מבין את "היתרון" בביטול מדידת הזמנים.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם
אני ממש לא בטוח שבעולם הגדול מקובל להשתתף באימוני סרק, כפי שכאן מציגים, כתנאי לשתתפות במירוץ אמיתי.

מישל,

לא ברור לי למה התכוונת ושוב, אני ממש לא מבין את "היתרון" בביטול מדידת הזמנים.

אלי

בעולם בהחלט נהוג לתת לנהגים חדשים להשתתף במירוצים אמיתיים במגבלות מסויימות !

במירוצי מסלול או עפר, שבהם הנהגים מוזנקים יחדיו ובהם מתבצעות עקיפות ,נהוג להזניק את החדשים מאחור ובסופו של יום ,הם אפילו לא מדורגים. זה נעשה כך על מנת שלא יפריעו למאבקים ולמהלך התקין של האירוע. הם יכולים לעקוף ולהתבטא ולבחון עצמם מול המנוסים יותר !

במירוצים נגד השעון, החדשים משתתפים אך לא מדורגים כי לא מודדים להם זמנים,אך הם מודדים לעצמם ובוחנים התוצאות בהשוואה לכן מדורגים, ולדבר הזה התכוונתי שאני מוכן להשתתף, הכוונה במירוץ רשמי ולא באימון שעליו מדובר בשרשור הזה !

במקרים הנ"ל ,זה מתאפשר על מנת לתת לחדשים לצבור ניסיון לפני שמאשרים להם להשתתף כנהג מהשורה .

מקווה שהבנת את כוונתי כשכתבתי שאני מוכן להשתתף במירוץ בתור NOVICE ושעבורי זה יהיה אימון מצויין.(ההשתתפות היא במירוץ ולא באימון מרוכז ויזום)

מישל

פורסם

כמה אתם כותבים גרסתם את ה-NOTE לאבק.

קראתי וכמי שפועל בענף מזה 20 שנה אומר דבר אחד

השיקול נתון בידי מארגן אימון הראלי "מועדון מרוצי ישראל"

מול מי שמעוניין להשתתף באימון,:-o שהרשמתו עד 12.1 - הרשמה מוקדמת.

ברוך שליט

• תוכן חדש...