Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש ורוצה לדעת מיהו היבואן של פיניקס גולד בארץ.

ברצוני לקנות את הסאב אוקטן ZR12 ובחיפוש באינטרנט, ראיתי שיש רק בפומפה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לעניות דעתי, יש בחנויות בארץ את הדגם הזה למכירה, פשוט הם לא מפורסמים או מפרסמים באינטרנט. בכל זאת אולי יש חכמים ממני פה בפורום שיידעו לענות לך על זה והם מכירים כאלה חנויות\יבואנים.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מחיפה, ואני מחפש את המספר של היבואן שלהם אם אפשר לקנות דרכו, או איזה חנות בחיפה או מישהו פה מהפורום שיכול להשיג אותו.

אני מחפש אותו במחיר-סביבות 750 שקל שזה אני יכול להשיג מפומפה.

אמיר

פורסם

אצל דני (ממצת אור) ניסית ? אם אין לו אני מניח שהוא יכול להשיג לך ו/או להפנות אותך . אז אולי תגש לביקור אצלו בחנות ותדע

בברכה יהודה

עריכה

כרגע יצא לי לראות שמישהו מוכר את הפניקס גולד שלו אולי תרצה לבדוק

בברכה יהודה

פורסם
אצל דני (ממצת אור) ניסית ? אם אין לו אני מניח שהוא יכול להשיג לך ו/או להפנות אותך . אז אולי תגש לביקור אצלו בחנות ותדע

בברכה יהודה

עריכה

כרגע יצא לי לראות שמישהו מוכר את הפניקס גולד שלו אולי תרצה לבדוק

זה דגם R ולא ZR כפי שביקש פותח הת'רד. אולי התבלבלת? אולי לא :wink: .

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם כבר העלתם את שני הסאבים... האם יש הבדל בינהם בדיוק? במילים אחרות, האם האר מדוייק כמו הזד אר?.אמיר

• תוכן חדש...