Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, העיקר שאתה את המשפט שכתבת הבנת, אני לא ממש הצלחתי:wink: .

דודו, עדיף שיער ארוך וחלק.

אני שונא בחורות עם שיער קצר!.

אגב, היה לי פעם ויכוח כזה לגבי שיער קצוץ לבחורות,בסופו של דבר הגענו יחד למסקנה שלא משנה כמה יפה תהיה אותה בחורה עדיין עם שיער ארוך, היא תיראה הרבה יותר טוב.

קחו למשל את אנג'לינה ג'ולי, אין ספק שהיא תשאר מדהימה גם עם קרחת, אבל ברור שעם שיער ארוך היא תיראה הרבה אבל הרבה יותר טוב.

כן, שיער זה חשוב וחלק מאוד משמעותי מהמראה החיצוני(לדעתי).

under construction..

פורסם

בחורה לא יכולה להיות יפה עד שהיא לא תתחיל לדבר, ורק אז, אם היא חכמה, היא תהיה גם יפה, בחורה טיפשה תמיד תהיה מכוערת (לא סטטיסטית כמובן, אישית) פשוט מגעיל להסתכל על בחורה טיפשה.

ובהקשר לשרשור, אין קשר לשיער שלה.

פורסם

וכל אלה שהתחתנו עם מישהי עם שיער מתולתל אז עבדו עליהם.בתמונה שלה לא היה כתוב "התמונה להמחשה בלבד" והיא בדיוק עברה החלקה.

אסף

פורסם
בחורה לא יכולה להיות יפה עד שהיא לא תתחיל לדבר, ורק אז, אם היא חכמה, היא תהיה גם יפה, בחורה טיפשה תמיד תהיה מכוערת (לא סטטיסטית כמובן, אישית) פשוט מגעיל להסתכל על בחורה טיפשה.

yourafag.jpg

פורסם

בקיצור, אם היא חכמה אז היא תשתוק וזהו !

:-P

פורסם

אתה פוחד ממשהו שאתה מדגיש שאני אמרתי את זה?

הרי זה כתוב ליד הכינוי שלי, אז בטוח שלא אתה אמרת.

ואני לא רואה סיבה שהיא לא תכין משהו טעים, גם לי מותר להתפנק לפעמים. העיקר שיהיה לה שיער חלק, יותר קל לשחק לה בזה בלילה (עם תלתלים מיד יש קשרים ורסטות)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה, אני דווקא די אוהב תלתלים. או אולי לא בדיוק תלתלים, אלא שיער גלי כזה... לא בהכרח חלק לגמרי. אבל עד כמה זה משחק תפקיד? לא כ"כ את האמת.

פורסם

ואו.

כזו אסופה של הודעות חסרות טעם לא ראיתי מאז החופש הגדול.

תודה שסידרתם את כולן בשרשור אחד לנוחות המנהל המנעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...