Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט או 206 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יתחדש לנו החוזה עם הליסינג ואמשפחה צריכים להגיע להחלטה.

כרגע יש לנו 206 שאנחנו מאד מרוצים ממנה (היא מליסינג ד"א) האם שוב פעם לקחת 206? כי אנחנו מאד נהנים מחווית הנהיגה בה. ומצד שני היא די איטית וקטנה.

מה חוות הדעת על יונדאי אקסנט החדשה? חשוב לציין שתקלות וטיפולים לא יעלו לנו שקל אז לא לקחת תחזוקה בחשבון. בתודה מראש, קורן.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אלו שתי האפשרויות היחידות? ה-206 כבר מיושנת ומוחלפת בקרוב, והאקסנט היא לא ממש כליל השלמות - היא אמנם מודרנית יותר במובנים רבים (בהנחה ומדובר ב-206 1.4 אוטומטית, אז לאקסנט מנוע 1.6 חזק משמעותית) ומרווחת משמעותית (+ באגאז') אבל חדוות נהיגה לא תמצאו שם וגם נוחות נסיעה לא עדיפה.

שוב - אין חלופות אחרות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכיוון שזה רכב ליסינג אז היונדאי (אני לא מאמין שאני אומר את זה) עדיפה

רכב מודרני גדול יותר וחזק יותר כפי שקודמי אמר בכל מקרה זה האופציות היחידות?

אין מאזדה 3 לנסר או סובארו?? זאת בד"כ החבילה הבסיסית

פורסם

עם אלו 2 (בליסינג) האופציות- הייתי בוחר ב206.

בתור לקוח פרטי- הייתי בוחר באקסנט (חדשה וחדישה יותר, מנוע וגיר טובים).

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני יברר איזה אופציות יהיו לי. כי קיים סיכוי שבגלל קידום (של אמא) יהיו מכוניות קצת יותר טובות :-D

את ה206 אני בחרתי לפני שנתיים כי רציתי רכב שנעים לנסוע בו, וצדקתי.

עשיתי נסיעת מבחן על שתי המכוניות וה206 הרבה יותר רכה ונעימה.

ההתלבטות היא מכיוון שאני נסעתי על האקסנט הישנה יותר (04) ורציתי לדעת מה אתם אומרים על האקסנט החדשה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בתור אדם שהיו לו 2 אקסנטים אני יכול להגיד אקסנט גיר על הפנים ממש זבל (הכוונה לאוטומטית הידנית אין מילים)

כול היונדאי האוטומטיות חרא של גיר נהרס כול 25000 קילומטר למרות שיש לך תיקונים חינם זה יציק לך תאמין לי

ל206 יש מראה ספורטיבי ומושך אך היא עגלה שרוכה בעלת חלקי פלסטיק ממש עדינים

ככה או ככה שתי המכוניות לא בשמיים אך תשובה סופית למרות הכול

קח אקסנט

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לגבי הטענות על הגיר של היונדאי, ברשותינו היתה יונדאי עד לפני כמה חודשים

מודל 97 GLI אחלה אוטו מאד מאד אמינה זולה לאחזקה ובעלת שוק מטורף (חטפו אותה אחרי שעה!! ועד היום מתקשרים!)

והחדשות הרבה יותר נעימות לנסיעה שתפרו בעיצוב, והשתפרו בביצועים ובפינוק.

לסיכום אני מאמין שזה אחלה אוטו הייתי לוקח אותו!

לגבי ה 206, ההתרשמות שלי מהנסיעה בו היא שרכב ממש עגלה לא סוחב..

אומנם צפרתי ומלווה בדרך כלל בנוחות משודרגת (אם כי ה 206 הוא לא שיא הנוחות)

אך עדין הרכב צרפתי מבלה הרבה במוסך (אפילו שאתה לא משלם על זה לפי מה שאתה מספר)

לסיכום אם אינך אוהב לבלות במוסך הרבה, ומעדיף רכב אמין סוחב וגם ממש לא רע בתחום האבזור והמראה

הייתי הולך על היונדאי

למרות כל ההשמצות על הקוראניות, העובדות מדברות בעד עצמן.. (שים לב מי מובילה היום בלינסיג ובמכירות )

תתחדש :}

פורסם

הסיבה היחידה שיונדאי מובילה בליסינג זה שהיא מורידה את המחירים לחברות הליסינג בהמון. אאל"טTHE MARKER פעם פירסם את הנתונים על הגטס, שנמכרות ליבואן ב6000 דולר, לחברות הליסינג ב12000 $, ולצרכן ב18000 דולר. מחיר הרכישה הראשוני ומחיר המכירה אחרי 3 שנים זה הדבר היחדי שמעניין אותם. תראה איך הם מכרו את האוואו, שזה מדהים איך הוא נמכר בישראל 2007 עדיין.

סקשר ליונדאי אני לא מסכים שהגיר שלהם חרא והוא ילך ב25K(הייתה במשפחה לנטרה לשנתיים שכברה 25K), אבל יש פה כמה אנשים שאמרו שהגיר הלך להם ב120K.

בקשר לפיג'ו 206 ומוסך - היה לך 206? כמה ק"מ? כמה פעמים היית במוסך? רק אחרי שתענה על השאלות האלה אתה תוכל להגיד ש"הרכב צרפתי מבלה הרבה במוסך".

זה פורם רציני של אנשים שמוציאים עשרות אלפי שקלים על רכישה, ובבקשה על תרשום פה סטיגמות סתם.

ואתה יודע מה בא נגיד ש206 חרא של רכב ורואה מוסך פעמיים בשנה יותר מיונדאי (מה שממש לא בטוח שנכון, במיוחד ברכב חדש) - להרבה אנשים זה שווה את זה שווה את זה בשביל הבטיחות(4 כוכבים, האקסנט עוד לא נבחנה אבל קודמותיה לא הרשימו, ויונדאי אף פעם לא הצליחה יותר מדי במבחנים האלה ), נוחות הנסיעה, וב206 אפילו המראה השובב שלה. היונדאי זה רכב מאד נחמד לנסיעה מA לB. הפיג'ו זה רכב שעושה לך חשק בבוקר לנהוג (כמובן עד שתגיע לפקק הראשון :twisted:).

• תוכן חדש...