Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הפנמתי, כלמוביל לא מבינים ברכבים ישנים וכנראה שזה בסדר כי אחרי הכל הם לא מרצדס (ואני עדיין תלוי בהם בשביל החלפים שניתן לקנות רק במוסך שירות או דרך מוכרי חלפים שגם קונים מהם).

אולי מישהו מבעלי המרצדסים או אחרים, מכיר מוסך או מוסכניקים באזור המרכז שמומחים לרכבים כאלה (אנשים שבאמת מכירים את הרכבים ולא רק יכולים להסתדר איתם, צריך להגיד גם הגונים ולא יקרנים? הנה אמרתי)?

באזור י-ם אני מכיר, אבל חבל לנסוע עד לשם כל פעם שאני צריך להחליף מסנן (ואני מעדיף שזה יעשה במוסך ולא לבד, בלי כלים וכו'... וכמובן בלי לשלם 286 ש"ח לשעת עבודה כמו בכלמוביל)

אז כדי שיהיה לי לשעת הצורך כדאי לשמור כתובת של מוסך כזה מבעוד מועד.

תודה

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

תודה,

האמת כנראה שכבר שאלתי שאלה זו בעבר, אבל היא שבה ועלתה בגלל שהיום הייתי אצל סלינס אגזוזים באזור התעשייה בחולון בהמלצת חברי הפורום ואכן הבחור עושה עבודה יסודית ומקצועית.

אז שוב תודה.

(הקשר הוא שבין לבין הייתי בכלמוביל כדי לקנות גומיות שמחזיקות את מערכת הפליטה והם הבטיחו לנסות לעזור אבל הם לא בטוחים שהם ידעו להחליפן, על סלינס החביב אני ריחמתי ואמרתי לו שאם הוא לא יודע איך להחליף שלא יתאמץ)

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

אני משתמש במוסך 10 ברחוב עציון גבר ביפו שנים רבות. שירות יוצא מן הכלל. מרבית הלקוחות הם בעלי מוניות מרצדס, אך לא מעט לקוחות הם בעלי מכוניות מרצדס פרטיות, חלקן מדגמים ישנים.

• תוכן חדש...