Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצמד בפיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אל תכנסו לסתם ויכוח מיותר, כל מומחה במכונאות ששאלתי אותו אמר לי שזה אלף בית של מכונאות, לא מחזירים שמן שיצא מהאוטו, למה? ככה! ראש שקט יותר, חס וחלילה אולי בטעות נפל לתוך השמן המוחזר איזה בורג או איזו אבן קטנה ואז מה?

ועכשיו לעניין יותר חשוב, היום הייתי אצל מכונאי שפתאום אומרי לי שקלאצ' של VALEO יעלה לי 1200 ש"ח -רק לחלקים. מחיר לא סביר מאחר וראיתי פה בפורום מחירים יותר זולים.

תעזרו בבקשה לאן לפנות באזור המרכז, חנות חלפים או מוסך כלשהו.??

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ZAZA ידידי מכיוון שאני נוסע על אותו אוטו , אני אברר בשבילך ובשביל הסקרנות שלי את עלות הקלאץ' , המחיר שאתה מתאר נראה לי בשמיים

פורסם

המחיר "פגז" ביררתי לך בחנות ברחובות,בה קניתי במשך שנים בתור בעל מוסך לשעבר,וזה המחיר שקיבלתי.פרסם את שם וכתובת החנות.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ערב טוב לכולם,

אכן רבים אמרו לי שהמחיר מצויין, המקום נקרא "אוטו מודיעין חולון", אך אני חייב לציין שהמחיר שקיבלתי הוא אחרי 25 % הנחה (כח שכנוע שלומדים בגרוזיה :twisted: )

היום התקנתי את הקלאצ' בעזרת מכונאי, אך יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה..

אז ככה, ההילוכים לא משתלבים בצורה נכונה, ההרגשה כאילו לא החלפתי שום קלאצ',

הקלאצ' עצמו תופס במרחק הנכון מהריצפה, אבל הבעיה מתחילה בהילוכים, כאשר אני מנסה להעביר מראשון לשני ההילוך נתקע לי עד שאני לא משחחר את הדוושה ולוחץ אליה שוב פעם ואז בדרך כלל ההילוך משתלב, המכונאי שעבדתי איתו אל הרכב אמר לי שהבעיה היא במוט של הגיר כאשר הוא גבוה מידי וצריך לרדת, ניסינו להוריד אותו בכח ואז הכל הסתדר לפרק זמן קצר. אני מאז לא דיברתי אם הבן אדם מאחר והוא באירוע אישי. חשוב לי לציין שהבן אדם מכונאי מומחה עם נסיון של 20 שנה בתחום, והוא גם חבר משפחה אז לגבי העבודה אני בטוח שהיא הייתה טובה.

אשמח לקבל את חוות דעתכם אל העניין.

פורסם

אם הבחור אכן מכונאי מנוסה- הדבר היחיד עליו אני יכול לחשוב הינו שטנגה שלא הורכבה כראוי.

אחרת - רוב הסיכויים שכבל הקלאץ' לא הורכב נכון או שלא כוון כראוי.

אל תלחץ על מוט ההילוכים בכח -אתה תהרוס את הגיר.

פורסם

יש עוד פרט קטן אולי זה יעזור לך להבחן יותר טוב, בניוטרל הקלאצ' משמיעה רעשים של דפיקות, זה נפסק אחרי שאני לוחץ אליו.

אם בכל זאת יש משהו שלא הורכב כראוי זה מצריך פירוק כל הדברים מחדש או שיש אפשרות שאחרי יום יומיים הכל יסתדר, כמה אנשים אמרו לי שזה קורה לרוב ואחרי כמה ימים זה נפסק, לא כל כך מאמין להם אבל אני גם לא חזק במכונאות..

פורסם

ידעתי שתצחקו אל מה שאמרתי (:

אני לא יודע איזה שמן הוא שם לי, אבל השמן באמת יכול להיות מקור הבעיה לכל זה?

פורסם

"אז ככה, ההילוכים לא משתלבים בצורה נכונה, ההרגשה כאילו לא החלפתי שום קלאצ'",

לפי המשפט הנ"ל אני מרשה לעצמי לכתוב, שהקלאצ' הוחלףבגלל שההילוכים לא השתלבו הוא הוחלף מתוך טעות של המכונאי כדי לפתור את בעיית השילוב הלקוי.לדעתי הבעיה בגיר ולא בקלאצ'.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...