Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ידני לגולף 1.6 דור 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל זה המצב.

הייתה נזילת שמן גיר וקלאץ' מחליק+שילוב הילוכים קשה, משכנו ומשכנו עד שבמוצ"ש שמעתי בום והשארתי את הרכב עד למחרת.

אבא שלי לקח את הרכב למוסך, מסתבר שהלכו המזלגות. הוחלפו וגם על הדרך קלאץ' כי הוא היה כבר גמור ומחליק וגם תוקנה הנזילה- הוחלף פקק שמן גיר.

זה לא עזר הרבה כי זה כבר היה מאוחר מדי. ביום ראשון לאחר התיקונים הנ"ל הרכב נסע מצויין.

למחרת בבוקר התחילו רעידות בהאצה וגמגומים. אבא שלי לקח את הרכב למוסך, עמד ליד המכונאים ולפי מה שסיפר לי הוא ראה חתיכות של הגיר ושל גלגל התנופה בתוך השמן! (אבא שלי היה מכונאי בעבר, אי אפשר לעבוד עליו בקטע הזה).

אין הרבה מה לעשות אלא לחפש גיר. הבעייה היא שהתקשרנו להרבה מקומות והמחירים שקיבלנו מטורפים או שאין גיר לרכב בכלל. מהמוסך של צ'מפיון גיר מפירוק עולה 4000, מוסכים אחרים גם בין 4000 ל- 1800 ש"ח.

התקשרנו היום ל"מאגר" ואין להם גיר כזה.

הבנתי מקרוב משפחה שיש אפשרות לייבא גיר וזה עם חצי שנה אחריות, האם זה כדאי?

למי ניתן לפנות לעזרה בנושא הזה באיזור באר שבע?

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

היי איתמר,

אני מצטער לשמוע על הנזק שנגרם לרכב ולכיס.

נסה לפנות אל מוסך רון ברחוב המסגר 31 בתל-אביב ואני בטוח שתוכל לקבל הצעת מחיר הגיונית יותר, בכול מקרה הגירים של VW יקרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אהלן

זה הקטע שבבאר שבע זה טווח המחירים. הכי מצחיק שיש לי קרוב משפחה פה בב"ש שמתעסק עם חלקי חילוף מפירוק והוא לא מצא ואמר לנו לחפש בת"א.

ההצעה הזולה בנתיים היא 1800 ש"ח כולל מע"מ ועבודה במוסך לא מורשה באר שבע שאני לא מכיר. (והקלאץ' וכל השאר תוקנו במוסך מורשה).

הבנתי שהקוד שעל הגיר הוא DUV וזה גיר עם פקק ירוק והקלאץ' עם משאבה.

אגב לזכות המוסך המורשה יאמר כי על פירוק וההרכבה שנעשו אתמול לא לקחו שקל אחד וגם לא על שמן הגיר שמילאו כשאבא שלי אמר להם שהוא לא מעוניין לתקן אצלהם!

והאם נזק כזה יכול להגרם גם עקב חוסר בשמן גיר?

איתמר ג'ורג'

פורסם

נסה להשיג גיר משומש במקומות הבאים:

1. "מרכז החלפים" שבצומת מסמיה, טל' 08-8583077 או 08-8503670 ובקש את איציק.

2. "טי. ג'י חלפים" שברח' הבנאי 21 א.ת חולון, טל' 03-6500030 או 057-2322232/3

ובקש את גיא או תומר. הם מתמחים בחלפים משומשים לרכבי קונצרן פולקסווגן.

אולי יש תיבת הילוכים משופצת אצל "מאירמן מכללים" שבפ"ת טל' 03-9232588 ובקש את אורי.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :idea:

פורסם

אהלן

עדכון:

הגיר במוסך הלא מורשה שהיה אמור לעלות 1800 ש"ח כולל עבודה, לא מתאים לפי מספרו.

לכן, אבא שלי הפסיד שוב יום עבודה היום, נסע עם חבר שלו לפירוקיות במרכז ועוד כמה אם אני לא טועה באיזור קסטינה, וחרש את ב"ש, והחיפושים לא הועילו. לבסוף הלך למוסך מורשה אחר של צ'מפיון, "ברק" בב"ש,

סגר איתם לגביי מחיר (3000 ש"ח כולל עבודה ומע"מ) ואחריות לחצי שנה. הוא העדיף לשלם יותר כי הוא כבר הפסיד יותר מדי ימי עבודה, לחץ, עצבים וכאבי ראש. (אני בבסיס, לא יכלתי ללכת במקומו).

הרכב כרגע שם, מחר הוא אמור להיות מוכן ב"ה.

בקיצור, כפרה הכסף, כפרה הגיר, העיקר הבריאות.

איתמר ג'ורג'.

• ספונסר פורום
פורסם

הגיר הזה מאד נדיר ויקר ,אני מבין ש3000 שח זה עבור תיקון ,וזה מחיר סביר מאד ואף זול ,לך על זה בלב שלם לא הפסדת כלום ,זה שאמר לך 1800 כולל הרכבה (או בלי)לא יודע על מה הוא מדבר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אהלן

הרכב חזר מהמוסך

העברת ההילוכים חלקה כי הגיר מייבוא,

אבל: יש בעייה

הבעייה היא שהקלאץ' מחליק.

בעל המוסך טוען שנישפך על הדיסקה שמן והוא ניקה אותה עם בנזין וזה אמור להישרף עוד כמה ימים ולעבור.

האם יש אמת בדברים?!

פורסם

הייתה נזילת שמן גיר וקלאץ' מחליק+שילוב הילוכים קשה, משכנו ומשכנו עד שבמוצ"ש שמעתי בום והשארתי את הרכב עד למחרת.

אבא שלי לקח את הרכב למוסך, מסתבר שהלכו המזלגות. הוחלפו וגם על הדרך קלאץ' כי הוא היה כבר גמור ומחליק וגם תוקנה הנזילה- הוחלף פקק שמן גיר.

כתבת שהחליפו קלאץ' כי הקודם היה גמור.

לא יתכן שקלאץ חדש יחליק.

אולי באמת נשפך שמן על דיסקת הקלאץ ?

פורסם

הדיסק עצמו עשוי מחומרים שסופחים שמן. במידה והוא התלכלך משמן בכמות שמעבר לזניחה אפשר לזרוק אותו לפח. שום דבר לא יוציא ממנו את השמן. כנ"ל לגבי רפידות ברקס עד כמה שאני יודע.

מה שכן אפשר הוא לקנות רק את הדיסק עצמו ולא להחליף את כל הקיט. זה אמור להיות הרבה יותר זול. את שאר החלקים אין בעיה לנקות משמן.

• תוכן חדש...