Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפורום שלום

אתמול קיבלתי את הרכב שלי (אסקורט 95) אחרי תיקון של ציריה. לפני התיקון היו בסה"כ דפיקות בסוף סיבוב של ההגה ולכן לקחתי אותו למוסך. קיבלתי את הרכב אתמול - רעש אין. אבל...... התחושה בהיגוי היא כאילו איזה קפיץ שאמור למרכז את ההגה ולמנוע הסטת ההגה בעקבות שיבושי כביש נעלם. התופעה מופיעה בעיקר בנסיעה מהירה בכביש ישר. מעל 60 קמ"ש ההגה מרגיש חופשי ואם יש שיבושים הם לפעמים מסיטים את ההגה לצדדים. אני ממש צריך לשים לב להגה אשר רוקד לי ביד.

הבוקר השארתי את הרכב במוסך - נסעו בו...אומרים שהכל תקין ולא יודעים מה אני רוצה מהם.

נשמע לכם מוכר?

מה יכולה להיות הבעיה ומה אני אמור לעשות עם זה? אני אמור לגשת אליהם לנסיעה משותפת בסוף יום העבודה.

פורסם

אהלן אחי לי קרה אותו דבר כנראה שהמוסבניק שלך לא עשה את זה טוב הוא כנראה פירק את זרועות הגה ושכח לסמן אותם כתוצאה מזה אין לך "פרונט" אתה צריך לעשות כיוון פרונט !!!!

HONDA CIVIC :twisted:

פורסם

אני מעפולה עבדתי בהונדה שנה עכשיו אני בצבא קבע כמכונאי אבל דיאגנוסטיקה וחשמל אני לא טוב

HONDA CIVIC :twisted:

• תוכן חדש...