Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה עם firefox: חיפוש מתקדם לא מציג אפשרות "חפש לפי מילת מפתח"

ולא מציג אפשרות לבחור "חפש בכותרות בלבד"

כנראה שיש בעיה בקוד ובתאימות שלו

פורסם

אני מעדיף את firefox מהמון סיבות.

תוסף AdBlock plus מאפשר לי לחסום פרסומות flash מעצבנות שתוקעות את המחשב.

ב-firefox יש tabs, שמאפשרים לי לא לפתוח חלון בשביל כל דף web. למשל כרגע יש לי 55 tabs פתוחים בחלון אחד, אני פשוט פותח המון אתרים ולינקים כדי לקרוא אותם יותר מאוחר, אם אין לי זמן באותו רגע.

ב-firefox יש session restore, שמאפשר לשחזר את המצב גם אם סדרת בטעות, או שהיה crash. זה חיוני לי כי - אתה זוכר, יש לי 55 tabs פתוחים ואני לא רוצה לאבד אותם.

לרוב הוא גם יותר מהיר (אבל על זה אפשר להתווכח, זה תלוי באתר)

יש עוד סיבות, לא נעבור על כולם. בעקרון אני יכול לפתוח אקספלורר עבור החיפוש, אבל זה מאוד מעצבן, כי כל תוצאת חיפוש שאני רוצה לקרוא נפתחת בחלון נפרד, ולא ב-tab, אם יש הרבה תוצאות שאני מסמן לפתוח זה מעצבן.

בכל אופן אני מבקש שאם אפשר לתקן את הקוד, שיתקנו. אני יודע שיש את אפשרות האקספלורר.

פורסם

יש לי windows xp, לא "מקורי". IE7 הוא לא חופשי וחינמי, אין אפשרות להוריד את IE7, בלי "לפרוץ" או לרכוש עותק "מקורי", אין לי סבלנות להתעסק עם זה. וחוץ מזה, נכון שיש לו tabs, אבל לא התייחסת ליתרונות האחרים של firefox שמניתי.

בכל אופן, אני מניח שיש הרבה משתמשי firefox שגולשים בפורום, ואם זה יכול להיות מתוקן, אז למה לא.

אני רק הפניתי את תשומת הלב לבעיה, כדי שזה יתוקן.

פורסם

לא עובד מצויין - אין לי אפשרות לחזור אחורה בדפים - אני חוזר ישירות לדף החיפוש ולא לדף התוצאות.

הבעייה הזו נוצרה לאחר הוספת אופציית חיפוש דרך גוגל, כאשר לפני כן היה ניתן לערוך חיפוש מתקדם לפי מילת מפתח.

• תוכן חדש...