Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

נתקלתי בבעיה קלה, ברכב של אישתי אבד הקפיץ של מכסה הדלק שגורם למכסה הדלק להיפתח.

אני יודע שזה נשמע מטופש, אבל עכשיו זה בעייתי לפתוח לתדלק (אחד מושך מתג באוטו והשני פותח את המכסה עם חתיכת ברזל)

פניתי לשני מוסכים לגבי שישימו קפיץ, אבל הם הציעו לי רק להחליף את המכסה בעלות של 200 ש"ח + עבודה + מע"מ, שזה כבר נראה לי לא פרופורציונלי

בקיצור, אם מישהו יכול לתת לי שם של חנות חלפים שמכילה הרבה ציוד של שרייד אשמח מאוד

בברכת שבוע נפלא

פורסם

פתרון אחד זה לעשות טלפונים לפירוקיות ולבדוק למי יש שרייד. יכול להיות שיסכימו למכור לך רק מכסה שלם ולא את הקפיץ בלבד, אבל עדיין זה ייצא גרושים.

אפשרות שניה היא לנסות לקמבן קפיץ. פשוט למצוא קפיץ בגודל וצורה מתאימים ולחבר אותו. קפיץ לא חייב להיות מקורי מהמפעל, העיקר שהוא יעשה את העבודה.

ובינתיים, במקום שאחד ילחץ על המתג באוטו והשני ימשוך עם חתיכת ברזל, אתה יכול לדחוף מתחת למכסה איזו חתיכת סמרטוט מגולגל כך שכשתסגור את המכסה תסגור אותו טיפטיפה בלחץ. אם יש טיפה לחץ, אז ברגע שמישהו ברכב יפעיל את המתג המכסה ייפתח לבד את המילימטר שניים שהוא צריך.

אבל אל תעשו מזה פתרון קבוע...!

• תוכן חדש...