Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מה יכולים להיות הגורמים לחוסר מים במיכל העיבוי בעוד שברדיאטור אין חוסר?

לציין שאני נאלץ להשלים מים כל שלושה ימים לערך.

מדובר במיצובישי לנסר 93 .

תודה מראש.

פגשו אותי פה אם בראש שלכם לא רק מכוניות ואופנועים....:wink:

http://www.forum.freshreef.com/forum/default.asp

פורסם

חצי,מעט פחות אפילו.

אני לא מבחין בסימני מים על מדיד השמן.

השאלה שלי איפה אני צריך לחפש כאשר יש מחסור מים במיכל העיבוי, ואילו ברדיאטור אין מחסור.

אולי אני לא מבין את דרך סירקולציית המים....

פורסם

זה נרמאלי שברדיאטור לא חסר ובמיכל העיבוי חסר.

הרדיאטור משלים את מה שחסר לו ממיכל העיבוי, וכאשר המים מתחממים ומקבלים נפח יותר גדול כתוצאה מכך, הם מתפשטים למיכל.

אני לא חושב שאתה בכלל צריך לפתוח את הרדיאטור ברכב שלך, פשוט תמלא את מה שחסר למיכל העיבוי, ותחפש נזילות או דליפות מים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

איתן שלום רב!

ראשית תרשה לי לחלק ציונים לעמית, שמאז שהוא מחזיק את הפזו שלו, הוא כבר היציא תואר שני במערכת קירור,והוא בדרך למסטר!

ואכן עמית קלע בול הרדיאטור משלים את החוסר שלו ממיכל העבוי, ומיכל העבוי מתרוקן בגלל נזילת מים בלתי ניראית בעין בלתי מזויינת,ממערכת הקירור.

בדוק בעזרת מאבת לחץ יעודית,דליפה ממערכת הקירור.(רדיאטור, צנרת מים , משאבת מים, רדיאטור חימום), וברגע שתאתר אותה ותתקן אותה, מיכל העבוי יפסיק להתרוקן, והמפלס בו ישאר ימיב... באחריות.

ואל תבהל מרואי השחורות בפורום, זה רדיל שעושיפ מזבוב פיל, ומגיבים לפעמים לא לעיניין.

חזור לפורום לדווח מחר על הממצאים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לצערי הפזו אכן משמשת כמוסד אקדמי שבו ניתן לקבל תארים במהירות.צביקה,הלוואי שכל הציונים שלי באוניברסיטה היו כמו שנתת לי.:wink:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צביקה,עמית,hagit121,shorty8 אני רוצה להודות לכם על הנכונות לעזור...יפה מאוד מצדכם.:mm_yeah:

צביקה,זה מה שאני מתכוון לעשות בהקדם האפשרי,לבדוק נזילות ולתקנם.

פורסם
אבל זה אותו הדבר?! gruebel.gif
זה הבעייה של אחד שלא למד באוניברסיטה ובקושי גמר בית ספר מקצועי.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...