Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון בנושא ממל"ז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר קבלתי את המסמך הזה למייל כמה פעמים

אם עוצר אתכם שוטר על מהירות, אתם צריכים לבקש שהוא ירשום את הפרטים הבאים בדו"ח:

1. האם יש לו רשיון "לירות" ברובה לייזר (הרבה פעמים שוטרים ללא רשיון יורים, ואז הדו"ח מבוטל).

2. האם המכשיר כויל באותו יום? תבקשו לראות את המכשיר. אי כיול המכשיר גורם לכך שגם דברים שלא זזים, כמו בנינים, ירשמו במכשיר כבעלי מהירות של 40 קמ"ש, דבר שפוגם באמינות הדו"ח, וניתן לבטלו.

3. האם היד של השוטר הייתה מקובעת או לא. לפי תקנות הבטיחות של המשטרה, כדי למנוע פגיעה באזרחים, (לייזר של המכשיר הוא מסוג Class 2 אשר התמקדות שלו למשך זמן פוגעת בעיניים, כאשר היד באוויר היא כל הזמן זזה), אסור ליד של השוטר להיות מקובעת. לכן היד חייבת להיות באוויר. אם היד הייתה על רכב או על חלון פתוח הדו"ח מבוטל.

4. האם היה רכב לידכם בעת שהוא תפס אתכם? אפשר לערער את הדו"ח בטענה שאין לדעת האם הלייזר היה מכוון למכוניתך או למכונית שליד. וגם אז הדו"ח מבוטל.

אגב, איך לזהות מצלמות מהירות דמי ומצלמות מהירות אמיתיות אתם כבר יודעים? אם לא, הקישו כאן.

למה אנחנו מפיצים את זה? משום שהשוטרים שתופסים אתכם על מהירות של 106 קמ"ש במקום 90, לא באמת נשלחו להילחם בתאונות הדרכים, אלא נשלחו כדי למצוא דרכים לאזן את הגירעון בתקציב המדינה. לכן - הדפיסו מדריך זה, שימו אותו באוטו צמוד לרשיון הרכב, ובמקרה הצורך תגידו להם שילכו לחפש את הכסף במקום אחר, ולא אצלכם...

עיני קלטה דווקא את סעיף 3.

לפי ידעתי עד היום על השוטר להחזיק את היד כמה שיותר מקובעת בכדי לייצב את המכשיר כדי לקבל תוצאות אמינות ורוב השוטרים אכן שמים את היד על הדלת כדי לייצב את המכשיר.

מה שנאמר פה בסעיף 3 אומר בדיוק הפוך,

האם מה שנאמר לגבי סעיף 3 הוא נכון?

במידה וכן יש מצב לערער על הדוח בכל מצב

דעתכם

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
.

אגב, איך לזהות מצלמות מהירות דמי ומצלמות מהירות אמיתיות אתם כבר יודעים? אם לא, הקישו כאן.

שי

אפשר בבקשה את הלינק שמסביר איך אפשר לזהות מצלמות מהירות אמיתיות ומצלמות מהירות לא אמיתיות?

תודה.

Back to the original - NC again.

פורסם
בכל מכתב שרשרת שנותן "עצות טובות", אני מציע לפנות לאתר הבא:http://www.info.org.il/irrelevant/

:mm_yeah:

מוכר אך בהחלט אתר מאיר עיניים :!:

כל ה"עצות" הללו נכונות על הנייר, אבל לא תמיד הן עובדות

בעל פה מול השוטר.

הדו"ח האחרון (והיחיד על מהירות) שלי נמצא בתהליך "בקשה למשפט"

וכל אותן קלישאות לא עבדו בעת מתן הדו"ח.

"אדוני השוטר, נסעתי 60" (כתוב בדו"ח)

"האם כוייל המכשיר?". "כן, כיילתי היום". "אפשר לראות?". "תראה במשפט".

לא פשוט כמו שזה נשמע. :roll:

מה אעשה ואני לא איש מכירות כמו כמה אנשים פה. :wink:

MCS 2008

פורסם
בכל מכתב שרשרת שנותן "עצות טובות", אני מציע לפנות לאתר הבא:http://www.info.org.il/irrelevant/

:mm_yeah:

מוכר אך בהחלט אתר מאיר עיניים :!:

כל ה"עצות" הללו נכונות על הנייר, אבל לא תמיד הן עובדות

בעל פה מול השוטר.

הדו"ח האחרון (והיחיד על מהירות) שלי נמצא בתהליך "בקשה למשפט"

וכל אותן קלישאות לא עבדו בעת מתן הדו"ח.

"אדוני השוטר, נסעתי 60" (כתוב בדו"ח)

"האם כוייל המכשיר?". "כן, כיילתי היום". "אפשר לראות?". "תראה במשפט".

לא פשוט כמו שזה נשמע. :roll:

מה אעשה ואני לא איש מכירות כמו כמה אנשים פה. :wink:

אני לא נאיבי וחושב שזה יעבוד מול השוטר

השאלה האם זה יכול לעבוד במשפט?

טוב בכל מקרה אני לא אלך בחיים למשפט ללא ייצוג

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

עד 30 קמ"ש סטייה בכביש שינעירוני זה 250 ש"ח ללא ניקוד.

איך אומרים על דברים טובים צריך לשלם.... רוצה לנסוע מהר שלם אגרה למשטרת ישראל (רק חבל שאי אפשר לעשות מנוי או לקנות כרטיסיה).

:drinking:

פורסם

איך אומרים על דברים טובים צריך לשלם.... רוצה לנסוע מהר שלם אגרה למשטרת ישראל (רק חבל שאי אפשר לעשות מנוי או לקנות כרטיסיה).

לא. עד 25 קמ"ש סטייה בבינעירוני זה ללא ניקוד.

וזה לא סטייה!

להומואים נתנו לגיטימציה! :smilecol:

גם לנסוע מהר זה נורמלי! אנחנו מיעוט אבל גם לנו מגיעות זכויות! אנחנו לא סוטים :!::lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וזה לא סטייה!

גם לנסוע מהר זה נורמלי! אנחנו מיעוט אבל גם לנו מגיעות זכויות! אנחנו לא סוטים :!::lol:

אתה בטוח? רק 250 ש"ח?

פורסם

וזה לא סטייה!

אתה בטוח? רק 250 ש"ח?

בפעם המי יודע כמה:

מחוץ לעיר:

עד 10 קמ"ש חריגה לא יעצרו אותך

11-25 חריגה = 250 ש"ח בלי נקודות

26-40 חריגה = 750 ש"ח+8 נקודות בונוס

41 ומעלה = משפט, ואם תורשע 10 נק' בנוסף לעונש שתקבל במשפט

בתוך העיר: (אותו רעיון אבל מרווח המדרגות שונה)

עד 10 = לא יעצרו אותך

11-20 = 250 ש"ח

21-30 = 750 ש"ח+8 נק'

31 ומעלה = משפט+10 נק'

הערה: בדרגה הגבוהה ביותר (של המשפט) אתה מקבל גם שלילה מנהלתית על המקום לחודש, בד"כ. (זה נתון לשיקול דעתו של הדרדס-קצין)

פורסם

אם נתפסתי בכביש עירוני 35 מעל המותר הבנתי שאני מקבל קנס + 10 נקודות

נכון?

השאלה היא אם אני גם יקבל שלילה??

אני לא נהג חדש!!!

פורסם

נכון?

אני לא נהג חדש!!!

אני נתפסתי בשטח עירוני נוהג 34 מעל המותר (זה היה 39 אבל הם מוותרים מראש על 5 קמ"ש בגלל מגבלות הדיוק של הממל"ז).

הדרדס עם הלייזר ביד לקח לי במקום את הרישיון לחודש ונתן לי במקומו פתק שנותן לי לנהוג עד הבית. למחרת התייצבתי אצל קצין דרדסי תנועה לשימוע, שבו אפשר להתחנן ולקבל את הרישיון חזרה.

ת'כלס מי שמקבל את הרישיון חזרה בשימוע זה רק מי שיש לו גיס שוטר. נשבע לכם. זה מה שהיה שם. עמדו איזה 15 איש, ורק שניים שהיו להם קרובים שוטרים יצאו עם חיוך משם חזרה.

בכל מקרה - אחרי כמה חודשים במשפט מתחשבים בזה שעברת שלילה מנהלתית, ומחשיבים אותה כחלק מהעונש.

פורסם

נכון?

אני לא נהג חדש!!!

35 מעל המותר בתוך העיר=משפט

כאשר תורשע במשפט השופט יחליט איזה עונש תקבל, הוא יכול לת איזה קומבינציה שהוא רוצה של קנס, שלילה, שלילה על תנאי, מאסר בפועל או על תנאי, הוצאה להורג (טוב אז זה אולי לא)

35+ בתוך העיר לנהג לא חדש עם עבר לא "כבד"= להערכתי תקבל קנס+שלילה 30 יום (שכבר עשית בעצם, הרי שללו לך על המקום)+שלילה על-תנאי כלשהי בהתאם למצב הרוח

אבל אם השופט יהיה במצב רוח טוב זה יכול להיות רק קנס, ולחלופין אם עיצבנת אותו אתה יכול גם להידפק יותר (נניח שלילה 2-3 חודשים בפועל)

• תוכן חדש...