Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וירוס/תופעה מעצבנת ב XP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

צירפתי תמונה, מישהו יודע מהם הקבצים האלה ?

במחשב של חבר, הקבצים האלה משכפלים את עצמם שוב ושוב למחיצה ב HD למרות שעשיתי לה FORMAT.

עזרת המומחים נחוצה פה.

וירוס אולי.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

באיזה כונן נעשה הפורמט?

אם הקבצים נימצאים לדוגמא בכונן H ופירמטת C אז זה לא יעזור מן הסתם.

אין לך אנטי וירוס? במידה ויש כשאתה מפעיל סריקה הוא לא מוצא כלום?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1. תיקיית WINDOWS שייכת למערכת ההפעלה.

2.קובץ GHOST שייך לתוכנת IMAGE של סימנטק NORTON GHOST שבעזרת מבצעים גיבוי (צילום של הדיסק).

3.הקובץ NETHOOD הינו קובץ בפורמט HTML שנפתי בעזרת הדפדפן.

אף אחד מהקבצים האלה הינו מזיק למחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

בואו נחדד את הדברים.

1. אני מכיר סיומות של קבצים, GHO של GHOST וכדו, אני טכנאי PC בצבא.

2. אין אפשרות להיכנס לתיקיה WINDOWS, המחיצה המדוברת כרגע היא DISK ON KEY חדש.

3. לחיצה על 2 הקבצים האחרים לא עושה כלום.

4. אין אפשרות למחוק אותם בכלל (גם לפני הניסיון להפעיל אותם, גם אחרי LON OFF ו LOG ON).

5. התופעה מתפשטת לעוד מקומות במחשב.

6. "מיהו תינוק רצוי" זה מאמר שחברה שלי אמורה לקרוא, היא לומדת "אחיות".

למי הפתרונים ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אתה טכנאי מחשבים בצבא זה מצויין, אני מומחה של מיקרוסופט ראה קישור :

http://www.microsoft.com/israel/communities/newsgroups/experts.mspx

בקיצור, במידה ואתה מתעקש להסיר את הקבצים/תיקיות תנסה להעזר בתוכנה המצורפת שבדרך כלל מבצעת את העבודה.

Unlocker 1.8.5 תוכל להוריד אותה מהקישור:

http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml

האם אתה מקבל הודעת שגיאה כאשר אתה מנסה לגשת לתיקיות/והקצים האלה ?

פורסם

מעניין, טכנאי מיקרוסופט, עוד אחד שבצבא נתנו לו תפקיד, וכל המסביב, וכולם אומרים דבר אחר

שאלה - אם אני אקרא לספרייה שלי במחשב WINDOWS, ואני אשים אותה ב כונן H והכונן שלי הוא בכלל C שבו יושב הוינדוס, האם הוא יועתק אוטומטית לH? איזה שטויות.

לגאון עם ה Ghost, לידעתך, הקובץ משמש תוכנות אחרות (זה לא משנה כרגע איזו) ולא רק את הנורטון, העובדה שקוראים לו GHOST לא עושה אותו שייכת לנורטון. נסה לקחת קובץ הפעלה של משחק ושנה את שמו ל GHOST , האם הוא יעבור אוטומטית להיות בר הפעלה של נורטון????

בקיצור

יש לך WORMS או בעברית לוקה - תולעת. (תולעים), הם לא מזיקים למחשב מבחינת מחיקת קבצים

מה שכן, אם תמחוק אותן הן יתפשטו בהמונותיהם. וסביר להניח שיגרמו לקריסת המחשב שלך באופן מידי.

יש לך 2 אופציות

לשחק משחק מי אמיץ ולראות מי נשבר ראשון (ואני מבטיח לך שגם אם תעזוב אותן בשקט, הן עוד ישובו)

או פשוט, לראות מה הקובץ שאחראי על הפעלתם. ישנן תוכנות בשביל זה, אני פשוט נכנס ל REGEDIT

(תלך להפעלה ותרשום את זה) ויודע איפה למצוא אותם. אני גם יכול להסביר לך בטלפון כי זה לא פשוט להקליד את זה.

שם תמחוק אותן, ואז את הקבצים

הכל יהיה טוב.

ותתקין אנטיוירוס טוב.

פורסם

ידידי היקר SRACK,

תמיכה דרך מסך המחשב בחלקה היא משחק ניחושים, במידה והייתי ליד המחשב הוא בשיחה בטלפון הייתי יכול לתת תשובה מדוייקת לגבי תכולת התיקייה בשם WINDOW.

לידיעתך אני לא טכנאי של MS וגן לא רשמתי זאת.

• תוכן חדש...