Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצבא חטף אותי ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים יום ראשון אני בא לבקו"מ בכוונה לחזור בערב כי למחרת יש לי בגרות מועד ב'.

הייתי צריך ללכת לבקו"מ ליום חיול ולחזור.

טוב נגמר היום כמובן שאף אחד לא פנה אלינו ואמר לנו את זה, אבל אני הבנתי לבד, הלכתי לאיזה אחת שם שעשרים שנה בצבא, סיפרתי לה את המצב והיא אמרה לי שמע אין לך אישור אני לא יכולה לתת לך ללכת :shock: .

קיצר עליתי על האוטובוס (גם מהכלא אי אפשר לעשות בגרות) למחנה 80 ואני כבר שבועיים בטירונות 02 (02 בגלל שאני עתודאי) ובגלל זה היה לכם קצת שקט בפורום :D .

קיצר אני בסדר אני מקווה שהכל טוב אצלכם אני אחזור בעוד שבועיים ~ לתפקד כראוי.

עד אז שבוע טוב ונתראה. 8)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עוד עתודאי למשפחה.

מה אתה לומד אם אפשר לשאול ואיפה?

אההה כן ואתה לא תיכנס לשום כלא אתה ב02 אל תשכח את זה :wink: אפילו אמא שלי עברה טירונות יותר קשה.

החודש של טירונות עתודאים היה סבבה העברתי אותו בצחוקים עם המפקדים :lol:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
עוד עתודאי למשפחה.

מה אתה לומד אם אפשר לשאול ואיפה?

אההה כן ואתה לא תיכנס לשום כלא אתה ב02 אל תשכח את זה :wink: אפילו אמא שלי עברה טירונות יותר קשה.

החודש של טירונות עתודאים היה סבבה העברתי אותו בצחוקים עם המפקדים :lol:

מחשבים.

עם כל הכבוד לאמא שלך ... הטירונות של 02 היא לא עד כדי כך קלה לא יודע אולי המחזור שנפלתי עליו או התכננות הנפשית לקייטנה - זה ממש לא זה אפילו קשה לפעמים.

פורסם

אני לא מבין, התגייסת לצבא ביום ראשון וקיווית שיתנו לך "לקפוץ הביתה" לכמה שעות

לעשות בגרות מועד ב'? מה אתה חושב, לצבא אכפת מהבגרות שלך?

:puzzled:
פורסם

חבר שלי גם עתודאי הוא בא ליום חיול, שוחרר אחרי איזה 4 שעות, עשה את הבגרות יום אחרי זה, וחזר למחרת לצבא להמשך הטירונות.

אז כנראה שזה אפשרי :!:

פורסם

חבר שלי גם עתודאי הוא בא ליום חיול, שוחרר אחרי איזה 4 שעות, עשה את הבגרות יום אחרי זה, וחזר למחרת לצבא להמשך הטירונות.

אפשר אם מבררים את העניין מראש ודואגים שהאנשים שאחראים עליך ידעו שיש לך בגרות... לבוא סתם ככה ולחשוב שאם תגיד להם שיש לך בגרות זה יעזור לך - זה כמו לטמון את הראש בחול ולקוות שיהיה בסדר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דניאל, אתה במקרי בפלוגה גיא? :) הגיע גם פלוגה אחרת בזמן שסיימנו, עם טגיות לבנות, אבל אני לא זוכר איזה אות זה... אנחנו בדיוק סיימנו את הטירונות כשהגעתם, היתה פשוט קייטנה, ואתם אוכלים אותה... :lol:

אגב אוכל - היה מעולה!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
לפני שבועיים יום ראשון אני בא לבקו"מ בכוונה לחזור בערב כי למחרת יש לי בגרות מועד ב'.

הייתי צריך ללכת לבקו"מ ליום חיול ולחזור.

טוב נגמר היום כמובן שאף אחד לא פנה אלינו ואמר לנו את זה, אבל אני הבנתי לבד, הלכתי לאיזה אחת שם שעשרים שנה בצבא, סיפרתי לה את המצב והיא אמרה לי שמע אין לך אישור אני לא יכולה לתת לך ללכת :shock: .

קיצר עליתי על האוטובוס (גם מהכלא אי אפשר לעשות בגרות) למחנה 80 ואני כבר שבועיים בטירונות 02 (02 בגלל שאני עתודאי) ובגלל זה היה לכם קצת שקט בפורום :D .

קיצר אני בסדר אני מקווה שהכל טוב אצלכם אני אחזור בעוד שבועיים ~ לתפקד כראוי.

עד אז שבוע טוב ונתראה. 8)

איך ידעתי שאני צריך לדחות את הגיוס !!!!!!!!!!

לי היה תאריך גיוס ל-16.7 שזה יום לפני היומהולדת שלי, קבלתי על הצו פתק שבו רשום במפורש שאני מגיע רק ליום אחד לקבל את החרא ולחזור הביתה ...

לאחר מכן התברר לי שהתאריך גיוס נפל בדיוק על היום של המועד ב', למזלי דחו לי את הגיוס לעוד איזה חצי שנה ...

ד"א, גם אני עתודאי, אבל אני אעשה טירונות בשנה הבאה :lol: ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בכל הנוגע ללימודים\בגרויות\פסיכומטרי וכו...

הצבא מאוד מתחשב,גם אם תוך כדי השירות החלטת להשלים בגרות,תקבל 3-5 ימיי חופש לתרגול לפני הבחינה ובמקרה של פסיכומטרי תאלץ להיפרד מסכום קטן בהרבה מזה שבאזרחות.

רק צריך לדאוג לזה יותר מכמה דק' לפני בחינת מועד ב' (במקרה הזה).

פורסם

אפשר אם מבררים את העניין מראש ודואגים שהאנשים שאחראים עליך ידעו שיש לך בגרות... לבוא סתם ככה ולחשוב שאם תגיד להם שיש לך בגרות זה יעזור לך - זה כמו לטמון את הראש בחול ולקוות שיהיה בסדר...

רוני

דיברתי איתם הם אמרו שהכל בסדר אבל לא אמרו לי שום דבר על אישור ! :roll:

פורסם
דניאל, אתה במקרי בפלוגה גיא? :) הגיע גם פלוגה אחרת בזמן שסיימנו, עם טגיות לבנות, אבל אני לא זוכר איזה אות זה... אנחנו בדיוק סיימנו את הטירונות כשהגעתם, היתה פשוט קייטנה, ואתם אוכלים אותה... :lol:

אגב אוכל - היה מעולה!

אני בפלוגת גיא ...

אבל למה אוכלים אותה ? ?

פורסם

בקשר לכלא בטירונות 02, היה לנו אחד ווקו (אתיופי...) שהגיע למחלקה שלנו

לשבוע (אני חושב שהוא בדיוק יצא מהכלא...). בזמן השדאות הוא טען, דרך וכיוון

את הנשק. ביום הבא לא היה לו נשק, עוד יומיים הוא לא היה איתנו (28 יום...).

היו עוד כמה במחלקה שקיבלו עונשים על תנאי מחמישה חודשים ועד שנה(!!!).

דרך הגב סיימתי ב16 לחודש במחנה 80.

פורסם

בטירונות 02 קשה להיכנס לכלא.

אני סיימתי ב-80 לפני יותר מחודשיים, שניים מהחבר'ה שם התחצפו קצת הרבה וקיבלו 28 יום בכלא, ואחד אחר קיבל 14 במעצר על דברים דומים.

שימו לב כל זה על התחצפויות.

לעומת זאת מישהו כיוון נשק על אחת המ"כיות, ועשה קולות של ירי אוטומטי, סתם ב"צחוק", וקיבל על זה כמה חודשים על תנאי ושבת אחת - כי הוא ידע איך לצאת מזה בזול.

יובל.

• תוכן חדש...