Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם קיים רכיב חשמלי אשר הופך את הקטבים. דהיינו, לרכיב כניסה של פלוס ומינוס ויציאה של פלוס ומינוס, במצב א' הכניסה והיציאה זהות + ל+ ו- ל-. במצב ב' בעזרת כפתור הפלוס בכניסה הופך למינוס ביציאה והמינוס בכניסה הופך לפלוס ביציאה. האם קיים רכיב כזה ואם כן איך הוא נקרא?

תודה!

פורסם

אני לא מכיר כזה דבר, למרות שנראה לי שזה דיי פשוט להכין סוויץ' כזה לבד.

השאלה היא - האם זה שווה את כל הטרחה, בעוד שאני יכול לגשת מאחור, ולהפוך לך במגבר את הקוטביות לפי רצונך?

פורסם

אני אסביר.

אתמול ישבתי על הכיוון פאזות כמה שעות טובות. מאד לא נוח ומאד מעייף. עד שהופכים את הפאזה וניגשים לשמוע פשוט שוכחים איך נשמע קודם. זאת הסיבה.

אני מתחום המכניקה, לכן אני זקוק להסבר יותר מדוייק בבקשה.

פורסם

גל, גם ככה אני מסובך עד הראש אם המקרה שהיה לי לפני חודש אם אחת שהיא שונאת...

אבל לפחות היה כיף :cry:

אתם קולטים לאיפה הגענו אם התרד הנ"ל, מרכיב חשמלי לבנות, גדול. מעניין לאיפה זה ימשיך להתפתח...:?:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...