Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם אני מבצע הקטנת הקוטר הכללי של הגלגל ב10 אחוז בדיוק, האם סטיית המהירות תהיה 10 אחוז בדיוק?

האם סטיית השעון תהיה 10 אחוז בדיוק?

המטרה היא להקטין את הגלגל ב10 אחוז, להרחיב, ולהתאים אותו לשעון המהירות מאחר וכנראה הוחלף בקאקס ברכב. קיימת סטייה של 10 אחוז בדיוק.

כלומר, אם בשעון רשום 100, בפועל הרכב ב110.

פורסם

כן! הסטיה היא באותו יחס כי קיים יחס ישר בין הקוטר וההיקף (זהו "פאי" הזכור לכולנו)

אבל אם השעון מראה 100 הרכב נוסע בפועל 90 - הגלגלים האומללים מתרוצצים ומסתובבים מספר גדול יותר של סיבובים בכל יחידת זמן כדי לעמוד באותו קצב שבעבר הספיקו עבורו פחות סיבובים. (אם נרצה לדייק עוד יותר, נוסעים 90 והספידומטר מראה 99)

פורסם

קרה לדוד שלי בדיוק אותו דבר בטנדר איסוזו, לאחר שהוא החליף למידה גדולה יותר של גאנטים.

הוא עשה כיול לספידומטר .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

להלן נוסחה לחישוב יחסי העברה כולל שינוי בקוטר גלגל

סל"ד כפול קוטר גלגל

----------------------

יחס העברה בסרן כפול 336

כל זה יתן את התוצאה במיילים לשעה

יגאל

פורסם
זאת סטייה בכלל לא חריגה, למה אתה רוצה 'לתקן' זאת?
אני רוצה להרוג שתי ציפורים במכה,

חישוקים רחבים כבר מורכבים ברכב, על צמיגים 185, (לא אני עשיתי) (אלה שבתמונה)

לפי המחשבונים שקיימים באינטרנט, המידה שתוריד לי 10 אחוז היא 195/60/14

במצב כזה, גם אחיזה תהיה טובה יותר, גם הסטייה "תתוקן".

• תוכן חדש...