Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על זיוף מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המנוע שלי מזייף ( לא קבוע יש לציין ). היום בסגרת הטיפול 10K כאשר האוטו היה מורם על ג'אק רק בצד אחד והמנוע פעל, לא הורגש זיוף. כאשר הרכב ירד מהג'אק המנוע התחיל לזייף.

בדקתי את זה פעמיים. האם זה צרוף מקרים או שיש אור בקשה המנהרה? בבדיקת מחשב הכל נמצא תקין.

מנוע פז'ו 106 - 16 שסתומים.

פורסם

יכול להיות שכן, ועל כן יש להתייחס לאופציה הזו לאור שבדקת את הדבר פעמיים.

יתרה מכך, ולחיזוק אפשרי לאופציה הזו, הרי שמרימים את הרכב נמתחים בולמים, תומכי מנוע זזים (באופן סביר וגבולי) בעקבות השינויים שחלים עת הרמת הרכב.

יש להרים את הרכב ולבדוק כל מה שזז עת הרמת הרכב כמו צנרת ואקום, חיוט שזז ועוד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני ידידי מה שהצעת היא, Impossible task.

אני מציע להתחבר שוב למחשב,להרים צד אחד כשיתחיל לזייף לבדוק מה אומר מחשב הבדיקה.

פשוט, מה דעתך ?.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם מרימים את האוטו בצד אחד והוא מתחיל לזייף , ניתן לאתר כזו בעיה בדכ ללא התחברות למחשב, למרות שדווקא אני מחסידי התחברות זו.

פשוט, לא גורמים רבים מידי, וההפך, מעטים מאוד , יכולים לגרום לתופעה הזו.

בהחלט חיבור לסקנר הוא אפשרות, יתרה מזו, -->ניתן להעביר את הסקנר לMODE הקלטה, ולהרים את אוטו, ומייד עם תחילת הזיוף להפסיק את ההקלטה, ולראות מה השתנה. , יש לבדוק כמה פרמטרים הסקנר הזה יכול להקליט בו זמנית לפי סוג הרכב וסוג הסקנר.

בכלל, יש לזכור שמנוע נשאר המנוע שהיה מימים ימימה.

בוכנות, צלנדרים, ראש מנוע, ואקום, קומפרסיה, וכל מה שידוע. בתקלות של זיוף מנוע, ולאור שבסיס הבסיסים לא השתנה כלל וכלל, לדעתי, לא צריך מייד לחבר סקנר.

אני בעד זמן אומנם קצר מאוד, אבל זמן "איכות" יותר נכון - לא להיות ישר כמו רובוט ולחבר תקע.

לא יקרה כלום אם נשקיע דקות מעטות של "נשמה" וחושים "כמו פעם" ואם צריך, (ברוב המקרים צריך) אז , ורק אז לחבר סקנר.

זו דעתי, לפחות למקרה אחד של ביצוע איתור מהיר ומיידי ללא סקנר, עד חבר הפורום ארנון שיצא לו להיות לידי באותו מקרה, וזה היה פעם ראשונה שנתקלתי בתקלה ספציפית זו באוטו מהדגם ההוא, בדייהו למשל זו בדיקה ראשונה, גם ללא סקנר..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...