Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכן,יש לזה אפילו קשר לעולם הרכב. אצלי בפיאט 238 שהוסבה לקראוון הותקן בשעתו מקרר אלא שהוא מופעל על גז בישול ובקרוואן יש מיכל גז שמזין אותו ואת הכיריים.

אני נמצא בהליך השיפוץ ולא מצליח למצוא חומר והסבר כיצד מקרר כזה עובד. אשמח אם מישהו יסביר או ישלח קישור לאתר מתאים.

תודה ובהזדמנות זו שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל חברי קארספורום!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המון תודה על ההפניה המהירה. התיאור מצויין,אקשה מעט ואשאל אם יש למישהו תרשימים וגם האם מישהו מכיר בעל מקצוע שמבין ומתקן מקררים שכאלו העובדים על גז בישול.

אני שואל כי ה 238 שלי הוסבה לקרוואן בסדנה ידועה בשנת 1974 והייתי מאד רוצה לשמור על המקוריות גם לגבי המקרר... :-D

פורסם

בינתיים אוכל לזרוק רק עצם קטנה והיא שם החברה שבנתה את הקרוואן :

RICHARD HOLDSWORTH באנגליה.

הוא הסב בעיקר VW בס וטרנספורטרים לקרוואנים,יתכן והשתמש באותו סוג של מקרר.

מחר אנסה לזהות את שם יצרן המקררים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ היות ואיתרתי את שם היצרן של המקרר - Electrolux

האם יש מישהו בישראל שמתקן או בודק מקררים העובדים על גז?

• תוכן חדש...