Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמת המוסכים באמת קצת בעייתית בארץ, חי הייתה תקלה די ידועה בבורה, הלך החיישן ברקס, תיקון של מאה שקלים פחות או יותר בכל מקום, הלכתי למוסך שאנחנו מתקנים אצלו את כל הרכבים של החברה, הסברתי לו את הבעיה והוא בלי להתבלבל אמר לי תשמע חביבי- יש פה בעיה עם הסולונואיד של הגיר, או שנפרק אותו לגמרי לא צריך אותו זה רק לבטיחות או שנתקן אותו זה משהו כמו 450 באותו רגע שהוא אמר לי את זה ליד אבא שלי ישר עזבנו את המקום אני החלטתי שבבטיחות אני לא חוסך, הלכתי למוסך אחר והוא ניגש לרכב, הסברתי לו את הבעיה ואחרי 25 דקות של תיקון הכל היה טוב, רק חיישן ברקס מקולקל ו10 דקות עבודה.

לעומת זאת יש מוסך של מרצדס בצפון ששם אני ואבא שלי מטפלים ברכב שלו ואני יכול להגיד שאני מרוצה ב1005 מהשירות, רמה באמת גבוה, נכון שהעבודים במוסך הם מהמגזר, אבל הם ממש לא עושים "עבודה ערבית" או כל דבר בסגנון וממש משקיעים ברכב, מקבלים יחס טוב והסבר על כל דבר, כל פעם שמביאים את הרכב לטיפול הם מסבירים בדיוק מה צריך לעשות כל חלק שהם מפרקים הם באים ומראים ואומרים מה באמת צריך לעשות וכמובן מחירים.

נכון המחירים לא כמו מוסך מדרכה אבל מקבלים עבודה באמת טובה ואפשר להיות בראש שקט, אני בטוח שאם היינו עושים עבודה במוסך של קומבינטורים הינו חוסכים 200 שקלים ויותר אבל זה לא ניראה לי שווה את זה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לאור השרשור הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130552 - עלתה לי עוד מחשבה לראש.

יכול להיות שהמוסך המצוי מתייחס ללקוח המצוי כאל טיפש מוחלט, שאי אפשר לדבר איתו על כלום ולהסביר לו כלום, והוא לא יכול להוציא אף החלטה שפויה, והמוסך מחליט במקומו?

לעומת זאת, אולי הלקוח המצוי, כנראה, באמת לא מבין כלום במה שיש לו עם 4 גלגלים, אבל גם מרגיש את היחס הזה, ואוטומטית נהיה חשדן ומחכה, מאיפה הוא יקבל את הדפיקה - כי הוא באמת לא יודע כלום, אבל אף אחד לא טורח לשבת איתו ולהסביר לו לעומק, מה, למה ובשביל מה?

הזכירו בשרשור הזה רופאים, אז במקרה "תרמתי" בסביבות 20K ש"ח לרופא שיניים בשנה האחרונה, ואין דבר אחד שיש בשיניים שלי שעליו לא קיבלתי הסבר מפורט, מה היה שם ולמה עושים את מה שעושים, כולל הסברים על צילומי רנטגן. מישהו מכיר דבר כזה שקורה במוסכים? כי אני לא...

פורסם

ממה שהבנתי ,הכל טמון במודעות של הנהג "הישראלי" ששם קבור הכלב

איך לדעתכם משנים מודעות נהיגה ורכב במדינה כמו שלנו ,או שהרמנו ידיים מראש?

יגאל

• תוכן חדש...