Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי גר בבית משותף, יש לו חניה פרטית (בטאבו), השכן מהבניין מחנה את הרכב שלו בצמוד לגינה, כך שהוא מפריע 1: לדלת פח האשפה להפתח במלואה

2: לאחי להחנות את הרכב שלו כך שהפנים כלפי היציאה (מונע ממנו להסתובב)

3: לאשתו של אחי להחנות את הרכב שלה מאחורי הרכב של אחי, מכיוון שהיא לא יכולה לפתוח את דלת הנהג - בגאז האוטו של השכן צמוד בדיוק לקצה ההתחלה של החניה הפרטית של אחי

לשכן 2 חניות פרטיות מקורות!! בשניהן זבל וקרטונים.

מצורף אילוסטרציה של המקרה.

החניות של השכן מסומנות בכחול, ועליהם רשום "החנייה הפרטית של הנבלה"

החנייה של אחי באדום ,ושם הרכב, ורשום "רכב המשפחה"

שאר החניות הכחולות שייכות לשכנים אחרים

האזור הירוק זה דשא, והנקודות האדומות הן פרחים

החץ האפור מסמל את הכניסה לכל אזור החנייה, שהיא גם היציאה היחידה.

השכן כרגע מחנה לא בחנייה, אלא בצמוד לצמחייה, מעולם לא הוגדר כחנייה!, והוא היחיד שמחנה שם.

אחי התחיל בלהשאיר לו פתקים על החלון

אחר כך פנה אליו וביקש שיזוז

היום בערב אשתו של אחי התקשרה לאדון והוא סירב להזיז בטענה שהוא יכול לעשות מה שבא לו, והוא מחנה שם וזהו.

השכן בן 50!! (גרוש +2 אם זה משנה משהו), וכשהוא מחנה, הוא לא זז 10 ימים עם הרכב. יש לו הסעה לעבודה.

אחי היום בבוקר, לאחר שהשכן זז, החליט להעמיד 2 עמודים עם בטון, לפני שהבטון התייבש, השכן חזר ופשוט תלש אותם והעמיד את רכבו

ביקשנו מהשכן שלפחות יחסום את החניות של עצמו ויאפשר לתת לאחי להחנות

סירב בתירוצים כאלו וכהנה.

לאחי יש רכב משפחתי (סובארו אמפרזה [טורבו , אבל זה לא עקרוני]) ולאשתו פיזו (206)

היא לרוב מחנה אחריו (יש מקום אבל היא בולטת בכמטר, זה עדיין בטאבו) אבל היא לא יכולה לפתוח את הדלת כי האוטו של השכן עומד שם, והיא לא יכולה להחנות ברוורס (יש לה בעיה עם חניות ברוורס).

אני מצידי הצעתי את הדרך שלי, ומכיוון שהצבא חינך אותי בצורה "קצת" פיזית-לוקאלית, אחי (ואשתו בפרט) סרבו לקבל את הדרך שלי, ולא נותנים לי אפילו להפגש עם השכן!!!.

השאלה מה אתם מציעים, חשבתי על לפנות לעירייה, אבל סביר להניח שלא יזיז להם כלל.

למזלי הרב אני מושבניק (כרגע בכל אופן) ואני לא סובל מהדברים האלו. אבל זה כן מעצבן אותי מאוד!

בהתחשב בעובדה שאחי לא אלים (בעל חברת מחשבים) ואשתו שבירה מאוד (הפקידה שלו) הוא בטח שלא אפילו ירים את קולו.

ומשתמש במשפט ישן נושן - "למלשינים לא תהיה תקווה" ולכן לא מוכן לפנות לעירייה.

מה כדאי לעשות?

רצוי הצעות שכרגע לא קשורות באלימות (כי זה סתם ידליק אותי, ויש לי פיוז קצר, ואסור לי להתערב)

האם ניתן לעשות משהו חוקי בדבר? מכיוון שהמקום לא מסומן באדום לבן, אבל זו לא חנייה, זה פתח לפח אשפה, וזה כן מפריע לאחי להחנות ברוורס. ולפעמים השכן בולט טיפה לחנייה של אחי, מה שגרם לו לשריטה עמוקה בגאנט (הזהוב היפה שלו) בגלל שהוא לא ראה את המדרכה, ופגש אותה מאוחר מידיי עקב עכוז הרכב של השכן שהסתיר לו את המדרכה.

untitled.JPG

פורסם

מקומו של זבל באשפה ולא בחניה, בקש מועד הבית שידברו איתו זה נחשב למפגע.

תתלונן בעיריה שהדבר מביא עכברים ומשמש חממה למזיקים כאלה ואחרים שיבקשו ממנו לפנות זבל.

ובסוף אם לא יעזור פנה בעצמך את הזבל שיהיה לו איפה להחנות.

או אם זה קרטונים, גיץ קטן יעשה חיסול זבל ואפילו יאשימו אותו בזה. ימי שרב מתקרבים, זה מקור מצויין להצתות טבעיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מקומו של זבל באשפה ולא בחניה, בקש מועד הבית שידברו איתו זה נחשב למפגע.

תתלונן בעיריה שהדבר מביא עכברים ומשמש חממה למזיקים כאלה ואחרים שיבקשו ממנו לפנות זבל.

ובסוף אם לא יעזור פנה בעצמך את הזבל שיהיה לו איפה להחנות.

או אם זה קרטונים, גיץ קטן יעשה חיסול זבל ואפילו יאשימו אותו בזה. ימי שרב מתקרבים, זה מקור מצויין להצתות טבעיות.

החנייה שלו חסומה בשער פח סגור לחלוטין. אפשר אולי לדחוף גפרור אבל זה גם ישרוף את כל הבית המשותף

לפי החוק הוא רשאי להחזיק שם גם זבל. הוא לא מוכן לפנות אותו. זהו אדם שמילים לא עובדות עליו

צריך לעשות מהלך. השאלה היא מה

-אגב - הם מסרבים להשתנקר לעירייה. כמו שאמרתי - דוגלים ב"למלשינים לא תהיה תקווה" וגם זוכרים להזכיר את זה כל רגע.

פורסם

אם זה היה מפריע כל כך לאחיך אז הוא כן היה "משתנקר" (למרות שלעמוד על הזכויות שלך מול בן אדם ששם ז*ן עליך זה לא להשתנקר) או שהוא כן היה נכנס איתו לעימות מילולי על גבול פיזי. כנראה שהנושא לא כל כך מפריע לאחיך אלא יותר מפריע לך.

אסף

סתם מתוך עוד קצת מחשבה- תחנו את ה 206 איפה שהוא נוהג לחנות ותתפסו לו את המקום.

פורסם

אחי היום בבוקר, לאחר שהשכן זז, החליט להעמיד 2 עמודים עם בטון

השכן עוד ישתנקר על אחיך. קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128946&highlight=%E4%E9%FA%F8

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מאמין שזו בעיה של רוב השכנים אם זה מפריע לדלת ש החדר זבל, האפשרות היא לא להיתחשב ולפתוח את הדלת לרווחה ;)

עוד? להיתקשר לעריה ולהגיד שיש בחנייה שלו עכברים וזה יוצר בעיה תעבורתית...

עוד? תיבדוק בעיריה אם יש לו אישור ליסגור את החנייה שלו...

עוד? בכל פעם שאתם צריכים להזיז את האוטו תתקשרו אליו ובקשו ממנו להזיז את הרכב, לפעמים בן אדם צריך לצאת ב 3 לפנטות בוקר לעשות סיבוב באימפרזה טורבו שלו, לא? :lol:

אם הוא יסרב להזיז את הרכב, תתקשר למישטרה, דווח על רכב שחונה בצורה שמפריעה לך לצאת מהחנייה, אם אתה גר באזור נורמאלי כמו שאני גר, ניידת תבוא די מהר....

היה לי שכן כזה שהיה חוסם אותי כל הזמן, היה אפשר לצאת אחרי די הרבה "קדימה-אחורה"... אחרי כמה פעמים שהיתקשרתי למישטרה והם הגיעו, זיהו את בעל הרכב, קראו לו להזיז את האוטו, זה ניגמר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תצעק לידו במבטא גרוזיני כבד בטלפון:"הלו,זזה מודי מודי אמיס דדה מוטחנה אס קדרזרלו אסה"

אחרי 2 דקות כל הבעיות שלך נפתרו.

פורסם

אח שלך לא רוצה לפנות לרשויות כלשהן ולא רוצה לנקוט בשום מעשה (בעצם) אז איזה פיתרון אתה רוצה? כפתור קסם שיעלים לו את הרכב?

בכל מקרה זה עניין מאוד בעייתי.

העירייה בטוח שלא תוכל לעזור לך (אולי רק בעניין הזבל) - לא שווה התעסקות.

המשטרה גם לא תוכל לעזור לך, מצד אחד השטח הוא פרטי ולא ניתן לאכוף שם, מצד שני אין פה הסגת גבול כי הוא לא חונה לך בחנייה.

הפתרונות הן בריונות מצידכם (תחסמו אותו, תתחילו לחנות מול החניות שלו ולחסום אותן, תמרידו נגדו דיירים אחרים - אני לא מדבר בשום פנים ואופן על אלימות פיזית או נזק לרכוש).

האם העירייה יכולה להוציא את פחי האשפה שהוא חונה שם?

ד"א, באותה מידה לאישתו של אחיך אסור להחנות את ה-206 מאחורי רכבו של אחיך כיוון שהיא חורגת מגבולות החנייה (אפילו אם זה רק במטר).

פורסם

עזבו לתקוע עמודים קטנים בחניה. ראיתי עמודים כאלו שנפלו מחתול שהתחכך בהם.

מה שאתם צריכים זה כזה:

http://www.arica.co.il/index.asp?incl=prod&cat=23&sub=66

איזה שני מחסומים של 150-200 ק"ג כל אחד שתוריד לכם שם משאית. את זה הוא כבר יתקשה קצת להזיז.

כדי להפוך את זה מסכסוך אישי ביניכם למשהו רשמי - בישיבת ועד הבית תגידו שקשה לכם הגישה לפח האשפה בגלל מכוניות שחונות שם ללא רשות ואתם מציעים להניח מחסום על חשבונכם.

ברגע שזה יאושר בישיבת ועד הבית, אסור לשכן להזיז את זה וזו כבר עילה לתלונה במשטרה על פגיעה ברכוש המשותף.

פורסם

אני חושב שאם הדיבורים לא עוזרים,לפתוח את דלת חדר האשפה לרווחה אגב שריטת ריכבו,אחרי כמה שריטות יפות הוא כנראה לא יעמוד שם .

הצעה שנייה,לקחת עדניות בטון כמו של העיריות ולהניח במקום שהוא עומד,את זה יהיה קשה לו להזיז.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...