Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטוחה פסיבית מהקליאו? בטוחה אקטיבית מהקליאו? צר לי לאכזב אותך ,אבל לא זה ולא זה

מתי הסתכלת פעם אחרונה בתוצאות של האלפא במבחני ריסוק האירופאים?

מי שמחפש רכב ספורט לא מעניין אותו התנהגות בטוחה, אלא התנהגות ספורטיבית

לא תמיד אבל ב95% מהמקרים שני "התנהגויות" אלה נוגדות אחת את השניה

שוב פעם NCAP ? טחנו את זה אפילו בפורום ייעוץ... תכננו היטב, פישלו בריתוך קורה בדגם ראשוני, הודו בטעות, תיקנו, חבל שלא היה מבחן חוזר אבל כמעט אף פעם אין וכו' וכו'. האלפא בייצור סדרתי כנראה שקולה לקליאו בבטיחות פסיבית, ובטוח עולה עליה באקטיבית. אתה צודק שההתנהגות של ה147 בטוחה מדי כדי להוות תחרות לתגובות החדות והמיידיות של הקליאו, אבל מדבריו של פותח השרשור נראה שזה עדיף עבורו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הקליאו אצלי כבר 4 חודשים+, חוץ מהחלפת ציר אחורי חדש שעולה 9K.

9K זה חתיכת בור ליפול אליו...

אתה מתייחס לזה בנונשאלאנטיות...

עלויות האחזקה של הקליאו ,לפי מה שקראתי בפורום, גבוהות מאוד.

אתה פתוח להצעות אחרות מלבד מה שפירטת כאן?

מה מידת הסבלנות שלך לגבי מציאת הרכב?

זה יכול לקחת המון זמן (אומר לך את זה מישהו שחיפש גולף GTI במשך תקופה ארוכה מאוד מאוד,

וגם שמעתי על בעלי קליאו שחיפשו את רכבם לא מעט זמן).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בטוחה פסיבית מהקליאו? בטוחה אקטיבית מהקליאו? צר לי לאכזב אותך ,אבל לא זה ולא זה

מתי הסתכלת פעם אחרונה בתוצאות של האלפא במבחני ריסוק האירופאים?

מי שמחפש רכב ספורט לא מעניין אותו התנהגות בטוחה, אלא התנהגות ספורטיבית

לא תמיד אבל ב95% מהמקרים שני "התנהגויות" אלה נוגדות אחת את השניה

האלפא לא בטיחותית כל כך, לפחות לפי מבחני הריסוק שעשו לה.

קשקוש.

אותי מעניין גם זה וגם זה.

ואין קשר בין בטיחותיות של רכב לספורטיביות, זה קשקוש אטומי!

רכב יכול להיות ספורטיבי מאוד ועדיין להיות בטוח מאוד ולזכות ב4 או 5 כוכבי ריסוק במבחנים.

רוצה דוגמאות?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל אני אישית ממליץ על לאון טורבו שנכנסת בתקציב משנתון מתקדם עד מאד לדעתי 2003 מינימום

בכל מקרה אמרו בשרשור שאימפרזה GT משנת 99 לא תמצא בתקציב כאשר היא לא "מזוינת"

זה לא נכון פשוט צריך לחפש ו 80K זה מוגזם בשביל אימרפזה GT משנים 98-00 כי אחת עם הרבה קילומטראז' נמכרת באזור ה 60 ב80 מוצאים אחת שמורה יחסית אם לא בפחות

פורסם

אנשים אמרו לי מה הבעיה כך אימרזה גיטי..

ב80 זה רק אימפרזה שחוטה ..טיפולים יקרים חלקי חילוף יקרים שותה דלק ברמות!ואני לא בחור שנוסע רגוע..

תראה לא בכל קליאו יש בעיות חשמל 1:3

יש בעיות כמו באיביזות הישנות

עדיין אנשים מפחידים אותי אם הבעיות של הקליאו ושל רנו בכלל.

אני חושב שאם אני יביא את הגולף אני יהיה מרוצה מהביצועים ואמינות

פורסם

לגבי התקלפות ההגה בקליאו, צר לי לאכזב כאן מספר אנשים אבל זו בעיה כרונית של הקליאו דור ראשון. לי לא נשאר הרבה עור בהגה.

אני יודע שבדור שני הבעיה לא קיימת, או שפשוט צריך לחכות איזו שנה שנתיים? :-)

אני חושב שאם אתה מתלבט בין גולף\איביזה עדיף לך ללכת על האיביזה מהסיבה הפשוטה שהיא לא פחות טובה מבחינת ביצועים ולא פחות חזקה מהגולף (כנ"ל לאון טורבו) ועולה לא מעט פחות. בגולף אתה מקבל הרבה שם ורכב יותר מאובזר ויפה (גם מבפנים) אבל אתה רוצה כוח\ביצועים וכאן אני לא רואה הרבה הבדל.

הקליאו תתן לך תמורה מעולה בכל מה שקשור לחווית נהיגה, ברגע שאתה לומד את האוטו אתה פתאום מרגיש שהוא מאוד מאוד חזק (ניצול כוח) ומאוד מהנה. אין כמו להעלם בסיבובים, תאמין לי - שווה הכל ;-).

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

ואין קשר בין בטיחותיות של רכב לספורטיביות, זה קשקוש אטומי!

רכב יכול להיות ספורטיבי מאוד ועדיין להיות בטוח מאוד ולזכות ב4 או 5 כוכבי ריסוק במבחנים.

תעבוד על הבנת הנקרא שלך לפני שאתה מכניס לי מילים לפה

לא דברתי על בטיחות פסיבית -מבחני ריסוק

דברתי על התנהגות כביש בטוחה או ספורטיבית

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
9K זה חתיכת בור ליפול אליו...

אתה מתייחס לזה בנונשאלאנטיות...

QUOTE]

תשמע, ציר אחורי זה לא רכיב שמתבלה במשך השנים, בד"כ ציר אחורי אף פעם לא מחליפים.

לבעל הקודם מישהי נכנסה בחניה ועיקמה את הציר ולכך גם אם זה היה קורה לכל אחד, יש ביטוח שמשלם ואתה רק דמי אשתתפות שזה 900 ש"ח.

לכן אני מתיחס לזה בכזאת קלות.

איתי.

פורסם

סתם נזכרתי, אתמול ראיתי בעיתון שלוקחים בתחנות דלק, של מכוניות עם צילומים של המכוניות, הייתה שם אימפרזה טורבו שנת 2000 ורוצים עליה 70 אלף שקל.

גם ככה אתה מתכוון להוציא על שיפורים וירקות 20 אלף , כך שאם תקנה אותה, נניח והיא שחוטה, שים עליה עוד 20, ויש לך חלום=טיל.

פורסם

האימפרזה כמובן תהיה יותר מהירה מיתר המכוניות שהוזכרו בשרשור, אבל היא מאוד אוהבת דלק ואם כבר מתקלקלים בה דברים זה מאוד כואב בכיס (מגדש עולה סכום של 5 ספרות, אם נקרע צמיג מחליפים רביעיה ולא זוג בגלל ההנעה הכפולה, וכו' וכו')

הקליאו מאוד חסכונית בדלק, ולא תהיה לה נחיתות בביצועים מול גולף או איביזה סטנדרטיות.

לקליאו אין יותר מדי מה לשפר במנוע, קח לתשומת ליבך. ה-172 סוסים זה מה שיוצא מהמנוע הזה וזהו פחות או יותר.

מה שכן בהחלט אפשר להחליף בולמ"ז למשופרים ו/או להנמיך וכו' לטובת התנהגות חדה עוד יותר.

ההגה של הקליאו דור 1 מתקלף - נכון. לא נראה לי שזה צריך להיות שיקול מהותי ברכישת הרכב.

ולגבי תקלות אחרות - כמו כל רכב צרפתי, יש פוטנציאל לבעיות במערכות היקפיות (חשמל בעיקר) אבל המנוע עצמו בונבון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תעבוד על הבנת הנקרא שלך לפני שאתה מכניס לי מילים לפה

לא דברתי על בטיחות פסיבית -מבחני ריסוק

דברתי על התנהגות כביש בטוחה או ספורטיבית

תעבוד על כתיבה בניסוח ברור כדי שמישהו יבין מה אתה כותב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...