Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברים שלי מחפשים מועדון\מועדונים באיזור תל אביב שעיקר המוזיקה שינגנו בו יהיה לאיזור הפרוגרסיב טראנס,האוס,טכנו,יורוטראנס ואולי אפילו פסיכודאל .

עד עכשיו לא נתקלתי באף אחד כזה אלא מקסימום במסיבות טבע שמנגנות פסיכודאל חופר עד הבוקר וזה לא משהו אם אתה לא הפוך מת .

בקיצור , מקום שהאוכלוסיה בו לא תכיל מתכות גורמטים ושרשרים ואנשים בגיל 17 שעדיין הולכים עם שיער בסגנון סופת טורנדו וכאלה , מועדון סטלנים יכול ליהיות טוב.

בקיצור הבנתם למה אני מתכוון .

ושיהיה חג שמח לכולם שנה טובה ומתוקה בלי בעסות מיותרות :-D

ים long time no

פורסם

אני עוד לא נתקלתי במועדון שמנגן את המוזיקה הזאת בליין קבוע, אולי מידי פעם מסיבות כאלו אבל לא משהו קבוע.

פורסם

את כמעט ולא תמצא מועדונים שמנגנים רק טראנסים ,האוסים,חפירות, היום הולך MTV, שחורה, דאנס וכו'.

עם אתה מוצא מועדון שיש בו רק טראנסים זה בעיקר לרקוד ליד ערסים שהם מסטולים מאקסטות,

או מועדון של פריקים לובשי שחור.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא מתכוון למסיבות חפירות ...

יותר לכיוון האלקטרו בלי mtv וכל החרטא הזה כבר נמאס מהשטויות האלה של מסיבה אחרי מסיבה אותו מוזיקה .

ים long time no

פורסם

הכל דיי תלוי בליין שיש באותו היום, שווה גם לחפש מסיבות שמתארחים אומנים מחו"ל שמנגנים את המוזיקה שתרצה, ולא חסר כאלה. ואני מחזק גם את מה שדניאל אמר.

דרך אגב, רוב מסיבות הFFF (ולא אני לא הומו :-D ) מנגנות את ההאוס הכי טוב שיש, ורובם בלי MTV, השאלה אם אתה באמת מוכן להכנס למסיבה כזאת בשביל המוזיקה.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
הכל דיי תלוי בליין שיש באותו היום, שווה גם לחפש מסיבות שמתארחים אומנים מחו"ל שמנגנים את המוזיקה שתרצה, ולא חסר כאלה. ואני מחזק גם את מה שדניאל אמר.

דרך אגב, רוב מסיבות הFFF (ולא אני לא הומו :-D ) מנגנות את ההאוס הכי טוב שיש, ורובם בלי MTV, השאלה אם אתה באמת מוכן להכנס למסיבה כזאת בשביל המוזיקה.

שי. :wink:

לא בלי תחתוני מתכת !

או שאני אכנס מחופש לאשה .

ים long time no

פורסם

טוב, בגלל שדניאל לא עובר סלקציה ואין לי מושג בן כמה אתה, אור,

אז בברזילי לא ממש עושים בעיות בכניסה:

http://www.cafebarzilay.com

אחד המומלצים.

בערב רביעי יש את ליין האלקטרו של הפלורה ברחובות. אמור להיות חביב (לא הייתי).

גם הדנזל מריצים ליין אלקטרוני, בימי שני כמדומני.

דניאל

MCS 2008

פורסם

nfs, כנ"ל לגבי ה-male vox.

לא הייתי במסיבה שלהם אף פעם, אבל סטים שלהם ששודרו ב-102FM גרמו

לי להישאר באוטו עוד כמה דקות אחרי שהגעתי ליעדי. :-D

MCS 2008

פורסם

אחד המומלצים.

דניאל

אני בן עשרים ב30 לחודש (אההממ לא לשכוח מזל טוב)

ים long time no

פורסם

אחד המומלצים.

לפני 3 ימים הייתי בברקפסט, קשה לי להאמין שמכניסים כל אחד לשם. ממש קשה לי להאמין.

אם אתה הולך לשם אתה יכול להבין למה אני מתכוון.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עזוב אותך סוג של מוזיקה,

הערב ב-MOVE יש מסיבת שוקולד עם דוגמניות אקזוטיות...

אני בטוח שלא צריך להמשיך... אהה וחג שמייח!!! וטעים!

Polo 2012

• תוכן חדש...