Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מחירי הרכב יוזלו בקרוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאמרתי את המשפט הזה התכוונתי לזה שהם לא חשבו שבממוצע (בערים הגדולות) לאחד מכל 2 אנשים יהיה רכב פרטי, שברוב המקרים אורכו עולה על 3 מטר..

הם לא ידעו בכלל מה זה רכב פרטי.. הכי הרבה שהיה להם היה סוס ובמקרים הטובים הייתה עגלה..

5 אלף ליד שנייה!

אם בארץ היה אפשר לקנות יד שניה ב5 אלף דלר מה שאפשר לקנות שם ב 5 אלף דולר...

תאמין לי אני האחרון שהייתי פותח פה

אני לא מדבר על יד שניה, אני מדבר על יד ראשונה.

לא חסרות מכוניות באירופה שנמכרות באיזור ה10 אלף יורו..

בארה"ב זה קצת יותר מסובך כי אנשים שם אוהבים את המכוניות הגדולות והמרווחות (והשתייניות עד לא מזמן) ככה שהם מעדיפים לחסוך עוד 10K ולקנות איזה טנדר..

אבל באירופה שהלחץ חנייה בתוך הערים משמעותי אתה יכול לראות הרבה מאוד רכבים בין 5-15 אלף יורו..

אם זה כל מיני מניטורות איטלקיות, אם זה סמארט, דייהטסו למיניהן, יאריס, מיני-קופר, סמארט, איביזה וכו'..

אם אני לא טועה אפילו הפיאט גארנדה-פונטו החדשה נכנסת באיזור ה10-15 אלף יורו..

וזאת המכונית הנמכרת באירופה בשנה האחרונה, ככה שאתה יכול להסיק לבד את המסקנה.

אנשים שם לא קונים מכוניות לפי מטר-רץ ונפח מנוע, הם קונים את המכונית לצרכים שלהם.

נדיר לראות שם בחור רווק בן 24 נוסע במאזדה 3 חדשה שהוא קנה חדשה מהחברה.

סביר יותר להניח שהוא יקנה לעצמו רכב קטן יותר - מאזדה 2 לדוגמא..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...