Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלימה/צליל צורמני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתנחם בזה שאחרי כל פירוק גלגלים אצלי חוזר הצליל המעצבן, גם אם לא הוחלפו רפידות או משהו שקשור אליהן. בדרך-כלל זה עובר אחרי כמה מאות קילומטרים בזכות שחיקה/התאמה/לכלוך.

אתמול זינקתי מאושר כששמעתי מזדה 5 חדשה עוצרת בחריקה דומה ברחוב. אז זה לא רק סיטרואן...

פורסם

שגולף תעצור לידך לא תשמע צליל צורמני או חריקה.

לעניין

בין היתר הרכבת רפידות אשר לא מתאימות לאיכותן לדרישות היצרן גורמת לרעש המעצבן בין יתר הדברים שהזכירו קודמיי.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, באמת שעם כל ההערכה שיש לי אליך ולידע שלך (ולא בציניות), ההערצה העיוורת שלך לתוצרת VAG אינה מקצועית ואינה במקומה.

ממש כמו באותו שרשור שדן בשאלת בולמי הזעזועים לפולו, הרי שגם בלמים הם מוצר מדף שאותו בד"כ היצרן קונה מיצרן משנה (שיתכן שהוא עצמו מייצר במקביל גם עבור יצרני רכב אחרים) ולכן מוזר שאתה מתעקש לקשור בין איכויות הבלם ליצרן הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שגולף תעצור לידך לא תשמע צליל צורמני או חריקה.

אלא של חבטה ומעיכה:

accident_300.jpg

מרק, אני מקווה שאתה מקבל תמלוגים מצ'מפיון.

פורסם

מרק , זה רק ששמר תמיד רציני , לכן הוא לא רגיל להתבדחויות .

נו באמת - בדיוק כמו שמרק חווה את דעתו על VAG , הרבה חבר'ה כאן חווים את דעתם על השלדות הצרפתיות למיניהן .

אז תגידו שכולם מקבלים תמלוגים מלובינסקי ?

פורסם

VOLVO 240 ,

תודה על התמיכה לרגע חשבתי שאני בודד במערכה הזו.

דרך אגב אני לא הוספתי סימלון של VW או גולף לפרופיל שלי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...