Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני צריך לדעת את שנת הייצור של הדגם בשביל לוודא ב-EPC2 האם יש או אין ממיר.

 

שנית, אפילו אם יש ממיר אז ניתן להורידו ללא בעיה או חשש מפסילה במכוני הטסט, זה בתנאי שהרכב מתחת לשנת ייצור 1995.

פורסם

טוב, לפי ה-EPC2, בדגמי MX3 (מנועי סדרת K) ישנו ממיר קטליטי, עוד מעניין שבחלק מהדגמים בעל מנוע B6 יש 2 ממירים (לארץ לא הגיעו MX3 עם מנועי B6 לפי מה שידוע לי).

 

בשביל לתת פרטים מדוייק אני צריך לדעת את מספר השלדה של הרכב ואז ניתן יהיה לדעת אפילו את תאריך הייצור של הרכב הספציפי.

 

mx3ge6.th.jpg

 

EPC2:

http://www.mc-il.net/forum/showthread.php?p=1610&mode=linear#post1610

פורסם

מאזדה mx3 v6 שנת ייצור 94

 

קיים בארץ שני דגמים 93 ו -94 אז שלי זה 94

ולא אכפת לי מהטסט כל פעם כשיהיה לי טסט אני יחזיר אותו זה לא בעיה

השאלה אם יש לו ממיר לאוטו אם אפשר לברר באיזה אתר שיש לדגם הזה ממיר

JMZEC13B200131298

זה המספר שלדה שלי אם זה יעזור

פורסם

אז ככה, רכבך יצא מהמפעל בתאריך 23.07.1993 ושייך לסדרה שהחלה ב-1991 (בגלל זה אתה רואה 1991 ליד מספר השלדה למעלה בתמונה המצורפת).

 

כפי שאתה רואה בתמונה המצורפת, יש ממיר קטליטי לרכבך או לפחות היה כאשר הוא יצא מהמפעל (מסומן בחץ האדום).

 

corelcq7.jpg

×
×
  • תוכן חדש...