Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין בפיז'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בעל פיאט טיפו 1.6 מודל 95 לאחר החלפת מנוע,

חבר שלי מציע לי את הרכב שלו כיוון שעבר לליסינג....

הרכב הינו פיז'ו 306 XN 1.6 מודל 97.

לרכב 117000 ק"מ יד שניה.

הרכב עבר את כל הטיפולים אך ישנה בעיה שנורית ההזרקה דולקת ומרגישים את התופעה בזמן שנותנים גז.

המחיר לחברים :-) 20,000 ש"ח

חשבתי לשדרג , האם מומלץ ??

או אולי להשקיע יותר וללכת על משהו טוב יותר??

לא הייתי רוצה להיסחף יותר מידי בהוצאות אז אני שם תקרה של 30000 ש"ח

תודה לעוזרים

פורסם

המחיר הינו מחיר השוק לרכב.

דרך אגב, הXN הגיע רק בדגמי ה1.4.

לגבי הרכב עצמו, רכב מצויין שנותן הרבה במחיר קטן. צריך לוודא שהיסטוריית הטיפולים אכן קיימת, ושהרכב מולא במים ירוקים (ולא מי ברז).

יש בפורום הרבה תרדים לגבי הרכב - תערוך חיפוש.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בדקתי בתרדים ולא ממש מצאתי תשובה,

רוב חברי הפורום שאלו על דגמי ספורט....

והאם משהו יכול לזרוק כמה משפטים קצרים וקולעים על הרכב??

תודה

פורסם

דובר לא מעט גם על הגרסאות הלא ספורטיביות של ה-306.

תבדוק שוב.

על פניו, מבחינת יד וק"מ, נשמע טוב. את הבעיה במערכת ההזרקה תבדוק במוסך ותקבל הערכת מחיר לתיקון.

אם אתה מחפש שילוב של נוחות עם התנהגות טובה והגה אחד מהטובים - 306 תתאים לך.

מעבר לזה, פרט צרכים יותר ספציפים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ברכבים בני קרוב לעשר שנים ה"אמינות" של היצרן הינה משנית. מה שחשוב הוא איך טיפלו הבעלים ברכב.

אם לרכב יש הסטורית טיפולים מלאה (במיוחד במוסך מורשה יבואן) תוכל לדעת אם הרכב טופל באופן סדיר, באיזה סוג של חלפים וכמה בעיות היו לו.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...