Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סליקה 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אחד שמור מאוד למכירה המוכר דורש 34 אלף ש"ח. הרכב הוא יד ראשונה של בנאדם מבוגר. יש מנוע חדש (20,000 ק"מ) ועל האוטו יש 180,000 ק"מ. הרכב הוא שחור עם אזעקה רצינית מערכת נחמדה והכי חשוב הרכב ידני. מה אתם יכולים להגיד לי? מומלץ? או להתרחק?

פורסם

אם האוטו שמור, אז הוא טוב.

אם החליפו מנוע, זה מוזר, המנועים שם אמינים ובטיפולים איכותיים אמורים להחזיק מאות אלפי קלומטרים.

נראה ואולי סביר, שהטיפול באוטו לאורך השנים היה לקוי.

אם לרכב הסטורית טיפולים סדירה ועקבית במוסך מורשה טויוטה, והכל טופל כמו שצריך ובזמן, יתכן והקנייה טובה.

המחיר עם כל הכבוד לאוטו , יקר ביחס לשנתון שלו.

לשיקולך

תעדכן

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם האוטו שמור, אז הוא טוב.

אם החליפו מנוע, זה מוזר, המנועים שם אמינים ובטיפולים איכותיים אמורים להחזיק מאות אלפי קלומטרים.

נראה ואולי סביר, שהטיפול באוטו לאורך השנים היה לקוי.

אם לרכב הסטורית טיפולים סדירה ועקבית במוסך מורשה טויוטה, והכל טופל כמו שצריך ובזמן, יתכן והקנייה טובה.

המחיר עם כל הכבוד לאוטו , יקר ביחס לשנתון שלו.

לשיקולך

תעדכן

בברכה

דני

אילו המחירים שהרכב נסחר בפרט אם האוטו במצב טוב כפי שהכותב כתב.

אוטו טוב.

פורסם

כאשר אני התעניינתי באוטו הזה בעבר, חבר בעל מוסך מורשה של טויוטה אמר לי שהסליקה בעלת אמינות נמוכה מאוד ביחס ליפניות ואמר לי לא לגעת בגלל חוסר אמינות/חלקים לאוטו הזה בארץ!

לשיקולך

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
כאשר אני התעניינתי באוטו הזה בעבר, חבר בעל מוסך מורשה של טויוטה אמר לי שהסליקה בעלת אמינות נמוכה מאוד ביחס ליפניות ואמר לי לא לגעת בגלל חוסר אמינות/חלקים לאוטו הזה בארץ!

לשיקולך

תום

כל אוטו עם פאן ספורטיוי שעבר ידיים של בחורים צעירים הוא לא אמין כל כך.

האוטו אמין נקודה , זה טויטה , אתה בעצמך אמרת ש -" שהסליקה בעלת אמינות נמוכה מאוד ביחס ליפניות" הכל יחסי - עדיין נשאר בשבילי בקטגוריית ה"אמין".

הבעיה שאין כמעט חלקים והמוסכים לא מכירים את האוטו , אולי בגלל זה הוא אמר שהאוטו לא אמין.

אסף.

פורסם

אין חלקים אני יכול להאמין, אבל לא מכירים את האוטו ?

זאת טויוטה מודרנית עם הנעה קדמית, אין הרבה יצרני רכב שיודעים לבנות מכוניות בפשטות ואיכות כמו טויוטה. מה יש להכיר ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

רכשתי את הרכב לפני כשש שנים, למשך שנתיים.

הרכב היה אמין במשך התקופה הנ"ל ולא עשה בעיות חוץ מהחלפת מצבר וטיימינג.

מוזר שהוחלף מנוע, המנועים הללו אמינים מאוד.

פורסם

מנוע גם יכול להפגע כתוצאה מתאונת פרונט.

יש לבדוק את העניין, ובמידה והחלפת המנוע היא מהסיבות הנכונות, הוא מאושר ברשיון והרכב נקי מתאונות,

אז יש לשקול בחיוב רכישתו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנוע שקיבל יחס רע בסוף ימות גם אם הוא יוצר ע"י טויוטה.

מה שחשוב זה לא מה שעלה בגורל המנוע הישן אלא מה מצבו של המנוע החדש, אם הוא טוב אז את מי זה מעניין מה קרה לישן?

מוטי

פורסם
האוטו אמין נקודה , זה טויטה.
אתה בטוח?

אז כן - כנראה שהיפניות אמינות, אבל להחליט על רכב (במיוחד על אקזמפלר שאתה לא ראית בעצמך), שהוא אמין - לא הייתי רוצה עצה כזו.

פורסם
יש מנוע חדש (20,000 ק"מ)
עזוב לרגע האם סליקה טובה או לא. לא נסעתי.

מה שכן- תעשה הבדלה-מהו "מנוע חדש"?

אם הכוונה למנוע חדש מהניילון, שלא עבד אפילו דקה- אחלה!

אם הכוונה היא למנוע מפירוק- אזי הוא לא חדש!

תעשה חשבון פשוט מה השנה האחרונה שייצרו את הסליקה? 93? 95? 96? האם באמת ובתמים מישהו שחי לו בחו"ל עשה עם הסליקה שלו 20 אלף ק"מ בעשר שנים? אתה חושב שזה הגיוני?

אצל רוב יבואני המנועים ייכתבו לך מה שרק תרצה בשטר המכר. אתה יכול לקנות מנוע של פיז'ו 404 מודל 70 והמוכר יכתוב לך שהוא נסע 2000 ק"מ.

(שוב פעם-אם זה מנוע חדש לחלוטין ולא מייבוא אז הכל בטל. ד"א- למה הלך מנוע? סה"כ הם די אמינים)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
34 אלף שקל! במחיר הזה אתה יכול לרכוש קורולה ידנית שנת 98 ואפילו יישאר לך עודף. למה אתה לחוץ על הסליקה?
איזה קטע! טוב שאתה מעלה את הנושא.

חשבתי לקחת את אשתי היום למסעדה טובה, אבל אז קלטתי שאני יכול לקנות לה חצי מנה פלאפל ואפילו יהיה עודף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
איזה קטע! טוב שאתה מעלה את הנושא.

חשבתי לקחת את אשתי היום למסעדה טובה, אבל אז קלטתי שאני יכול לקנות לה חצי מנה פלאפל ואפילו יהיה עודף.

LMAO ! :roflmao::roflmao::roflmao:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אתה בטוח?

אז כן - כנראה שהיפניות אמינות, אבל להחליט על רכב (במיוחד על אקזמפלר שאתה לא ראית בעצמך), שהוא אמין - לא הייתי רוצה עצה כזו.

לפני שאתה נכנס בי ומסלף את דברי ואומר שאני מחליט על אקזמפלר שלא ראיתי בעצמי תבין שאני לא כתבתי את ההודעה שלי לזה שרוצה לקונות הרכב אלא לשם משתמש אחר בכלל (תראה את מי ציטטתי בהודעה המקורית שלי) .

א.

• תוכן חדש...