Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סליקה 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין חלקים אני יכול להאמין, אבל לא מכירים את האוטו ?

זאת טויוטה מודרנית עם הנעה קדמית, אין הרבה יצרני רכב שיודעים לבנות מכוניות בפשטות ואיכות כמו טויוטה. מה יש להכיר ?

ארנון ,

מכונית שאין אותה הרבה בארץ ,מוסכניקים פשוט לא מכירים , ויש הרבה להכיר.

קבל דוגמא ממני , ברשותי 2 רכבים שהם בודדים שבבודדים בארץ.

והמוסכניק לא ידע איך לפרק לי ציריה באחד הרכבים , מסתבר שצריך כלי מיוחד.

אז זה לא נגמר ב "טויוטה. מה יש להכיר ?" כפי שכתבת.

יש מבין ? :-)

אסף.

פורסם

אסף, חלילה לי להכנס בך, הכל נאמר ברוח טובה.

כוונתי הייתה בדיוק לדבריך - אמרת "טויוטה זה אמין, נקודה" - הוא אמר שביחס ליפניות האחרות הוא פחות אמין - כמה פחות? זו שאלה שתלויה כמעט תמיד באקזמפלר - ומכאן, הנחתי (וכנראה שההנחה שלי נכונה) - שקשה להבין את מצב הרכב דרך מסך המחשב עם נתונים מעטים כ"כ.

פורסם

בעיית חלקים הא? הנה לכם בעיית חלקים,לחבר שלי יש טויוטה סיליקה 93 הוא רוצה לעשות טיימינג והוא לא מוצא מותחן!

אז מכאן קריאה ,מי שיודע היכן להשיג מותחן לטיימינג של הסיליקה 2.0 נא לשתף.

בטח הלך המנוע כי לא עשו טיימינג והוא נקרע,פשוט לא מוצאים מותחן בשום מקום!

פורסם
אסף, חלילה לי להכנס בך, הכל נאמר ברוח טובה.

כוונתי הייתה בדיוק לדבריך - אמרת "טויוטה זה אמין, נקודה" - הוא אמר שביחס ליפניות האחרות הוא פחות אמין - כמה פחות? זו שאלה שתלויה כמעט תמיד באקזמפלר - ומכאן, הנחתי (וכנראה שההנחה שלי נכונה) - שקשה להבין את מצב הרכב דרך מסך המחשב עם נתונים מעטים כ"כ.

אני בפרוש לא התכוונתי לשום אקזמפלר , התכוונתי ש"טויוטה זה אמין, נקודה" - פשוטו כמשמעו.

אני ציטטתי מישהו אחד על נושא אחד ואתה מדבר על מישהו אחר עם נושא אחר ויותר ספציפי, תקרא בקשה את ההודעה המקורית שלי שנית.

בזה נסיים.

אסף.

פורסם

בתור בעלים של סליקה במשך ה6 שנים האחרונות (ולאחרונה+DR5660SE 98) קבל סיכום לא ארוך:

יתרונות:

------

אחיזת כביש: ואפשרות להיכנס לסיבובים בביטחון מלא ובמהירות לא חוקית, רכב נמוך מאוד.

אמינות:טובה. שלי מטופל במוסך מורשה טויוטה..מנהל העבודה לא מת עליו...ונתקלתי במקרה אחד או שנים שהייתי צריך להזמין חלק שלא היה במחסני היבואן. עדיין, חלפים מקוריים יעלו יקר בהשוואה לכל משפחתית.

לגבי המנוע: המנוע אצלי עבר התעללות בתקופה שהרדיאטור היה סתום ובאחת הפעמים התחמם בצורה שחשבתי שהוא גמור (הייתי באיזור שבו לא יכלתי לעצור בצד)..שום נזק...(BTW:מנהל העבודה במוסך אמר לי ש"ככה זה כלי רכב ישן ושאני לא אדליק מזגן בימים חמים"...)הרדיאטור נוקה והמנוע עם כמעט 300000 עובד נקי וכמעט ללא אכילת שמן.

מהלך הגיר בדגמי הGTI קוצר בשנת 93.. הגיר מדויק וקצר, הילוכים ארוכים יחסית למה שהיה אפשר לצפות, ומצד שני יחסי העברה נוחים בהחלט לכל מצב חוץ מהאצות שם הרכב לא מלהיב מדיי..אבל חזק מספיק להעלם לרוב הגדול של הרכבים ללא מאמץ.

נוחות: רכב נמוך מאוד וזה דבר שעלול לבאס חלק מהאנשים (גבוהים וכו).

כמו כל רכב ספורטיבי מרגישים את הכביש מתחת וזה גם בגלל מתלים שכבר צריך להחליף בדרך כלל. לי זה לא מפריע במיוחד.הכסאות עד כמה שאני זוכר דיי נוחים.. את שלי החלפתי לפני 5 שנים בכסאות ספרקו.

מאחורה המצב לא טוב אבל עדיין המושבים האחוריים אנושיים ויש מספיק מקום שם לאנשים בגודל סטנדרטי.

עיצוב: מיוחד חלק וזורם, רכב נדיר, שנוי במחלוקת. לדעתי יפה ויחד עם זאת משדר ערסיות בצבע השחור עם הפנסים למעלה. לא גניב אבל המישטרה תאהב לעצור אותו בצד מדיי פעם. עיצוב הפנים פשוט ורואים עליו את השנים אבל איכותי ושורד את השמש הישראלית בלי בעיה ובצורה מעוררת כבוד.

הערה: יש מספר דגמים של הסליקה

יש 1600 סמק - בודדים בארץ

יש את הדגם האירופאי GTI- שזה מה שהגיע לכאן 156כס 2 ליטר

יש 2 דגמים אמריקאיים נחותים בהספק 2.2 ל- מעט ביבוא אישי

ויש את דגם ה 4X4 - לא הגיע

ויש עוד כמה דגמים יותר משניים

בהצלחה

• תוכן חדש...