Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר 93 אוטומטית

ישנם L 2 D N R P

עכשיו נניח והתחלתי נסיעה על L איך מחזירים לD?

בלי גז/ בעצירה או אפשרות אחרת

ועוד שאלה האם זה הורס לנסוע בהילוכים הנמוכים האלו(ברור שלא למשוך את ההילוך)

פורסם

1 אתה מחזיר את הידית בזמן הנסיע למצב D

2 לא. לכל הלוך יש מטרה. לדוגמה להתחיל נסיעה ב2 ,זה אומר שהרכב מתחיל ישר משני בלי ראשון.

זה טוב בנהיגה על משטח חלק כמו שלג.

גם אפשר לבלום את הרכב בזמן ירידה ע"י הורדת הולוך מD ל2

והרכב ישמןר על מהירות מסוימת.

Omnia mea mecum porto

פורסם

פשוט תחזיר בלי קשר לגז.

זה הורס את הגיר באותה מידה כמו "קיק" (יעני...הגיר בנוי לזה).

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

godflash

בלי היכרות עם הרכב הספיציפי - למיטב ידיעתי מצב "2" לא גורם לתחילת נסיעה בהילוך שני אלא מגביל את התיבה ל2 ההילוכים הראשונים. טוב בנסיעה באיזור של פסי האטה - על מנת לא לבלום כל שניה\ירידה מסוכנת וארוכה\דברים לא חוקיים שעושים במגרש חניה ריק.

הנעילה של ההילוך הראשון טובה לדעתי רק בפקקים ובנסיעה בשבילי עפר\דרכים מגעילות אחרות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתור מי שמכיר טוב את האוטו

אין שום קשר בין 2 לבין להתחיל לנסוע בהילוך שני

כל מה שמערכת ההילוכים האוטומטיים באוטו עושה זה להגביל אותך להילוך ראשון בלבד (L)

להגביל אותך ל2 ההילוכים הראשונים בלבד (2)

או לא להגביל אותך בהעברת הילוכים (D)

אם אתה נמצא בהילוך שלישי ואתה מעביר את הידית הילוכים ל2 אז האוטו פשוט יוריד הילוך

השימוש היחיד שאני מצאתי למערכת זה עליות שבהן האוטו סוחב טוב בהילוך שני אבל כשמגיע למהירות של 60-70 הוא מעביר לשלישי ומתחיל להאט

פורסם

ירידות עירוניות - הנעילה בשני מאוד עוזרת אם לא רוצים להאיץ.

גם בבלימות חירום - כבלימת מנוע.

אני לאיטים משתמש בזה כשאני מתעצל לבלום :p

כמו-כן

כביש עם פסי האטה..ה2 נועל אותך על 30 קמ"ש +- (תלוי ברכב) ואתה משייט על הפסי האטה בלי ללחוץ על הבלמים.

בפקקים איטיים מאד הנעילה לראשון מאוד עוזרת. אני תמיד משתמש בה בפקקי כביש מהיר...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ספציפית התיבה בלנסר מאוד גסה ואם אתה מנסה לבלום עם המנוע משלישי לשני אז אתה מרגיש את החגורה על החזה

אם אתה מנסה לבלום עם המנוע משני לראשון אתה מרגיש את הדאשבורד בפנים

• תוכן חדש...