Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חצאיות לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למבינים מה אתם אומרים יש לי מיצובישי גאלאנט 1994 מנוע 2000 אני רוצה לעשות לרכב חצאיות טמבונים ספויילר כונס ופחחות וצבע המחירון של הרכב 25000 אבל אני מנסה לימכור את הרכב ולא מצליח בהתחלה ביקשתי על הרכב 17000 ולא הצלחתי לימכור אחרי זה ירדתי ל15000 וגם לא הצלחתי לימכור השאלה שלי זה עים אני יוכל אחרי כל השיפוץ הזה לבקש על האוטו 30000 ועים אנשים ירצו ליקנות את הרכב במחיר הזה תודה למגיבים

פורסם

אם אתה חושב שהדבקת זבל על האוטו והעלאת המחיר תגדיל את סיכוייך למכור - בהצלחה.

בד"כ התוספות האלו מרחיקות את הקונה הממוצע, והגאלאנט לא אטרקטיבית לקונה המצועצע.

רד מהרעיון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה אוהב את זה? שפץ ותשאר עם ההאוטו ותהנה מזה לי יש רנו 5 השקעתי פחחות צבע כונס וחצאיות האוטו ניראה פצצה לא מקושקש בכלל ומעוצב בטוב טעם לדעתי במכירה אני אדרוש מעל מי שירצה לבריאות מי שלא שילך לחפש משהו אחר

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

ודרך אגב אני עושה חצאיות טמבונים ספויילר כונס פחחות וצבע איזה צבע שאני רוצה כל זה ב-4000 ש'ח

פורסם

המחירים רק לסט קדמי אחורי וצדדי מחירם כ4000 לערך.

תוצאת הפחחות והצבע ביחס להשקעה הכספית שלך.

אגב, זו לא בושה להשתמש בסימני פיסוק.

פורסם

דרך חבר/ קומבינה?

כי אם לא, אני מאוד מקווה שראית כבר עבודות של מי שהולך לעבוד לך על הרכב, או שאתה צפוי להתאכזב - אין ארוחות חינם, ועל איכות משלמים. ואלו לא סתם קלישאות.

לגבי הנושא המקורי - אם הרכב במצב טוב, יגיע הקונה שהרכב יתאים לו.

אבל, גם אם תצפה את הרכב בזהב, אתה לא תעלה את שוויו יותר מדי (טוב נו, אם תצפה אותו בזהב אני אתן שקל ושישים).

הבנת את הכוונה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי זה לא היה פורום נביאים (חוץ משמר, שהוא קורא בברגי כוכב, דשבורדים שעברו מהעולם ובקופסאות קורנפלקס).

אני בספק אם מי שמחפש גאלאנט מחפש תוספות כאלו - אם אתה חושב שיעדיפו - בבקשה.

קיבלת כבר כמה דעות , שאמרו שלדעתם זה מיותר - אני אומר, אם מישהו ירצה, הוא ישים בעצמו - אבל לקבל כך עוד למחיר? אני בספק.

• תוכן חדש...