Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי (פונטו, כבן 11) נכנס לרברס, אבל לא נוסע אחורה. גם לא משמיע רעש. במוסך אמרו שהשבר בפנים הגיר (לא הבורר ולא גלגלי שיניים). ייתכן ויוכלו לתקן אותו ואם לא - יצטרכו להחליף גיר.

הייתי רוצה לקבל second opinion ממוסך שמתמחה בגירים.

מכירים אחד כזה באזור המרכז? אני גרה ברמת גן והרכב כרגע מאושפז בבני ברק...

פורסם
האוטו שלי (פונטו, כבן 11) נכנס לרברס, אבל לא נוסע אחורה. גם לא משמיע רעש. במוסך אמרו שהשבר בפנים הגיר (לא הבורר ולא גלגלי שיניים). ייתכן ויוכלו לתקן אותו ואם לא - יצטרכו להחליף גיר.

הייתי רוצה לקבל second opinion ממוסך שמתמחה בגירים.

מכירים אחד כזה באזור המרכז? אני גרה ברמת גן והרכב כרגע מאושפז בבני ברק...

מה עם ההילוכים ראשון עד חמישי .התופעה קיימת גם בהם ,או רק בהילוך אחורי?יתכן

בעיה בכבל רברס.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

גיר לפונטו כולל החלפה לא יעבור את ה2500 וזאת בהגזמה ,גש למגרשי פירוק יש כאלה שיתקינו לך

פתיחת גיר צופנת הפתעות רבות, והחלקים יקרים מאוד לא משתלם

יגאל

פורסם

פני אל "מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה הישנים בסוף רח' דיזנגוף ת"א,

טל' 03-5468898 ובקשי את נתי או דני.

הם עובדים ומטפלים בהרבה מכוניות פיאט והם הוגנים ואמינים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אתקשר מחר למקומות שהצעתם. נתי- בנסיעה קדימה אין שום בעיה... אבדוק גם את עניין הכבל.

שוב תודה

• תוכן חדש...