Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני טס בקרוב לקנדה ואחר כך משם לארה"ב ואני אצתרך רכב

אנחנו משפחה בעלת 4 נפשות וצריכם משפחתית סבירה לא יותר מכך.

איפה כדאי יותר להזכיר את הרכב?

עלות ממוצעת ליום או לפי שבועיים ?

האם יש שירות כזה של חברת השכרה מסויימת שניקח את הרכב לדוגמא בקנדה ונשאיר את הרכב בנקודה אחרת בארה"ב?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תפתח אתרי אינטרנט של חברות השכרה. תזין מקום איסוף בקנדה ותראה אם יש אופציה למקום החזרה בארה"ב.

תנסה גם בחברות המוכרות מכאן כמו AVIS, HERTZ, BUDGET וגם חברות מקומיות גדולות כמו ALAMO ו DOLLAR.

פניה לסוכני נסיעות אצלנו לא עולה כסף מעבר לשיחת טלפון.

מומלץ לבדוק עלות ביטוחים נוספים. חלק מהחברות נותנות ביטוחים ביטוחים בחינם לבעלי כרטיסי אשראי מסויימים, אבל חשוב לוודא שזה לא מותנה ברשיון נהיגה אמריקאי.

פורסם

יש אפשרות לקחת רכב בארה"ב ולהחזיר בקנדה או להיפך אבל יש "קנס " של כ 200 דולר.זול ליותר להזמין מהארץ .אני קיבלתי את ההצעה הטובה ביותר מאלמו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מה ההצעה שקיבלת אם זה לא סוד?

תודה על העזרה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

חזרתי עכשיו מטיול של חודש בקנדה עם אשתי ובנותיי.

העלות ב"אלמו" דרך חברת "אופרן" לשברולט אלרו ל29 יום היתה כ1440 דולר אמריקאי, כולל כל הביטוחים למעט PAI ולא כולל נהג שני (ביטוח לנהג נוסף עולה עוד כ5 דולר קנדי ליום) .

תברר טוב טוב את נושא הביטוחים. הוא חשוב וכל סעיף בו עולה עוד כסף. קח בחשבון שהקנדים נוטים לציין מחירים לפני מס, אז צריך תמיד לשאול אם זה כולל מס או לא, ומהי העלות הסופית.

פורסם

שאלה תיאורטית:

האם לא כדאי בסכום שצויין (כ-1500 דולר) להיכנס למגרש מכוניות משומשות ולקנות רכב ב-50% יותר זול - שישמש אותך ללא הגבלת זמן.

מה העלויות הנלוות של ביטוח, והאם תיירים יכולים בכלל לעשות כזה דבר (להיות בעלים של רכב במדינה זרה)

בתודה מראש לעוזרים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
חזרתי עכשיו מטיול של חודש בקנדה עם אשתי ובנותיי.

העלות ב"אלמו" דרך חברת "אופרן" לשברולט אלרו ל29 יום היתה כ1440 דולר אמריקאי, כולל כל הביטוחים למעט PAI ולא כולל נהג שני (ביטוח לנהג נוסף עולה עוד כ5 דולר קנדי ליום) .

תברר טוב טוב את נושא הביטוחים. הוא חשוב וכל סעיף בו עולה עוד כסף. קח בחשבון שהקנדים נוטים לציין מחירים לפני מס, אז צריך תמיד לשאול אם זה כולל מס או לא, ומהי העלות הסופית.

מה???

בזמנו - הזמנתי מוסטנג קונברטבל מהרץ, בהחלט לא מהחברות הזולות בעולם, עלה לי קצת יותר מ$700 לשבועיים עם כל הביטוחים, שני נהגים, מיכל דלק, לקיחה בווגאס והחזרה בLA. (לא משנה שבסוף שידרגנו...)

המוסטנג עולה פי 2 מרכב מקביל לאלרו... נראה שקצת גנבו אותכם...

פורסם

בחו"ל הכי זול ב "אופרן" , יש להם סניפים בכל מקום , הכי זול משמעותית = בדוק.

גם אני נוסע לניו-יורק בעוד 3 שבועות, גם אני מזמין דרכם, אחרי שבדקתי כמובן בכל מקום אחר אפשרי.

פורסם
בחו"ל הכי זול ב "אופרן" , יש להם סניפים בכל מקום , הכי זול משמעותית = בדוק.

גם אני נוסע לניו-יורק בעוד 3 שבועות, גם אני מזמין דרכם, אחרי שבדקתי כמובן בכל מקום אחר אפשרי.

תלוי מאוד בסוג הרכב. אני מצאתי את אופרן כיקרים יחסית ברכבים המפוארים יותר.

לאחר הרבה מאוד התלבטות עשיתי הזמנה בHERTZ על מוסטנג קבריולט GT במחיר

של כ-1000$ ל-10 ימים כולל ביטוחים לנהג צעיר (21) (שעולה 300$ בפני עצמו) .

Lexus CT200H

פורסם

מתעלק על הדיון.

אנחנו גם כן הולכים להשכיר רכב בארה"ב, לתקופה של כשבוע וחצי - שבועיים, לא זוכר בידיוק כמה.

בכל מקרה, אנחנו מנסים כבר כמה ימים להבין את הקטע עם הביטוחים ועדיין לא מצליחים. מישהו יכול לתת לי הסבר קצר ונורמאלי מה קורה פה?

הבנתי שביטוח חובה יש תמיד דרך חברת האשראי, מה לגבי צד שלישי? האם הביטוח חובה מכסה את כל הפציעות הגופניות?

ביטוח מקיף לא בעיה, דרך orbitz מצאתי אפשרות לקנות מקיף ב 154$, השאלה שלי היא מה לגבי ביטוח חובה וצד שלישי.. מה הם לעזעזל כוללים ובאיזה מקרים הם גונבים ממני יותר כסף?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה לקנות מקיף בכ"כ הרבה כסף???

אתה עושה מיש-מש מהביטוחים:

הביטוח הרפואי שיש לך מכרטיס האשראי לא מספיק בכל מקרה לארה"ב. יום אישפוז שם עולה בסביבות ה4K$, הביטוח ה"חינמי" מכסה בערך חצי, זה לא משנה איזה כרטיס יש לך - זה מה שהם מכסים בסטנדרט (רוב הכרטיסים שלי הם פלטינות וגם הם מכסים מעט יחסית על יום אישפוז), יש להוסיף כמה זוזים ע"מ לקבל ביטוח מלא ללא הגבלה על יום אישפוז. אי אפשר לשלב ביטוחים - כבר בדקתי... :|

ביטוח לנזקי גוף (כולל צד ג') נקרא Liability Insurance Supplement, או בקיצור - LIS, מכסה גם נזקי רכוש עד סכום מסויים.

ביטוח לנזק עצמי לרכוש נקרא Loss Damage Waiver, או בקיצור - LDW מכסה נזק או אובדן מלא לרכב שלך

עוד מידע - http://www.bnm.com/insgas.htm

הכי פשוט (וזול) להתקשר לסניף המקומי ולהגיד - "אני רוצה את כל הביטוחים..."

מנסיון שלי עם לא מעט השכרות בארה"ב - השובר מהארץ יוצא זול יותר באופן משמעותי מהשכרה בדוכן או אפילו באתר - במיוחד במחירי הביטוחים (יש להם חבילות שמשלבות את כל הביטוחים, drop off בlocation שונה, מיכל דלק, מיילג' חופשי וכו' במחירי בדיחה).

פורסם
אני שמח שבדקת, אשמח יותר אם גם תוכיח.

שב איזה שעתיים,תתקשר לכל החברות שאתה מכיר, תרשום את המחירים של כולם כולל כל הביטוחים\ או גם בלי ביטוחים , ותיווכח לדעת שב "אופרן" יותר זול משמעותית, במיוחד עם הביטוחים.

בברכה.

• תוכן חדש...