Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה רכשתי HU של קלריון ה-HXD2, מגבר HELIX B4

אני מתחבט באשר לסט קומפוננט, הבעייה שלא ניתן להתרשם באמת משמיעה עד אשר מתקינים אצלך ברכב.

מנסים למכור לי MBQUART סדרה פרימיום, כמו כן ממליצים על PHASE כנראה ה-CFS165, אגב הסאב שלי הוא של PHASE.

העדפה שלי היא לסאונד אמריקאי (נוטה לצלילים עגולים ועמוקים) ופחות לאנגלי (שהוא נוטה לצלילים גבוהים חדים), במערכת הביתית שלי היו לי רמקולים של AR (שהכי אהבתי) ניסיתי B&W שלא אהבתי וכיום יש לי PARADIME

תודה לכל המשיבים,

אבי

פורסם

זה בדיוק ההפך

רמקולים אמריקאים נוטים להיות שקופים יותר, פאצ'יים ומודגשים ורמקולים אנגליים נוטים להיות עגולים, עמומים ויותר מלטפים.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

רמקול אמריקאי של בית ורמקול אמריקאי של רכב זה שני דברים שונים כנ''ל לגבי רמקולים אנגליים.

לי היו בבית רמקולים אנגליים(וורפידל) והסאונד היה עדין ובגלל זה החלפתי לאינפינטי

ובאוטו היה לי ג'י בי אל (אותה חברה רק בשם שונה)שנתן צליל עדין והחלפתי לוויב (חברה אנגלית )

שנותן צליל חד חזק ויש שיגידו שהטוויטר שלה אף צורם (אבל ככה אני אוהב)

אל תעשה השוואת לפי ארץ המוצר תשווה לפי אוזן.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

עם אני לא טועה PHASE זה יבוא של S.G מערכות יש להם חדר תצוגה גדול ומרשים ששם אתה יכול לשמוע את רוב סוגי הרמקולים שלהם

שיהיה בהצלחה

משה

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

מה המחירים של הסטים?

מה ההגברה ? (מבחינת וואטים?) -+ (אני לא זוכר את הנתונים של הילקס.)

ולכל המגיבים.

שמעת אצל חבר. איזה דגם? על איזה מגבר? וכו. (יש מבינים)

כי לMBQ. יש גם סטים בינוניים. וגם איכותיים.

וכנ"ל לפייז.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

התשובות שתקבל פה הם תשובות שלא יהיו תשובות טובות בשבילך.

אתה שואל על שני חברות מעולות , זה כמו שתשאל מה יותר טוב BMW או מרצדס, מבחינת איכות הייתי לוקח את שניהם, מבחינת שמיעה זה תלוי רק באוזן.

ומכיוון שהחברות האלה לא זולות ואתה מוציא את מיטב כספך על הרמקולים האלה תלך תשמע ואז תחליט ככה תדע שעשית את הדבר הכי נכון עם הכסף שלך.

פורסם

קודם כל כמו שקודמי כתבו לרמקולים אנגליים סאונד עמוק יותר ולאמריקאים קליל יותר ובעל TRABLE חזק יותר.

אל תשכח PHASE ו MB QUART הם רמקולים גרמניים שיש להם צליל קצת יבש יותר אבל יותר FLAT.

אם אתה הולך על סט ברמות המחיר של עד 2000 ש"ח ולפי הציוד שקנית הסט היחיד שאני ממליץ עליו הוא CANTON QS2.16 .שנבחר כבר כמה שנים לסט הטוב באירופה(עד 300 יורו) .

אם אתה מחפש משהו מעל זה זה סטים ב 3000 שקל ולכן ההמלצה היא סט של פייז האודיופיל , MB QUART , ריינבו , קליף דיזיין , אטון ,פוקאל וכו...

דעתי היא שהHU הרבה יותר מדיי איכותי למגבר הזה , בכל מקרה כדי לך ללכת על סט שמנצל את היכולות הפנומנליות של המכשיר הזה .

פורסם

לפי בחירת הרכיבים של השואל נראה כי הוא יודע מה הוא בוחר ושיש לו הבנה בעניין

ולקרווין

היליקס היא חברה גרמנית איכותית מאוד וממש תואמת את האיכות של קלריון.

ותנסה קצת לחפש ולברר ותתפלא לגלות שMBQ היא בכלל חברה אמריקאית ולא גרמנית כמו שטענת.

אז חבר יקר לפני שאתה מפזר פה המלצות או חוות דעת כדי שתבין במה שאתה אומר ולא תזרוק פה דברים באוויר. זה נחמד לזרוק שמות גדולים שכולם מכירים בתור המלצות אתה רוצה להמליץ על משהו אל תזרוק 12873 שמות תיתן 2 שמות שיש לך נסיון איתם ותפרט למה כן ולמה לא. זה לא בושה לא לדעת .

זה בושה לא לדעת ולהטעות אחרים. אתה לא יודע תשאל.בשביל זה קיים הפורום.

לגבי קנטון אני מכיר את החברה הזאת מרמקולים לבית שיש בבית הורי מערכת כזאת ממש מעולה. איכות ברמה מעל בוס שבוס נבחר לסט השנה במליון מקומות ועולה כמעט אלפייה יותר. שאנחנו עשינו את ההשוואה היינו נעולים על בוס שמענו את הקנטון ולקחנו אותו. מה זה אומר?? שבוס פחות טוב ? לא שקנטון התאים לסגנון שלנו יותר.

וגבי קנטון שמעתי שא.ד.י מערכות הביא אותם לארץ והם נחלו פה כשלון לא קטן. וכנראה שיש סיבה למה.

פורסם

טוב כמה הבהרות.

MB QUART הם חברה גרמנית במקורה שנקנתה ע"י חברה אמקיראית לפני לא זמן רב.

היבורן של קנטון הוא S.G אלקטרוניקה , ולי היה סט כזה באוטו . הסיבה שהם נכשלו בארץ הם שSG אלקטרוניקה הוא לא יבואן מספיק חזק כמו אדי למשל או אוטופרט ולכן לא היה מספיק פרסום . זהו סט אודיופילי שצריך לדעת להתקין ולהתאים לו מערכת והוא עדיין נבחר כבר כמה שנים לסט הכי טוב באירופה(עד 300EURO) ע"י המגזינים הנחשבים.

אני לא יודע מאיפה את שואב את הידע שלך אבל הוא מוטעה ביסודו.

אני אמנם חדש בפורום הזה אבל יש לי נסיון של 8 שנים בתחום הסטריאו לרכב.

ההליקס מגבר טוב אבל זו לא הסדרה כי גבוהה שלהם ולדעתי האישית הוא לא מנצל עד הסוף את הקלריון שלדעתי הוא המכשיר הטוב ביותר שקיים היום.

לגבי bose הבהרה: חוץ מה 901 לבית שלהם אין רמקול שאודיופיל אמיתי יכניס אליו הבייתה.

בניגוד לקנטון שהיא היצרן החמישי הגדול בעולם לייצור רמקולים ל BOSE מערכת יחסי ציבור עצומה ולכן הם נדחפים יותר מהם בחו"ל , קנטון ללא ספק יותר טובים מהם וזה יקבע כל מומחה לאודיו בעולם (תקרא מגזינים מחו"ל ותראה).

לגבי לשאול , אם תסתכל תראה שאני יודע לשאול אני לא צריך שילמדו אותי את זה ובכלל אני מציע קצת צניעות שלא תזיק, לגבי השמות שכביכול "נזרקו" לאוויר, הם "נזרקו" כיוון שהם דברים שאפשר להשיג בארץ ללא התאמצות קשה.

מישהו שחדש פה רק כי הוא לא מכיר את הפורום הזה לא אומר שהוא לא יודע ולא מבין !!!

בברכה ,

קורווין.

• תוכן חדש...