Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וספה- סדר בדגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

איך הדגמים מתחלקים לשנתונים ?

או שכל הנפחים רצו כל השנים ?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
האם יש דגם VBB?
אכן קיים ונקרא ווספה 150- והוא מתייחס לדגם עם גלגלי 8 אינץ ומרכב מעוגל - יוצר בין השנים 1962-1967

החליף את דגם VBA שזהה לו למעט שינוי קטן בזנב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דגם נוסף, שלא צויין - קוזה (בשנים 90-91, למיטב זכרוני).

דגם לא מוצלח במיוחד, אך מספיק טוב לי כדי להריץ את הכלב בשבילי המושב מפעם לפעם.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

אכן צדק ידידנו המלומד נימרוד, אולם אין טוב ממראה עיניים (מדברי סבתא ננה)...לכן כשרות לציבור ולתיפארת תולדות הווספה, תרשו לי להציג את האתר הבא:

http://www.allvespa.com/model.htm

שיטוט נהדר לכולם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שילוב של אוכל ויאטנמי בניחוח איטלקי - עם בעלים אמריקאים... היו דברים מעולם.

על מנת להוסיף לבלבול, נתקלתי (בפילדלפיה) בסוכנות של מעין כפילה לוספה המיוצרת בהודו ומיובאת אחר כבוד כולל אביזרים אופנתיים. הנה סטלה...

http://www.genuinescooters.com/access.html

PICT2575.jpg

פורסם
אכן צדק ידידנו המלומד נימרוד, אולם אין טוב ממראה עיניים (מדברי סבתא ננה)...לכן כשרות לציבור ולתיפארת תולדות הווספה, תרשו לי להציג את האתר הבא:

http://www.allvespa.com/model.htm

שיטוט נהדר לכולם-רן

קישור נפלא.

אסף.

פורסם

מה עם הדגם 50 סמ"ק ?

אותי הוא הכי מעניין.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
עוד שאלה, ברשותכם- איזה דגמי 125 סמ"ק שהם כבר אספנות קיימים (או- נפוצים במידה שאפשר למצוא, אם לדייק) בארץ??

אסף.

אסף, מנסיון שיש לי, ניתן למצוא הכל בארץ... השאלה היא זמן, שיטוט ארוך... והמון עצבים! גם המחירים עלו באחרונה עשרות מונים, בעקבות ביקוש מוגבר של בעלי עניין... מצאתי מס' אתרים מחו"ל שמספקים את הסחורה ללא בעיות, וברמת אמינות טובה... וניתן להשיג בהם כל חלק שיעלה על דעתך וגם כאלה שלא......המחירים סבירים + ובסופו של דבר יוצא יותר זול מבארץ וללא ביזבוז זמן תחנונים וכד...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עוד שאלה, ברשותכם- איזה דגמי 125 סמ"ק שהם כבר אספנות קיימים (או- נפוצים במידה שאפשר למצוא, אם לדייק) בארץ??

אסף.

למיטב ידיעתי לא הובאו דגמי ה-90 סמ"ק ו-125 סמ"ק בייבוא סדיר - ואני גם לא נתקלתי בכאלו מיבוא אישי (אבל ייתכן ומצויים מספר כאלו בארץ).

אני זוכר שלפני מספר שנים נתקלתי בווספה 125 סמ"ק (משנות ה-80) בקיבוץ אשר נרכשה מהמכס לפירוק בלבד ללא ניירות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...