Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מעוניין בקניית סקנר אוניברסלי לבדיקות רכב אם מישהו יודע או יכול להמליץ על סקנר מסויים שהוא עבד איתו הייתי מעוניין לשמוע.

cohenatan

פורסם

כפי שרפי לין רשם, קח בחשבון שיש סקנרים רבים, לכל אחד יתרונות, אך גם חסרונות.

השאלה המהותית היא, מה אתה מצפה ממנו, כלומר לאיזה מכוניות שיתחבר (ולא, אין כזה שמתחבר לכולם, וגם אם מתחבר לסוגים מסויימים, אז ברכבים מסויימים הוא חזק, ובאחרים פחות , ולפעמים ממש גרוע) אז, מה אתה צריך בדיוק!!!???????

בנוסף, קח בחשבון שמדובר בסכומים של 5 ספרות לכל סקנר ששולט על כמה סוגים בלבד.

ענה , ואכוון אותך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לדני ורפי קודם כל תודה על העזרה

לדני אני מעוניין בהכוונה קונקרטית לסקנר רכבים אירופאים והשני לרכבים יפנים כשבאירופאיות זה בעיקר מרסדס פולקסווגן מסחרי כגון:LT וסקודות.

עד היום בדקתי את הסקנרים לאירופאיות של SUN וליפניות של HANA TECH הייתי מאוד רוצה שתחוו דעתכם עליהם וכאן המקום לשאול עוד שאלה והיא מה לגבי סקנר תומך עיברית.

בתודה מראש כהן נתן.

cohenatan

• תוכן חדש...