Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי תנאי שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

היה לי מישפט לא מיזמן ועכשיו אני בשלילה. בנוסף לשלילה קיבלתי 3 חודשים שלילה אל תנאי במשך 3 שנים.

השאלה שלי היא אל מה אני יכול לקבל שלילה?על תאונה? אוו כל דוח תנועה (פלפאון,מהירות,וכו...) ?

הסיבה לשלילה היא תאונה שעשיתי ליפני שנה.

פורסם

התנאי יכול להיות מופעל ברוב העבירות שיביאו אותך לבית משפט.

בכל מקרה, עבירת ברירת קנס (כאשר אתה בוחר לשלם את הקנס ולא לבקש להישפט) לא תפעיל שום תנאי, בוודאות.

פלאפון = ברירת קנס.

מהירות = תלוי כמה חריגה.

תאונה = בד"כ זימון למשפט אם מעורבת משטרה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני נהג חדש,נישער לי עוד חודש וחצי לשילה שקיבתי (חודשים שלילה)

נישער לי עוד קצת פחות משנה לנהג חדש.

אני יצתרך לעבור טסט אוו תאוריה חדשה?

יתנו לי עוד שנה לנהג חדש?

פורסם

היה לי אותו הדבר, על תמרור עצור שלא צייתתי לו, נהג חדש - היה לי עוד חודשיים לסיום, אני הייתי נפגע. נשלל רשיוני לשלושה חודשים ולא קיבלתי את הרשיון אחרי זה. נהג חדש ע"פ החוק - אחרי 3 חודשי שלילה חייב בטסט ותיאוריה מחדש, במקרה שלי הייתי צריך לעבור וועדה רפואית. החוק הזה היה לי מוזר ביותר אבל הפקידה אמרה לי שזה חוק של משרד הרישוי וככה זה.

• תוכן חדש...