Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שבת לפני שבועיים,אני קולט במראה סובארו לגאסי חבוטה מלאה תיקוני צבע ומכות

מזגזגת בהיסטריה בין נתיבים עד שמגיעה אליי,כמעט נכנסת בי מהשמאל.

אני מסתכל על הנהג ומסנן לידידה שאיתי ברכב במה האמא של הנהג עובדת הנהג מסמן לי עם היד להוריד את החלון ושואל אותי במבטא של בני דודינו היקרים:

איזה שנה?

אני עונה 95

מוכר?

אני עונה שלא

ואז ההברקה:אחרי כל מה שעשיתי להגיע עד אליך......

Nothing runs like a Deere.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יום שישי לפני שבועיים.

אני רואה שנורת הבלם השמאלית לא עובדת ומחליט להתעכב לפרק את הבקלית, כדי לראות במה מדובר.

פתאום עובר מישהו על המדרכה ליד האוטו.

הוא: "אחי- איזה רכב שמור! מוכר"?

אני: "לא".

הוא: (יורד מהמדרכה לכביש ובוחן את חזית הרכב) "מה זה? הרכב עבר תאונת שלדה מקדימה- תראה הכנף צבועה!"

אני: "הכנף תוקנה בגלל מכה קטנה- הרכב לא עבר שום תאונה".

הוא: "מה אתה אומר. אז אתה בטוח שזה צבע מקורי?"

אני: כן, פשוט עשיתי ווקס אז הצבע מבריק".

הוא: "חבל שאתה לא מוכר..."

מקרה 2:

יום אחד אני עושה ווקס לרכב.

עובר צעיר עם פיג'ו 205 עם כל מיני מדבקות, עוצר באמצע הכביש ועוצר את התנועה מאחוריו.

הוא: יפה איך אתה שומר על האוטו. מוכר?

אני: לא.

הוא: נו כמה אתה רוצה עליה?!

אני: אני לא מוכר.

הוא: ממשיך להסתכל עליי, בינתיים צופרים לו מאחורה ונוסע..

פורסם

ביומים הראשונים שהתחיל לי המלווה,נסעתי עם אמא ככה לאיזה מפעל בנוגע לעסקים.

האוטו שלי עומד שם בחניה,ופתאום בא אליי איזה אחד משום מקום-כנראה עובד מפעל.

אני מחוץ לרכב,מנקה את הטאסה מלאת השמן,הוא מתחיל לחפור עמוק עם שאלות בנוגע לסמ"ק,בעיות,וכול'.

תוך מס' רגעים ספורים הוא כבר יושב במושב הנהג -ואני בהלם כמובן.

אני אומר לו בשיא העצבים לעוף מהאוטו בבקשה,והוא כמובן "חבל,הייתי קונה אותה"

מאוד מאוד חבל,כי לצערי הוא בכלל לא ידע איזה דגם הרכב :/

הוא כמובן יצא בפוזה של מלך מהאוטו לאחר המשפט הזה ואני המשכתי לי .

לאחר מס' רגעים הוא חוזר ומתחיל להתווכח אתי על שנת הייצור של הרכב,אני אומר לו 2000 הוא טוען ש2001.

וכך הוא ממשיך להתווכח,לאחר מכן התווכח אתי בנוגע לכמות השסתומים ברכב,הספק הרכב,ובנוגע למשקל הרכב.

מה מסתבר בסוף? הוא עובד מהכח אדם של אמא שלי שלכלך לי את המושב בגריז שמן וכול'.

לאחר כ4 שעות הוא מתקשר אליי לנייד ומתנצל.

הזוי? כן.

פורסם

יום חמישי, שבוע שעבר.

אני עושה ווקס לפונטו ספייס של גיסי ואחותי.

עוצרת מישהי שאני מכיר, בת 26 בערך, שואלת אם האוטו למכירה. אמרתי לה שגיסי רוצה למכור עוד חצי שנה.

היא התחננה שאני אשכנע אותו למכור לה עכשיו והחליטה שהיא רוצה את האוטו הזה.

מי מכם החליף בחודש 3 מכוניות? אבא שלי עשה זאת!

לפני הרבה שנים, לאבא שלי הייתה סוסיתא. יום אחד הוא נסע, עצר אותו מישהו בצומת עם מזומן, יום שישי, אבא שלי עושה קניות, הלכו עשו העברת בעלות ואבא שלי קיבל על האוטו מזומן 4000 שקל שהמחירון 3500 (האוטו היה מטופל ובלי תאונות, הקונה בדק באותו יום).

לאחר מכן ביום ראשון, אבא שלי קנה כרמל (לא זוכר איזה דגם) ב- 4000 שקל. עשה לה יישור קו קטן (אבא שלי היה מכונאי והיה מטפל לבד) ונסע בה. ביום שישי הוא נסע שוב, שוטר החל לרדוף אחריו. אבא שלי לא הבין את פשר העניין ועצר בצד. השוטר בא, התלהב מהאוטו והתחנן לאבא שלי שימכור לו.

אבא שלי לא רצה אבל השוטר לא הירפה, אבא שלי כדי לסלק אותו דרש 5000 שקל. השוטר לא התווכח, הוציא מזומן ועשו העברת בעלות.

ביום ראשון אבא שלי קנה פיז'ו 404 עם חלון בגג:lol: יפיפייה אמיתית, שמורה, לאחר כמה חודשים הוא מכר אותה למישהו מהשכונה כי היינו צריכים כסף ורק שתדעו שהבן אדם שקנה אותה עדיין מחזיק אותה עד היום במצב נדיר ולא רוצה למכור! (אמא שלי שאהבה אותה רצתה לקנותה בחזרה והבן אדם לא הסכים) והאוטו עד היום נוסע על כבישי ישראל והבן אדם שומר עלייה כמו העניים שלו!

טעות לדעתי שאבא שלי עשה זה שהוא לא מכר את האיביזה שהייתה לנו.

ובכן, הרכב החדש הראשון שקנינו, סיאט איביזה 94', 1.3 ידנית ללא מזגן בצבע אדום.

בקיץ זה היה סיוט לנסוע איתה. אבל מבחינת אוטו היא שירתה אותנו מעולה כ- 170 אלף ק"מ ו-8 שנים (ועברה 8 תאונות ללא פגיעה בשלדה). (וחלודה שחזרה כל הזמן והתירונים באחריות לא צלחו). מלא פעמים עצרו אותנו ורצו לתת מעל המחירון אבל היה אחד שאני לא ישכח.

מוצאי שבת,שנת 2000, שנה לפני שהיא ניגנבה. עוצר אותנו מישהו גדול מימדים בחליפה,

יוצא מהאוטו החדש שלו (זה היה איזו אמריקאית, נידמה לי שביואיק) ואומר: "זה האוטו לבן שלי!"

אבא שלי לא הבין מה הוא רוצה, הוא שאל כמה היא עולה אבא שלי אמר לו שהמחירון 26 עוד לפני שהוא הספיק להוציא מילה הבן אדם אמר לאבא שלי "קח 30" אבא שלי:"לא יעזור לך לא מוכר" הוא:"32" אבא שלי:"גם לא ב- 40". הבן אדם התחנן, אבא שלי לא רצה (היה קשור לאוטו, כבר תכנן להחליף לה מנוע ל- 1600 ולהתקין מזגן). בסופו של דבר היא ניגנבה וקיבלנו עלייה מהביטוח 18 אלף ש"ח (טעות שלא מכרנו אז...).

איתמר ג'ורג'

פורסם

את הפולו שלי קניתי במקרה..

הייתה אחרי חיפושים אחר רכב בתקציב של 20K, בראבו, 106XSI, ראיתי כמה וכמה רכבים במצבים שונים, לרוב מחפירים. כמעט קניתי פיאט בראבו אבל היא נמכרה ממש ברגע האחרון שבאתי כבר לסכם עם הבנאדם.

בדקתי גם בראבו באשקלון, האוטו נראה כולו עקום, הבחור בא שעדיין יש טיפות מים על הרכב ועל המנוע לאחר השטיפה.. כל הפרונט ממש עקום, יש שבר ליד בית הבולם :? , תיקתוקים מהציריות..

אחרתי לבנאדם שאני אחשוב, לאחר שבוע הרכב מפורסם למכירה לחלקים עקב הורדת מהכביש :shock::evil: מזל שלא קניתי..

ואז אוראל (RS) מושיט יד ואומר שאייל חושב למוכר את הפולו שלו, יוצר קשר איתו, עדיין לא מוכר אבל בשבועיים הקרובים נדע יותר בטוח.

עובר הזמן, קובעים פגישה ביום שישי, בדיקה בקומפיטסט, נפרדים לשלום, יום ראשון אני כבר אצלו מחכה בגשם כדי לבצע העברת בעלות. ההליך מבוצע בהצלחה ופולינה שלי...

אייל מביט בה בעצב :wink: יוצאת מחניית עבודתו ועושה את הדרך הרחוקה לדרום.

הקשר ביני לאייל נשמר עד היום, אני מציק לו עם כל מיני שאלות ובעיות על הרכב..

טוב לקנות רכב מבנאדם אמין שסומכים עליו.

פורסם

אז ככה ,סיפור הקנייה שלי.(מכירה בדרך כלל נגמרים ב''לא מוכר'')

כאשר הייתי יותר קטן ,היינו (אני ואבי)יוצאים מדיי פעם לסיבוב מכוניות ידועות באזור להתעדכן מה קורה איתם ולראות אם מישהו מוכר.

בעיר שלי,הייתה מכונית אחת מאד מיוחדת ושמורה .

כל פעם שהייתי עובר לידיה,הייתי נטרף מהמחשבה איך שהיא שמורה וכמה טוב היא נראית לגילה,אך את סיפורה האישי עליה אף פעם לא ידענו.

כל פעם שניסינו לשאול את השכנים,נתקלנו בתשובה:''השכן משוגע,חבל לכם על הזמן''.

הייתי פעם אחר פעם מנסה והוא היה זורק אותי מהקומה הרביעית מבלי לפתוח לי את הדלת בכלל.

יום אחד,שאני ואבי היינו בסיבוב מכוניות כזה,הצעתי לו ללכת לראות מה עם האוטו הנ''ל.

אבי ויתר מראש על הרכב ,אבל אני משום מה התעקשתי.

מגיעים למקום,כמובן מתפעלים מהצורה שהרכב נשמר,3 כיסויים,הרכב על בלוקים,עטוף כולו והפח נקי בצורה נדירה.

התחלתי בטיפוס המאסיבי של הקומות (בלי מעלית ביום חם,נו זה קשה)והגעתי לבנאדם.

אני דופק בדלת ונתקל בצעקה:

המוכר-מי זה?

אני-זה בקשר לרכב

המוכר (להפתעתי)-זרק מחיר גבוה בדולרים

אני (בהתרגשות)-טוב טוב תפתח נדבר.

פתח,נגלה לעיניי אדם מסכן שממש ריחמתי עליו.

הוא גר לבד,אדם זקן.

בניו חזרו בתשובה (נדמה לי) וכמעט ולא מגיעים לבקרו.

אשתו נהרגה בתאונת דרכים בדרך לחתונה של הבן שלהם(ברכב אחר,לא שלי)

ממש ממש נקשרתי אליו,והיינו בקשר אחרי זה לתקופה.

בקיצור ,קניתי את הרכב ומאז אני נהנה איתו!

פורסם

לירון, מדובר בקורטינה שלך?

איזה סיפור עצוב של בעל האסקורט, מה ומתי שקרה לאשתו זה דבר נוראי, ממש כואב הלב לשמוע.

פורסם

כאשר מכרתי את הטיגרה שלי קרה לי המקרה המדובר:

פירסמתי את הרכב באתר האינטרנט "יד 2".

במודעה פירסמתי את המחיר וכתבתי 45, יענו 45K, וק"מ 144 גם כן אלף.

ובכן מתקשר אליי בקשר לאוטו ילד בן 14 אני מניח, כשלידו עומדת אימא שלו.

אני מנסה להראות רצינות ולא לאמר "עם כל הכבוד, מנין לך הממון, ומה לך עם רכב, אתה עוד ילדון"

אבל החזקתי את עצמי, והתפתחה השיחה, נשמע ילד נחמד דווקא, מתעניין בכל הפרטים הנכונים כמו יד, תאונות, מתחייב וכו'...

ואז בא הקטע המצחיק :razz:.

הילד שואל אותי, "האוטו אקטואלי נכון??"

אני עונה, "כן האוטו אקטואלי".

הוא עונה: "וואי איזה מוזר, והמחיר זה 45 שקל נכון?"

אני: "45 אלף שקל"

הוא: "אהה...אוף חשבתי שמצאתי מציאה, והק"מ 144 ק"מ?..מה כאילו נסעת 20 מטר בשנה?"

אני: "לא 144 אלף ק"מ" (משתדל לא להתפקע מצחוק)

האימא ברקע: "וואי, איזה באסה"

הילד: "לאמר לך את האמת, אני והמשפחה שלי קצת התאכזבנו, חשבנו שמצאנו מציאה, אין מצב אתה מוכר לי את האוטו ב-45 שקל?"

אני: "אתה מודע לכך שהמחירון הוא 45 אלף שקל כן?"

הילד: "אהה...נו אז יאלה תעשה ג'סטה"

אני: "לא, לא מוכר ב45 ש"ח"

:???: הזוי משהו.

:lol:

פורסם

שחיפשתי רכב לפני שנה (מיצובישי כריזמה) הלכתי לבדוק אחת במכון בדיקה שיצאה על הפנים, אחרי הבדיקה הלכתי לקנות לי משהו לאכול, ואז ראיתי כריזמה אחרת כסופה מהממת, איתרתי את הבן אדם למחרת עשינו בדיקה וקניתי או אותה, רכב כל כך נקי ושמור לא נתקלתי אף פעם.

ה"פאקים שהיו בבדיקה" טמבון אחורי עם קילופי צבע, גומיית הגה קרועה, וסימני קורוזיה, ורעש שסתומים.

עכשיו אני מחפש למכור אותה ואני מקבל כל כך הרבה הצעות מביחות ומגוחכות על הרכב הזה ששווה בעייני מעל המחירון עם ספר טיפולים מהמרכזי ללא אף תיקון צבע רכב מהמם, מציעים לי 22אלף, הכי גבוה שקיבלתי היה 26.

ממש מגוכך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כימעט בכל נסיעה שלי בעיר בני דודינו שואלים אותי עם אני מוכר.:-)

כשאני עומד בתחנת דלק של חבר כל פעם עוצרים או להסתקל או שואלים אם אני מוכר את הג'אנטים או אם אני מוכר את האוטו.

כשפירסמתי את האוטו למכירה אנשים שאלו אותי בטלפון כמה סגרתי איתה...:? והייתי צריך להסביר שזה לא רכב ספורט לעשות איתו פתיחות...

זה האוטו:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200606301628579519&user=bmwricer

• תוכן חדש...