Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להנמיך את הרכב שאני עובד עליו עכשיו.

העניין הוא שהבולמים שלו בנויים ככה שהקפיץ והבולם הם יחידות נפרדות שיושבות

במקומות שונים.

השאלה שלי היא האם צריך להחליף גם את הבולם או רק את הקפיץ?

אבקש תגובות מקצועיות המתייחסות לנושא בלבד.

(הרכב הוא מן הסתם זה שבחתימה)

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הבעיה בבולמים מקוריים זה שכאשר מנמיכים רכב פשוט יש עליהם יותר עומס שאליו הם לא מיועדים והם פשוט הולכים מהר.

ומה נראה לך רק אצלך זה ככה? אם הבנתי נכון את התאור אז ככה זה גם ב 106 למיניהן מאחורה.

החלפת הבולם היא בגדר המלצה כי גם ככה תהיה צריך להחליפו בקרוב, ועל מנת להנות יותר מאפקט ההנמכה רצוי להחליף את הבולמים לקשיחים יותר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דווקא למטרה שלי אני צריך בולמים רכים יותר. אם לא, אני מאבד את כל הנוחות נסיעה של האוטו- וזה לא הכוונה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שלום..

הקפיצים החדשים ( הנמוכים יותר ) "יכפו" על הבולמים לעבוד במהלך שונה ממה שהם רגילים ותוכננו לו , או במילים אחרות במצב רגיל כשהאוטו עומד בלי עומס הבולם יצתרך להימצא בנקודה אחרת במהלך שלו , וגם להתמודד עם קפיץ שונה ממה שתוכנן לו כסטנדרט.. , כתבתי את זה קצת מסובך אני מקווה שתבין למה התכונתי..

עכשיו תכלס, תנאי העבודה החדשים יגמרו את הבולם בכל מקרה.. , ככה שהשאלה זה לא אם תחליף , אלא מתי תחליף.

*עריכה* - ( אחרי שקראתי את ההודעה השניה שלך ) , יש המון סוגים של בולמים.. , תבחר אחד שמתכונן לקושי.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

מתעלק על השירשור..

אני רוצה להחליף את הקפיצים שלי באוטו לקפיצים יותר ספורטיבים בלי להנמיך את המרכב.

אז ככה , האם ניתן להחליף לקפיצים יותר ספורטיבים בלי לדאוג שהם יהרסו את הבולמי זעזועים המקורים של האוטו ?

פורסם

יהיה לך בעיה לדעתי למצוא קפיצים קשיחים שלא מתאימים להנמכה.

הכי קשיח שמצאתי עם הכי פחות הנמכה זה אייבך שמנמיכים 20מ"מ.

באיזה רכב מדובר ?

פורסם

במקרה כמו שלך שהרכב לא מצויד במקפרסון, חובה להחליף בולמים, לבולמים בעלי מהלך קצר.

אם לא תעשה את זה, כאשר הרכב יגיע לפתיחה מלאה של הבולם (כמו מעבר מהיר מדי על פסי הרעדה או בכל החלפת גלגל) הקפיץ פשוט יפול לכביש.

כבר ראיתי כמה וכמה מכוניות כאלה שחטפו נזקים של אלפי שקלים בגלל שאיזה אהבל חשב שלהנמיך את האוטו זה לקחת מסורית ולנסר את הקפיצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאחר עיון בשרשור ורצון גם להנמיך את הרכב שלי ב-2-3 ס"מ בעיקר את ה"תחת" אני מבין שיש צורך גם בבולמים וגם בקפיצים ?

היכן מתמחים בעבודה הזו ומה העלות של התענוג ? (גם החלקים וגם העבודה)

Veni Vidi Vici

פורסם

הפתרון הזול - משור דיסק.

הפתרון הזול בהנעה אחורית עם קפיצי עלים - לבנות הנמכה\הגבהה.

הפתרון הזול והדפוק - שקי מלט.

הפתרון הטוב - לפתוח את הארנק ולשים כסף.

haters will hate

• תוכן חדש...