Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי לנטרה שנת 95 גיר רגיל.

2 דברים שאני לא מבין.

1. הקלאטץ ממש נמוך,כמה ס"מ בודדים3 או 4 וכבר ההילוך משולב לגמרי,מספיק ס"מ אחד

להרים את הרגל בשביל שהאוטו יזוז כבר. ניתן לכיון ? למה המהלך דוושה כזה קצר ?

2. בהכנסה להילוך ראשון ,90% מהפעמים ההילוך לא יכנס ויחרוק כאילו אין מחר,אבל!

אם מפמפמים את הדוושת קלאטץ 3 או 4 פעמים ההילוך נכנס סוכר.

מה הקטע ?

אני לא מבין במערכת שם,הבנתי שיש שם משאבת קלטאץ,לא מכיר את זה

בכל מקרה המשאבת קלאטץ הזאת הוחלפה לפני כמה שבועות.

תודה,לירון.

פורסם

שלום לך ידידי

1. יש אפשרות לכוון את הקלאטץ שיהיה גבוה יותר. אבל זה שהאוטו כבר סוחב בעזיבה מזערית אומרת שהקלאטץ טוב ומתפקד כראוי.

2. אני באמת לא מומחה גדול אבל יש מצב ששמן הגיר כבר בלוי ולפיכך יש בעיה לשלב את ההילוך.

3. השאלה היא מתי יש בעיה להכניס הילוך בנסיעה או ממצב עמידה? אם זה ממצב נסיעה אז יש מכוניות שפשוט לא ניתן לשלב בהם הילוך 1 אם האוטו נוסעה כמו הרכב שלי רנו מגאן ידנית. אם זה ממצב עמידה אז קשה לי לומר לך תתיעץ במוסך אמין שבאמת יגיעה לבעיה ולא יחפש בעיות לא קיימות.

כמו שאמרתי כבר שמן גיר יכולה להיות אפשרות בדוק את זה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• ספונסר פורום
פורסם

קשיים בשילוב להילוך ראשון ורברס הם בדרך כלל בעייה של הפרדת מצמד(בשני ההילוכים הנ"ל אין סינכרון) כאשר המצמד לא מבצע הפרדה מלאה,התנועה שעוברת לגל המצמד גורמת לחריקה.

תוודא שיוציאו אוויר מהמערכת כמו שצריך.

אורן

פורסם

הבעיה היא בעמידה,לרוב פשוט לא נכנס ההילוך

השמן גיר הוחלף.

ניקוז אויר ? יש כזה דבר ?

אני מכיר כבל קלטאץ מה306 שלי וזהו..

פורסם

לירון, יש דבר כזה ניקוז אויר, משאבת הקלאץ' עובדת עם נוזל הידראולי (לא כמו הכבל החרא בפיג'ו)

אם באמת יש כיוון אז יכול להיות שזאת הבעיה, הקלאץ מפריד מאוד נמוך, אולי ההפרדה לא מלאה אפילו בלחיצה מלאה על הדוושה, הרמת הקלאץ' טיפה למעלה אולי תעזור

אגב, הרוורס נכנס בלי בעיה?

אי אס איי טורבו, יש גירים עם סנכרון בהילוך ראשון

פורסם

אז מה ההסבר שכמעט בלתי אפשרי לשלב לראשון ממהירות גבוה יחסית, ללא גז ביניים?

אני משער שמדובר משהו שנועד להגן על האוטו מטעויות אנוש, אבל זה רק השערה.

אביחי

• תוכן חדש...