Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טיימינג בקורסה 1.2


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע לא יכול לעבוד בלי רצוע/שרשרת טיימינג כלל.. וכן יש דבר כזה גם במנוע 1.2 של אופל.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

בטיימינג מומלץ מאוד שלא לשחק.

 

אם צריך להחליף או לפתוח את האיזור (משאבת מים למשל) אז עדיף במוסך מורשה ככה שיהיה לך גם אחריות. אם הרצועה קופצת ניקרעת או כל דבר אחר, חבל.

דוד שלי רצה לחסוך. הכניס את רכבו (מגאן 2001) לטיפול עם טיימינג במוסך שהיה פעם מורשה קרסו וביטלו לו את זאת מכיוון שתפסו אותו "עושה בעיות".

בקיצור, מספר חודשים לאחר מכן קפצה רצועת הטיימינג ברכב שלו, דוד שלי חשב שיש שנה אחריות לפחות והלך למוסך, אמרו לו שאין אחריות אלא רק ל- 3 חודשים (והוא לא נוסע הרבה בשנה, בסביבות 5 אלף לשנה).

כן, הוא גם שילם יקר (יחסית) על הטיפול של הטיימינג וגם על שיפוץ יקר מאוד.

 

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לא יודע באיזה מוסך היה הדוד שלך אבל מניסיון שלי, בקרסו יש אחריות של שנה על חלקים וטיפולים כמו טיימינג. גם לא מומלץ לעשות טיימינג במוסך רגיל היות ויש צורך במס' כלים של היצרן על מנת לבצע החלפה נכונה.

Veni Vidi Vici

פורסם

wiking

אני תומך בלעשות טיימינג לכל רכב רק בחברה!

כתבתי, זה מוסך שהיה פעם מורשה והוא עשה בעיות וכיום הוא כבר לא מוסך מורשה ולכן נותן אחריות רק ל- 3 חודשים.

 

 

איתמר ג'ורג'.

פורסם
במנוע X12XE של קורסה משתמשים בשרשרת לתיזמון ואין צורך להחליף אותה בטיפול תקופתי.

 

אף רצועת טיימינג אינה נדרשת להחלפה בטיפול תקופתי , אבל תלוי איזו תקופה?:).

בד"כ זה באיזור ה100K או 3 שנים, זה לפחות ברוב הרכבים.

 

אגב, גם שרשרת טיימינג נדרשת להחלפה,גם שם זה בערך על אותו זמן, בפועל עד שהיא לא מרעישה לא נוגעים בה, אבל המהדרין יחליפו לפחות כל 3 שנים או בהתאם לקילומטראז'.

under construction..

פורסם

החלפת שרשרת תיזמון לא מופיעה בספר טיפולים של קורסה. אם אתה רוצה, אתה מוזמן להחליף שרשרת גם בכל החלפת שמן, אבל למה לעשות זאת?

אגב, טיפול 3 שנים גם נקרא טיפול תקופתי.

פורסם

הכי בטוח לברר את הנושא אצל היבואן או לחילופין- לבקש רשימה של שגרת הטיפולים לרכבך.

תמיד ישנם עידכונים של היצרן לגביי מועדי טיפולים ואופי הטיפולים.

 

איתמר ג'ורג'

פורסם

תודה על העזרה חברים קודם כול .

 

 

לברר במוסך אני אעשה זאת בהקדם , ברישיון בדגם המנוע כתוב לי : Z12XE מה זה אומר ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

×
×
  • תוכן חדש...