Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה חשבתי ואמרתי שאולי כדאי יהיה להחליף את נוזל הקירור שיש ברכב במשהו קצת יותר אמין כי אולי היום במע' מים לפני זה .

השאלה היא כיצד אני מנקז את כול הנוזל החוצה ?? למלות מחדש לדעתי לא אמור להוות בעיה כי ממלאים דרך הפתח הרגיל ......

הרכב הוא אופל קורסה שנת 2004 מנוע 1.2

יש לציין כי אני רוצה להתחיל להכיר את הרכב למצב שאני אטפל בו בעתיד .....( כלומר אני דיי מתחיל בנושא של טיפול עצמי ברכב ....)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הנוזל ירקרק אבל לא כמו נוזל סטוק . ,לכן אני חושב להחליף ......

פורסם

נוזל ירוק זה לא מים. בכל מקרה תקנה נוזל קירור איכותי . ובספר טיפולים של האוטו בדרך כלל מופיע שרטוטים על מערכות שונות ובהם מערכת הקירור . תבדוק

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

חיפשתי כבר ואין שם .

עכשיו השאלה אם אני מרוקן ואז ממלא כיצד אני מבטיח שהמים הגיעו לכול המקומות ולא חסר, ושאין בועות אויר במע' ?

פורסם

אם אני זוכר נכון, באופלים החדישים ממלאים נוזל LLC של GM בצבע כתום!

יש לפרסטון נוזל מתאים (באריזה כסופה) שמצויין עליו LONG LIFE וכן שהוא תואם לתקני GM. הנוזל קצת יקר, אבל תדירות ההחלפה היא אחת ל-5 שנים.

פורסם

לאחר ההחלפה אתה צריך לנקז אויר מהמערכת. אם אתה לא יודע- אל תיגע.

לדעתי אם אתה רוצה לחסוך ולא לבצע את ההחלפה במוסך מורשה: קנה את נוזל הקירור של GM, תברר עם מוסך מורשה באיזה יחס למהול עם מים וגש למוסך שאתה מכיר/סומך עליו שיבצע את העבודה בנאמנות מכיוון שזה מאוד חשוב. מערכת קירור לא עובדת פירושה סכנת התחממות ומכאן נזק ישיר למנוע.

לדעתי זה לא אמור לעלות יקר גם במוסך מורשה כי ניקו אצלי ברכב את מערכת הקירור לגולף 99 בצ'מפיון, עלות העבודה הינה 112 ש"ח ללא מע"מ וכולל עבודה על החלפת פלאנג' שהחזיר נשמתו לבורא (המחיר לעבודה משתנה ממוסך למוסך).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אפשר תרגום לפלאנג' ?? ( תודה מראש)

איפה לומדים כיצד לבצע את זה ?? אני רוצה לדעת !:idea:

פורסם

באופל אם אני לא טועה יש מיכל עיבוי מים שנימצא גבוה משאר המערכת ואין פתחי ניקוז כמו ברכבים אחרים. צריך למלא נוזל קירור עד המקסימום ולהשאיר את הפקק של המיכל עיבוי פתוח ולתת למנוע להגיע לטמפרטורת עבודה ואז להוסיף נוזל קירור שוב על למקסימום.

כל מה שכתבתי אני לא בטוח בקשר לזה, אני לא לוקח אחריות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אתה מאוד צודק .....לדעתי מספיק אפילו רק לגרום למשאבת מים לעבוד .. ולהוסיף מים בהתאם

השאלה היא כיצד מנקזים ? (ומזה פלאנג' ?!!#!@)

פורסם

כדי לנקז יש צינור בתחתית הראדיאטור תפתח אותה או שתוציא את כל הרדיאטור ותנקז בחוץ

"אני לא בטוח אבל 80 אחוז שכן"

פורסם

שלום.

מה זה פלנ'ץ בעברית מעבר מים כגון בית טרמוסטט.

באופל הוא מורכב מאחורי מערכת הטימינג ואין גישה להחליפו מבלי לפרק את כול הטימינג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...