Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבא שלי מצא תיק שלו איכשהו מלפני כמה שנים. התיק עם קוד שלוש ספרות והוא שכח אותו. יש דרך לעלות על זה או להשתמש רק באלימות?

Guest תמיר .א.
פורסם

להתחיל להריץ 999 ספרות ?!?!!?

אני מאמין תגיע ל 0-6-5 וכבר תתחיל להשתגע ולשבור אותו.

תמיר

פורסם

תקשיב... תפתח את הרי'ץ ר'ץ מהצד השני... מהחלק הסגור ... תכניס איזה מברג או משו עד שיפתח.... עד שתגיע לקוד.... מאחורי הקוד יש שתי פילפסים.. תפתח אותם.... ואז הקוד יצא... תחליף לאיזה קוד שאתה רוצה או שפשוט תבדוק מה הקוד הקיים... אם אתה לא רואה א ת הפיילפסים זה כי הם מאחורי הבד הדק שתפרו בתוך המזוודה אז תעשה קרע קטן בבד..... מניסיון!! זה עובד!!

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

• אחראי פורום
פורסם

לום חש"ן , מכיר?

יש לי רובה אוויר, אם היתה נתקעת לי מזוודה חסרת שימוש,

הייתי עושה ממנה מטרה נייחת נחמדה...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תקשיב... תפתח את הרי'ץ ר'ץ מהצד השני... מהחלק הסגור ... תכניס איזה מברג או משו עד שיפתח.... עד שתגיע לקוד.... מאחורי הקוד יש שתי פילפסים.. תפתח אותם.... ואז הקוד יצא... תחליף לאיזה קוד שאתה רוצה או שפשוט תבדוק מה הקוד הקיים... אם אתה לא רואה א ת הפיילפסים זה כי הם מאחורי הבד הדק שתפרו בתוך המזוודה אז תעשה קרע קטן בבד..... מניסיון!! זה עובד!!

אני מבינה שיש כאן בעלי מקצוע... :lol:

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

שניכם....

קחו בלוק C4 (לא האוטו,...בעצם אפשר גם)

ואת השאר אני מניח שאתם יודעים...

פטיס חמש יעשה את העבודה על המזוודה

או מסור שרשרות

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
מצטרף לשירשור.

יש לי מנעול מדגם מולטי-לוק של שמר.

פתרונות למעשי-חבלנות תתקבלנה בה"פ בשמחה.

אופטימי, אהבתי..

• תוכן חדש...