Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 מנורה לא מוכרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלירן, נתתי לך ספר רכב מקורי ל-205. בדוק שם ועדכן בשרשור. הפורום סומך עליך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב חברים קודם כל אכן המנורה מסמלת תקלה במערכת ההזרקה, במקרה שלי הבעיה הייתה כנראה באחד הקונקטורים שבתוך יחידת ההזרקה או של המזרק או של סליל חימום בית המצערת, לאחר ניקוי עם ספריי מגעים נדמה שהבעייה הסתדרה, לגבי הטרמוסטט אני הוצאתי אותו והכנסתי לתוך כוס עם מים רותחים והוא לא נפתח אפילו טיפה, לעומת הישן שפירקתי שהוא במקרה תוצרת צרפת אבל רשום עליו 89 מעלות כשאמור להיות 82 עם אני לא טועה, אז הוא מייד נפתח, בקיצור כרגע גם העניין של המאווררים הסתדר, נקווה לטוב.

ולא לקנות טרמוסטט ב30 ש"ח, עוד לקח לחיים!

פורסם

שורה תחתונה תרמוסטט חדש, אך תקול ולא נפתח, גורם להתחממות מיותרת, ולמאווררים לעבוד ללא הפסקה,

מסקנה :טרמוסטט איכותי יקר , עדיף על תרמוסטט זול ,שבסופו יוצא יקר!

שבת שלום

ושקט בצפון

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש רק דבר אחד שעדיין מטריד אותי לגבי הרכב הזה, מדוע הוא צריך שלושה חיישני טמפ'?

נגיד שזה על הטרמוסטט מפעיל את המנורת אזהרה בשורת המנורות בחלקו העליון של הלוח, זה שלידו ntc משדר טמפ' למחשב הזרקה, למה השלישי?

• תוכן חדש...