Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן-היום עברתי טסט (שלישי יש לציין) סוף סוף.עכשיו זה רישמי-אני עובר לתקופה הקרובה לדו גלגלי.

בינינו?-אני פשוט לא יכול לעמוד בהוצאות על מכונית.זו הסיבה היחידה שעשיתי את זה.לא יעזור כלום-מכוניות הם עדיין האהבה הגדולה שלי.אבל...

בתור סטודנט בעתיד הקרוב אני זקוק לתחבורה זולה ואמינה, ואופנוע (קטנוע ליתר דיוק...עד 500 אוטומט) מהווה אחלה אופצייה.

זהו!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דבר ראשון - מזל טוב.

דבר שני - בינינו, אם זאת הסיבה שלך להוצאת הרישיון, אז דבר ראשון אתה עושה את זה מהסיבה הלא ממש נכונה, דבר שני הסיכוי שלך להצטרף למועדון הפלטינה גדול פי כמה וכמה.

אלעד

פורסם

תפסיקו לאחל לבנאדם פלטינות!

מזל טוב, עולם הדו גלגלי הוא עולם מבורך ונפלא.

גם אם זה קטנוע.

תלשבש (תמיד) ציוד מגן, לא משנה כמה חם - אל תוותר על קסדה סגורה (בלבד!!), מעיל ממוגן, מיגון גב, כפפות, ואני אישית ממליץ גם על מגיני ברכיים.

תתגלח על זקנם של אחרים בקטע הזה, סמוך עלי.

והייתי ממליץ (גם אם זה "רק" ליומיום) על קורס רכיבה מתקדמת, יש מיוחד לקטנוענים "קטנוען מיומן".

שיהיה בהצלחה!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב גבר..

בזהירות!!

הכי חשוב תשמור על החיים שלך..

למרות שלדעתי יכלת להביא איזה אוטו זול כאילו פיאט אונו או פונטו.. איזה 1100 סמק..

משהו נחמד.. הוצאות אין כל כך הרבה..

בקיצור מזל טוב.

וזה עם מועדון הפלטינות..

יש יותר חזק..

מועדון השיש

פורסם
5

4

3

2

1

זאת היתה הספירה לאחור עד שהשרשור הזה עובר לאופ טופיק

פוצץ.

אתה חייב להתחיל לתפקד יותר ברצינות עם ההתראות שלך. אני לא יכול להשגיח עליך כל הזמן.

פורסם

אחלה איחולים מה אני אגיד לכם...

כל אחד וסיבותיו הוא,נתחיל מזה.

בנוגע ל"מועדונים" השונים- אני לא מהמופרעים. אני דווקא זהיר ומאחר ואני יודע מהזווית של נהג רכב מה מסוכן באופנוע אני יודע לצפות מראש מהלכים מסוכנים ולהימנע מהם.זהו.

פורסם

לצפות מהלכים ברכב זה לא בדיוק לצפות מהלכים מאופנוע... אבל שיהיה...

תעשה חיים, אתה נכנס לעולם שכולו כיף...

בעזרת השם, אללה ורוח הקודש גם אצלי בשבוע הקרוב.

פורסם

מזל טוב!

רק תסע בזהירות ותשמור על עצמך... אני לא אתפלא אם עוד מעט יתחשק לך לעשות רישיון למעל 500 סמ"ק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שלד, צפיית המהלכים המוזכרת היא צפייה של מהלכי הרכבים לידי,ללא קשר על מה אני-רכב או אופנוע. רק יש כמובן דגש על זה שסביר להניח שלא רואים אותי וצריך להגיב אחרת.זה מחושב.

ול"האחד"-למה עוד מעט?...כבר בא לי...אבל חייבים לחכות שנה(מה שניקרא "מועדון אקסקלוסיבי...)לצערי.

פורסם

להיות זהיר ולצפות מראש איזו פחית מתכוונת לדרוס אותך זה טוב, אבל לא מספיק.

זה ממש לא משנה באיזה מהירות תיסע ואיפה - בכל כלי דו-גלגלי שהוא תגיע יום בהיר אחד הנפילה.

אני מאוד ממליץ להשקיע (הרבה!) במיגון. אמנם חודש יולי בפתח, אבל זה חובה, נקודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...