Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה..(אני עדיין לא מבין איך זה קרה..)

היום בבוקר אמא שלי לקחה את אחים שלי לבצפר..אחרי 5 דקות אני מקבל טלפון..

"בוא מהר האוטו עושה רעש של אופנוע"..התפלאתי לא מתאים לאוטו שלנו..

אגב הרכב הוא סיוויק 97 גיר אוטומט..

טוב הגעתי למקום הסתכלתי פה ושם פתאום אני רואה שהרצועה של המדחס רופפת..

אני מסתכל יותר לעומק ואני רואה שהפולי שאמור לחזק את הרצועה יצא מהמקום ונתקע בין הפולי של ההגה כח לשילדה....לא האמנתי למראה עיניי איך יכול להיות שהפולי השתחרר..

הנעתי לשניה את האוטו ואני רואה שנוצר חיכוך בין הפולי של ההגה כח שמסתובב לבין הפולי של המדחס שיצא מהמקום ותקוע.. כתוצאה מהשיפשוף הוא התחיל להישחק אז כיביתי את הרכב...

למישהו יש איזשהו מושג מה עושים?

אני לא רוצה להביא גרר למוסך זה עסק יקר מידי

ואני גם לא מצליח להוציא את הפולי מהמקום..הוא נתקע שם ממש חזק ואי אפשר להזיז אותו מילימטר..

*אגב, יש לציין שעשינו טיימינג לפני חודשיים בערך המוסך החליף גם רצועה של מדחס...

האם אני יכול להאשים את המוסך בפולי שהשתחרר?

עוד שאלה קטנה..במידה ומתעקם הפולי כמה עולה אחד חדש?

תודה למי שיעזור אני פשוט אובד עצות ...

פורסם

אתה לא מתכוון להתחיל לתקן את הרכב על הכביש נכון?

כמו כן אני לא מאמין שיש מישהו שיסכים לתקן לך את הבעיה באמצע הכביש ככה שאין לך ברירה מלגרור בדרך כלשהי את הרכב למוסך שם יאבחנו בדיוק את הבעייה ויתקנו.

חזור לדווח

פורסם

בעיקרון (תלוי בתיקון) אמורה להיות אחריות של שלושה חודשים לעבודה של המוסך. האם אין לך ביטוח ג/מקיף על הרכב שכולל כיסוי גרר?

בכל מקרה תאצלץ לקחת את הרכב למוסך איכשהו, גם אם לבסוף הוא יתקן על חשבונו...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

טוב שלום, מאחר שלא הייתי מעונין להזמין גרר אמא שלי הביאה מישהו מהעבודה שלה,

עשה עבודה פשוטה מאוד, פירק את המכסה מאחורי הגלגל ודפקה עם פטיש על הפולי התקוע ...

עבודה של דקה והפולי בחוץ ..הפולי נשחק,...הלכתי לחפש חלופי הפכתי את כל וואדי ג'וז למי שמכיר ולא היה לבסוף הגעתי לתלפיות קניתי אותו אבבל עדיין לא חיברתי...

עכשיו לשאלות: עלה לי 90 ש"ח פולי חדש זה סביר?

כדי להחליף פולי צריך לפרק את כל הרצועות (הגה כח מזגן ואלטרנטור)??

וכמה אמורה לעלות עבודה כזאת?

פורסם

תביא בחשבון שיתכן מאוד שכאשר הפולי התנתק ממקומו נגזרו גם הברגים שהחזיקו אותו ותצטרך לחלץ אותם כדי להרכיב מחדש

פורסם

החלפת רצועות אביזרים, זה סיפור די פשוט ברוב המכוניות.

90 ש"ח = 2 שישיות של קוקה קולה.

מחיר לעבודה- 100-200 ש"ח.

אל תעשה מעכבר-פיל, 20 דקות עבודה סה"כ.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

• תוכן חדש...