Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו רקס 700

yb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים קניתי סוברו "רקס" 700 ,83שנת צבע כסוף (וג'ינג'י גם...:-) ) עדיין לא אספנות אבל כבר לא ילדה... יש טסט , והרכב מניע בנגיעה ,נוסע ואפילו מפתיע בזריזותו...

והחניות ...אוי החניות...:-)

אשמח להמלצות על מוסך אמין עם סימפטיה(רצוי באזור רעננה) לישור קו מכאני ,שלא ינסה לנפח את החשבון והתקלות מעבר למה שצריך ...

מחלקת קוסמטיקה: יש לה מספיק חלקים שדורשים תשומת לב או החלפה, אם למישהו יש אחת כזאת מושבתת שתוכל להיות "תורמת אברים" אשמח לשמוע , וכמובן כל המלצה/הערה/הארה וכו...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה, המנוע יושב מאחורה?

אם כן אז הייתה לחברי אחת שירדה מהכביש ושימשה כ"רכב שבילים"

מנוע אמין בצורה לא רגילה, וההיגוי שלה זריז

הסיבה היחידה שהיא הושבתה, היא שהשלדה נשברה עקב ריקבון

מכונית נפלאה!

אשמח אם תפרסם תמונה שאוכל לאמת את זיהוי הרכב.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

שלי היא עם מנוע קדמי כמו בתמונה המצורפת, אתה מתכוון לדגם המוקדם יותר שכבר שנים שלא ראיתי אחת נוסעת (אני זוכר אחת שראיתי חונה ברמת השרון מזמו בחצר שבבית פרטי אולי היא עדיין שם...)

16a.jpg

img_1972a_storia.jpg

פורסם
לפני מספר ימים קניתי סוברו "רקס" 700 ,83שנת צבע כסוף (וג'ינג'י גם...:-) ) עדיין לא אספנות אבל כבר לא ילדה... יש טסט , והרכב מניע בנגיעה ,נוסע ואפילו מפתיע בזריזותו...

והחניות ...אוי החניות...:-)

אשמח להמלצות על מוסך אמין עם סימפטיה(רצוי באזור רעננה) לישור קו מכאני ,שלא ינסה לנפח את החשבון והתקלות מעבר למה שצריך ...

מחלקת קוסמטיקה: יש לה מספיק חלקים שדורשים תשומת לב או החלפה, אם למישהו יש אחת כזאת מושבתת שתוכל להיות "תורמת אברים" אשמח לשמוע , וכמובן כל המלצה/הערה/הארה וכו...

מיניסיון שלי אישית עם סובארו, ולא מכוניות חדשות, אני ממליץ על המוסך המרכזי של יפאנאוטו בהרצליה. הם לא קורעים במחירים, יש להם את רוב החלקים גם לרכבים ממודלים ישנים. והעבודה נעשת ברמה הגבוהה ביותר. ממליץ בחום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בי-ם במוסך ברזילי, מחלקת פחחות עומדת אחת זמן רב, כניראה כתורמת חלקים שווה לבדוק, אגב אוטו מוצלח ביותר למלחמה במחירי הדלק המאמירים....הכסף שתחסוך בשנה בדלק יהיה מנוף מצויין לשיפוצה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש אחת שעומדת לא רחוק ממקום מגורי. היא לא זז המון זמן (שתראה תבין...) אבל מבפנים היא שלמה לחלוטין. אולי גם ניתן לחלץ גם משהו מהמנוע.

אם תרצה את מיקומה בפנה בה"פ - אני לא מעוניין להביא את האוכל בכפית לברזלנים.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

יש אחת שחונה מידי בוקר בחניית מפעל מבת ביהוד, האוטו כל כך חלוד שאני לא מבין איך הוא עדיין לא התפרק.

יש צהובה יפה מאוד ברחוב של מסעדת הבית האדום בנס-ציונה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• אחראי פורום
פורסם

יש בצפון איפשהו (גם אני לא מסגיר :wink: ) אחת שלמה, עומדת הרבה

זמן בחנייה פרטית. מודל 84 אם אני לא טועה.

יש עוד אחת שעומדת על עמוד בתור שלט של מגרש גרוטאות...

אבל גם היא שלמה למדי (אולי מינוס דלת וגלגלים).

אם תרצה פרטים - ה"פ.

גם זו וגם הקודמת פשוט מכוניות מדליקות!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הסובארו 700 נימכרה בארץ בעיקר בשנת 83' ותחילת 84'.

ה 700 היתבססה על מרכב ה 600 שהוצגה כשנה לפני כן והיתה לסובארו הגמדית הראשונה בעלת מנוע והנעה קדמית.

מנועה היה כשל ה 600,בעל 2 בוכנות בטור ומאייד כפול(כמו של ה 1300,רק עם דיזות קטנות יותר)והספק מסחרר של 37 כ"ס.

כמו הסוזוקי אלטו והדייהטסו קורה(מהדגמים שלפני 87')היא היתה מכונית מיני בסיסית ביותר,פשוטה זולה ואמינה.

חבל שאת דגמי המיני המעניינים באמת היפנים לא מייצאים-המיצובישי מיניקה,המזדה קרול ועוד,יש בהם טכנולוגייה ברמה גבוהה ביותר וביצועים והתנהגות מדהימים ביחס לגודלם הגמדי,שמיתחייב מחוקי החנייה(!)ביפן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הגמדים הקטנים הנ"ל, הם הכוח העולה כרגע באירופה מאותגרת החניה... בכל טיול לחו"ל ניתן לראות עשרות דגמים של חברות שמוכרות בארץ, אבל בקטן... התפיסה של רכב קטן זריז וקל בחניה, תפסה בתוך הערים הצפופות ולמטייל שם נידמה כי הגיע לארץ ליליפוט....מאות סמארטים בכל צבעי הקשת, פורד קא המקסימה, המיקרה, ועוד רבות וטובות שגורמות לך רק להיתגעגע לפיאט ה-500 המקורית הדשבו הגמלונית, למיני הפיצפונת...ולשאר הקטנטנות...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

באותו נושא - האם נשארו עדיין בארץ דיהטסו קורה מהצורה הישנה - מודל 85 ?

ועד שאלה - מישהו יודע מה עלה בגורלה של סובארו רקס (מנוע אחורי מודל 81,צבע לבן ) , שאוחסנה שנים רבות בדירה של מישהו שעבד בחו"ל (הוכנסה עם מנוף לדירה ). היתה כתבה במעריב לפני כ 5-6 שנים , בעל המכונית חזר לארץ , והצהיר שהולך להשתמש בה . המכונית הייתה לדבריו במצב חדש (אוחסנה כ- 10 שנים בדירה ) .

פורסם

אני ראיתי השנה כמה דייהטסו משנת 87 ולא משנת 85

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תודה רבה לכולם, תמונות ועידכונים בקרוב ,

סתם שאלה לטווח הרחוק, כמו שחן אמר ,הדגמים המענינים נשארו ביפן (שם הבנתי שזה גם נהפך למעיין רכב קאלט ) ,האם ניתן ליבא חלקים/תוספות ,ואם כן כיצד?(אתרים באנגלית?)

פורסם
אני ראיתי השנה כמה דייהטסו משנת 87 ולא משנת 85

שנת 85 זה דגם ישן , שונה לגמרי מזה המוכר שבא אחריו , קטן עוד יותר , ונדמה לי עם גלגלי 10 אינץי ,כבר כרוב ל10 שנים לא ראיתי כאלו.

• תוכן חדש...