Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה זוכר מה הזכות הראשונה שמקריא לך שוטר שעוצר אותך? "יש לך זכות לשמור על שתיקה, כל מה שתגיד ישמש נגדך במשפט" (לצערי שמעתי את המשפט הזה יותר מדי...)

תקליט את מה שהוא אומר לך בטלפון, תחקור אוטו לגבי סוג הרכב שלו, מיקום המכה, צבע וכו... הוא אומר שהוא ראה את הג'יפ ויש עליו סימני פגיעה? שיתאר לך אותם. (כמובן, תבדוק באמת שאין שם כלום) אחרי זה לך לבוחן ושיתן לך מסמך שאין שום פגיעה הדומה למתואר על הרכב שלך.

אחרי זה, אתה יכול לישון בשקט.

תזכור שכל מה שהוא אומר יכול לשמש נגדו.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

OK חברים, חשבתי רבות על הדברים ועל כל הדיעות בשירשור הנ"ל לכאן ולכאן.

הצעדים שאני כנראה הולך לקחת הם לא גדולים. אני לא מתכוון ליצור קשר עם האדם שוב, או לנקוט בצעדים כרגע.

בבוא היום כאשר יגיע כתב תביעה או משהו בסגנון, אם יגיע, אנסה להתמודד עם זה.

בכל אופן אני נאחז כרגע בעדותי ועדות אימי, ממשיך לשמוע דיעות ולהתייעץ בנתיים, כמובן בתקווה שהנושא לא יתפתח והבחור עם כל הסיפור המסריח הזה, יבין שלא הלך לו הפעם.

תודה שוב לכל המגיבים, וכל הרוצה להוסיף, מוזמן.

תודה ושבוע מצויין שיהיה.

פורסם

כל הסיפור נשמע לי הזוי.

קודם כל, אם המניאק מתקשר אליך שוב, פשוט תגיד לו שאתה לא מכיר אותו ותגיד לו שהוא מטריד אותך ואין לך שום עסק איתו ונתק לו בפנים.

חוץ מזה, אני לא מבין את הרמאים היום, הם כל כך בטוחים שאנשים אוכלים כל חרטה שהמציאו?! שידבר אליך בתמונות, שיראה לך שחור על גבי לבן שזה נכון (וכמובן שהוא יביא קדחת מכיון שזה לא היה ולא נברא), והרי ברור שאין לו שום תמונה וסביר להניח שגם המציא את העדים. נטל ההוכחה עליו ואין לו שום הוכחה חוץ משני עדים (שסביר להניח - מכרים שלו).

אם אתה רואה שהעניין זורם בצורה רצינית (שבאמת סביר להניח שזה פשוט יחלוף שהוא יראה שאין לו עסק עם פראייר) וממשיך עם עורכי דין ובתי משפט פשוט תדרוש ממנו תמונות מהאירוע אם הוא כל כך בטוח, חוץ מזה, אם זה יגיע למשפט וזה (למרות שאין מצב) תגיד שאתה מוכן להבדק בפוליגרף בתנאי שהם גם. אז המנוול יצא שקרן, ואז תתבע אותו אתה על תביעת שקר, רמאות והאשמות שווא, וככה תגרום לו להצטער על מה שעשה וגם תרוויח מזה ממון. (אני שונא שקרנים ורמאים!).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם העניינים יתפתחו לכלל הגשת תביעה, ורק אז, דרוש לראות יחד עם המתלונן ואיש מטעמך שאתה סומך עליו את המקום בו התרחשה כביכול הפגיעה, ונסה לבחון אם הדבר בכלל היה אפשרי. במקרים רבים, מבנה הטמבון, הפרשי גובה מקומיים בפני הכביש/חניה וכדומה לא מאפשרים כלל פגיעה כמתואר.

הסיכוי שרכב זהה לשלך, עם אותם צמיגים ואותו טמבון היה מעורב בפגיעה איננו גבוה (ואני מתכוון לפרופיל הטמבון, גובה ההתקנה שלו, מידות הצמיגים מבחינת הגובה שהם תורמים לרכב וכדומה), וכך הטענה לא תעמוד במבחן המציאות. צילום שידגיש את הפרשי הגובה/זוית וכדומה רק ינציח את חוסר הסבירות שבטענה ויקבור סופית כל אפשרות לטענה עתידית.

כל הנ"ל בהנחה שאכן רכבך לא פגע ברכב אחר, גם לא כשהיה נהוג ביד אחר.

יוסי

פורסם

ואני עדיין מחזיק בדעתי שעליך לפנות למשטרה ללא דיחוי.

נקודה שאיש פה לא העלה: יתכן ולאדם ההוא יש כבר עבר עשיר ויתכן שתלויים נגדו מספר תיקים של ניסיונות סחיטה. במקרה וזה אכן כך, פה הסתיימו כל דאגותיך.

לך למשטרה!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד אתה צודק, יתכן.

אבל שוב, מכל השיחה שלו איתי היו האשמות בעיקר, לא איומים מפורשים. להגיש תלונה על אדם שהתקשר כדי להטיח בך האשמות, אני לא חושב שבכלל תתקבל. ולא שמעתי ממנו מאז אותה שיחה ולכן גם לטעון על הטרדה אין באפשרותי.

תודה.

• תוכן חדש...