Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כבלNOKIA-DKU 5 USB CABLE

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את הכבל?

חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי

תודה

קו---------------------------------------

פורסם

מישהו יודע לזהות את ההבדל בין DKU2 ל5?

יש לי כבל של 6680 והוא לא מצליח להתחבר לא ל6100 ולא3100 ול3120

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם אינני טועה, כבל הDKU-5 מתאים לנוקיה 3100, והכבל DKU-2 הוא שמתאים לנוקיה 6230.

בפעם האחרונה שאני חיפשתי ל-6230 שלי כבל DKU-2, מצאתי בערך ב80 שקל כבל.

אגב, לא עדיף מתאם Blutooth? אוניברסלי לכל מכשירים התומכים בBlutooth, וזה קל מאוד לשימוש.

פורסם

אגב, לא עדיף מתאם Blutooth? אוניברסלי לכל מכשירים התומכים בBlutooth, וזה קל מאוד לשימוש.

אבל משמעותית יותר איטי

נסה למלא כרטיס זיכרון של 512 מגה עם בלוטות'

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

להזהר מאוד מכבלים לא מקוריים של נוקיה, חלקם פשוט לא מתחברים ולא מותאמים היטב לדרייברים של התוכנה של נוקיה.

dku5 קשה למצוא באורנג', יש את המחליף שלו שנקרא CA41/42 (לא זוכר בדיוק) והוא מתאים ליותר סוגים של מכשירים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גילוי נאות: החנות השנייה בזאפ שפורסמה היא של אחי.

הכבלים הלא מקוריים עובדים בסדר גמור, מניסיון שיש לי מהבית עם ה 6230 ו 3100 לפני כן.

מתאם בלותוט' פחות מומלץ מכיוון שהוא גם איטי וגם לפעמים נוצרת בעייה בזיהוי שלו במחשב.

אסף

פורסם

עוד בעיה של הבלוטות', היא שהוא לא נתמך לא ע"י 6100 ולא ע"י 3100 ודומיהם... זה רק לגרסאות היקרות יותר (דוגמת ה6680)... ד"א, אין שום בעיה אצלי עם הסנכרון של ה6680 עם הלפטופ!... ככה שמי שלא מצליח, כנראה התקין את זה בצורה לא נכונה..

בברכה!

יונתן.

פורסם

נדמה לי ש-DKU2 זה USB וה-DKU5 זה חיבור טורי (סיריאלי).

בכל מקרה מתאם בלוטות' עולה 100 שקל ומתאים גם לדברים אחרים, עדיף.

ולטלפונים חסרי בלוטות' לפעמים יש אינפרא-אדום, שגם המתאם מהסוג הזה לא יקר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עדיין, כבל DATA תמיד יהיה האופציה הטובה ביותר.

אני לדוגמה מסנכרן את ה6630 עם דונגל, מכיוון שיש לי BT בכ6 מכשירים אז זה הכי נוח, אני בוחר בBT רק מטעמי נוחות אחרת הייתי משתמש רק בכבל.

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...